homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-303

#5739 2008-03-03 23:56:17

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: ce gandesti acum 4

skumpi, vii la bantuit? rotfl

#5740 2008-03-03 23:56:54

skumpi
Vizitator

wai ce cap poate sa aiba prietene asta a mea...ii fac cunostiinta cu un tip super ok d la mine d la fac..is impreuna de 2-3 sapt si ala se poarta cu ea ca si cu o printzesa...si ea ba viseaza la ex`u cu care avea o rel d nik si o batea si ii vbb in ultimu hal ba acuma k ea merge in weekend la cj sa se intalneasca cu nush ce spaniol...pfuaiii si k pe la 20 ii in bm si iesim in orash toti 4..fix...k dupa 2 drumuri d cj iti mai arde sa iesi in orash ! pfuaiii ma seaca fata asta` @

#5741 2008-03-03 23:57:49

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

gulia80 a scris:

toate plecati? si eu ies 15 minute sa adorm pe tony si revin la voi

hai si tu la fantome rotfl

#5742 2008-03-03 23:58:20

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

smile uite acolo nu vreau eu sa ajung skumpi smile
da vorbeste cu ea si vezi ce are in cap.. poate are vreun motiv fata...

hjarta

#5743 2008-03-04 00:02:46

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

smile uite acolo nu vreau eu sa ajung skumpi smile
da vorbeste cu ea si vezi ce are in cap.. poate are vreun motiv fata...

de 2 ani incercs a`i bag mintiile in cap...
stie k nu ii bine cu ex`u k nu`i ofera nik k se cearta d 3 ori pe zi ... ok acuma s`o mai linistit k ii place tipu asta si se inteleg bine da nush ce`i trb la ea sa mearga sa`l vada pe ala...cu care s`o combinat in vara in spania... :f?rbannad: da ca nu face nik cu el...numa sa se vada... pai dak ala vrea sa o vada atata..s.a vina el la bm ce sa umble ea dupa barbati... geezzzz
ma dispera k nu gandeste...zici k n`are nik in capu ala...si iubi zicea k nu credea k ii chiar asa tolomaca !
jur k isi merita soarta...eu am zis d atatea ori k nu`mi mai bat capu pt ea...da ma doare sa o vad k numa nu`si vede d viata ei

Publicitate

loading...

#5744 2008-03-04 00:03:50

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

skumpi a scris:

unde`i framona cu avataru cu martisoruuuuuuuuuuuuuuuuu ????????
la raporttttttttttt big_smile

vezi ca-i la fantome rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5745 2008-03-04 00:04:25

andrutza
Vizitator

vdaiana ce frumoase sunt chestiile alea care le-ai trimis in mail...super

#5746 2008-03-04 00:10:12

skumpi
Vizitator

Chocolate22 a scris:

skumpi a scris:

unde`i framona cu avataru cu martisoruuuuuuuuuuuuuuuuu ????????
la raporttttttttttt big_smile

vezi ca-i la fantome rotfl

rautate mica mad

#5747 2008-03-04 00:15:50

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

va ziceam mai devreme ca o sa va povestesc ceva .. v`am zis de dimineata de tipul respectiv..m`a sunat etc.
eh,eu cu theo nu am mai vbit deloc deloc de aproape o saptamana..si exact azi AZI cand mi`am luat putin gandul de la el s`a gandit sa intre in vba cu mine..  parca a simtit ca ceva se intampla neutral

Dragostea nu se stă, se face.

#5748 2008-03-04 00:17:55

andrutza
Vizitator

asa se intampla mereu deuzza....mereu se baga in seama cand iti iei gandul ca sa te mai rascoleasca putin
dar voi dc v-ati desp? daca nu sunt indiscreta

#5749 2008-03-04 00:18:22

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

nimik...tongue

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#5750 2008-03-04 00:19:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Deuzza a scris:

va ziceam mai devreme ca o sa va povestesc ceva .. v`am zis de dimineata de tipul respectiv..m`a sunat etc.
eh,eu cu theo nu am mai vbit deloc deloc de aproape o saptamana..si exact azi AZI cand mi`am luat putin gandul de la el s`a gandit sa intre in vba cu mine..  parca a simtit ca ceva se intampla neutral

smile stiu cum e... asa patesc si eu de fiecare data

hjarta

#5751 2008-03-04 00:24:40

Zeyna
Platinum member

andrutza a scris:

asa se intampla mereu deuzza....mereu se baga in seama cand iti iei gandul ca sa te mai rascoleasca putin
dar voi dc v-ati desp? daca nu sunt indiscreta

pai el nu mai avea timp de invatat bla bla `uri etc si ne`am despartit..dupa multe discutii.. de comun acord am hotarat ca daca e sa fie ceva o sa trecem peste astea cateva luni de invatat kapitulation m`a enervat ptc el nu intelege cat de mult se complica cu chestia asta. vrea sa uite de tot ca sa invete, cum curu meu sa uiti asa dintr`o data doar ptc te obligi. i`am zis sa se gandeasca bine, ca daca tine la mine atat de mult pe cat se lauda n`o sa reuseasca dar ca il las sa faca ce vrea si eu la randul meu o sa fac ce consider eu ca trebuie sa fac. ..asta a fost ultima discutie. de atunci nu i`am mai dat nici un mesaj,nici un telefon. absolut nimic. stie foarte bine ca tin la el asa ca nu trebuie sa`i mai arat si sa`l caut..asta vrea asta`i dau.
faza a fost ca aseara am fost la o nunta..si am cunoscut un tip. si a fost asa ...o chestie ciudata. pt prima data dupa mult timp [si am mai fost despartiti] am observat ca mai sunt si altii in afara de el. si acum..parca a simtit ca se intampla ceva ..si m`a cautat roll

#5752 2008-03-04 00:27:31

andrutza
Vizitator

mda...cam naspa
si u ce vrei sa faci? sa incerci cu tipul asta, te tenteaza sau sa fi cu el in continuare?

#5753 2008-03-04 00:38:57

Zeyna
Platinum member

eu pe theo il iubesc,pe el il vreau..dar situatia in sine ma termina psihic. daca el ma indeparteaza si nu`mi arata nimic eu ce pot sa fac? sa astept pana dupa bac, ca poate o sa fie bine atunci.. poate sa fie bine sau poate sa nu .. neutral
tipul asta nu stiu ce sa zic..e frumusel, e un tip super ok si ar fi frumoasa o relatie cu el, dar ... nu pot sa fiu cu altul..pe theo il vreau si stiu ca tine la mine dar e prostanac cu fazele astea , ma indeparteaza si mi`e din ce in ce mai greu sa suport lucrurile astea..poate si de asta mi`a sarit gagiul de aseara in ochi. neutral

#5754 2008-03-04 01:06:40

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

va pup fetele... sa aveti o noapte frumoasa... nu am mai vb de cateva zile....... :-<

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#5755 2008-03-04 01:10:21

Zeyna
Platinum member

senorita a scris:

va pup fetele... sa aveti o noapte frumoasa... nu am mai vb de cateva zile....... :-<

mi`era dor de tineee puss

#5756 2008-03-04 01:14:13

skumpi
Vizitator

wai ce nervi am si eu...
e a doua seara consecutiva cand ma enerveaza...acuma ii veni lui sa se lege de prietena mea ca cica isi bate joc d mine...loool...k i`a zis ea lui k eu am zis sa mergem d 8 martie la streaptesee cand de fapt eu doar am aprobat`o..am zis k o sa mergem ...dar n`am venit eu cu ideea...si a inceput el k mai stie persoane d astea...facea referire la prietna fostei lui ! da ce naiba o compara el pe prietena mea cu panarama aia ? x-( iar ieri k dc merg la giorgi k lui ii e ciuda...geeezzz....l`a luat si pe asta gelozia...si ne`am certat urat...i`am zis k e obsedat si k, si fostu era obsedat si gelos da el il intrece ! si asta cred k l`a atins...a zis k imi da ignore...da vad k s`a razgandit rotfl wai...sper sa nu incepem cu certuri k...nu iese bine ! neutral

#5757 2008-03-04 01:14:39

skumpi
Vizitator

senorita a scris:

ce`ai mai facut ? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.