homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-313

#5929 2008-03-04 20:26:47

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: ce gandesti acum 4

rrammo... deloc bine ca sa zic asa...
m-am saturat eu sa tot scriu chestia asta, dar chiar lucrurile s-au agarvat si am ajuns la concluzia ca tb sa imi caut un loc de munca... cu riscul de a supara pe toata lumea, sefii mei care m-ai implicat in f multe proiecte.. obrazul care e si el pus la mijloc, lipsa de profesionalism etc...
nu mai pot... dupa o zi de vineri de cosmar cu plans pe strada ca un copil, aseara am avut o mare criza de nervi... din cauza lui.. in fine long story, nu vreau sa va plictisesc.. cert e ca azi mi-am facut cont pe site-urile de joburi si ma pun pe asteptat... va dura ceva pana voi gasi, stiu... plus preavizul, dar e un pas... un pas spre vindecarea aia de care am atata nevoie sad

Doamne.... cum e viata asta cateodata... ai atatea sperante, faci atatea sacrificii. iubesti cu toata inima... si te alegi cu nimic sad

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#5930 2008-03-04 20:26:58

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

bai omul meu gateste mai bine decat mine rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5931 2008-03-04 20:27:35

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

pfuuuu.... de-abia astept.. va astept cu bratele deschise.. uite asa mai precis drink

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#5932 2008-03-04 20:31:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

senorita,nu ne plictisesti mai.imi pare rau k s-a agravat treaba.sper k nu te-am suparat cu intrebarea mea,dar erai tare increzatoare saptamana trecuta.las k iti gasesti un job mai bun

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5933 2008-03-04 20:34:59

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

cu bratele de tequila deschise ne astepti!tongue eu sper sa ma mut acolo.definitiv..desi tata sigur nu e de acord..mi'e si tarsha de el...nah..e tata!pana la urma ii trece lui
eu zic senorita ca daca nu mai poti si nu mai poti schimbi locul de munca si gata! important e nu sa iti gasesti repede ci sa cantaresti bine ce si cum,daca iti convine tot...locul,conditiile,banii...distanta de casa ta...nu te arunca cu capu'nainte doar sa pleci de langa el....
of duamne daca aparea vreun fat frumos in 2 zile erai vindecata si te p.....shai pe el cu bolta! lol
prietena mea care tocmai a incheiat relatie de 2 ani..a fost shocata...apoi distrusa..apoi a iesit si o cunostiinta(un baiat f bun) a luat'o incet si s'au combinat..ea a zis asha de incercare..dar o vad ca nu se mai gandeste deloc la fostul! n'are timp..ii ia asta mintile..o scoate mereu in oras,la plimbare..alea alea...n'are timp de suparari! big_smile apropo fostul ei se muta cu japonezu la bucale!lol

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#5934 2008-03-04 20:35:52

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

senorita, o sa fie bine, ai sa vezi. toate se intampla cu un scop in viata si nu o spun doar asa, chiar cred si chiar asa afost la mine...mi-a trebuit ceva timp sa-mi revin dupa toate suturile - personale si profesionale -, insa am inteles ca asa trebuia sa fie, asa a fost mai bine. puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#5935 2008-03-04 20:51:06

andrutza
Vizitator

abia am venit si plec iar in oras cu prietena mea sa mananc un suvlaki grecesc si pe urma la un suc.

#5936 2008-03-04 20:52:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

nicolle_rox a scris:

senorita, o sa fie bine, ai sa vezi. toate se intampla cu un scop in viata si nu o spun doar asa, chiar cred si chiar asa afost la mine...mi-a trebuit ceva timp sa-mi revin dupa toate suturile - personale si profesionale -, insa am inteles ca asa trebuia sa fie, asa a fost mai bine. puss

sper sa mai pricep si eu cate ceva... cum am zis si mai sus, nici la mine nu e roz sad
mi-e groaza sa ma vad cu el azi, daca ne-om mai vedea...
cred ca a facut o obsesie pt mine, ii place sa ma stie acolo a lui doar, happy or not, iar el sa poata pendula si reveni la mine oricand neutral    si ma tem de "iubirile" astea obsesive...   as pune capat relatiei chiar acum, daca as avea certitudinea ca nu mai m-ar cauta vreodata si ca mie mi-ar fi usor avand in vedere unele sentimente retrezite... e aiurea de tot situatia si nu mai stiu cum sa ii fac fatza... pana la urma, o sa incerc sa ma detasez treptat si sa nu mai accept vreun compromis...

There ain't no sunshine now that he's gone

#5937 2008-03-04 20:55:04

rrammonna
Diamond member

ce te-a apucat ale?pana mai ieri ziceai altceva.......

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5938 2008-03-04 20:56:29

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ce imi zice el:
oare daca mergeam la munte si intrai in baie si eu in timpu ala puneam pe pat cutia cu inelu inauntru si multe petale de trandafir cum era oare.....
el: mi'l dadeai de cap...
el: nu'l purtai
el: ??

ce proasta pot fi!!!!!!!!!!!!!!

expect the worst , hope for the best!

#5939 2008-03-04 20:59:37

rrammonna
Diamond member

pai c s-a intamplat,oana?dak vrei s n spui

#5940 2008-03-04 21:02:07

SonneAle
Addicted member

rrammonna a scris:

ce te-a apucat ale?pana mai ieri ziceai altceva.......

ce?  am uitat ce ziceam... am uitat tot ce e frumos legat de el, vad negru!!!!   e ca faza aia cu iubitul si uratul in acelasi timp... nu stiu spre ce inclina balanta mai mult! sad   pt ce mi-a facut n-o sa-l iert vreodata indiferent de cati ani ar putea trece intre noi, pt ce a facut sa ma recastige, zambesc si atat... il sarut si nu stiu cu cata ardoare grater    nu, nu, nu! nu mi-e bine! nici cu el si as vrea sa vad daca mi-e bine fara el si ceva nu ma lasa... imi zice o pasarica sa stick to him inca o vreme si sa vad ce o fi...   dar daca vremea aia e in favoarea lui si eu ma aprind si el mi-o face iar cand imi e lumea mai draga???  ieri m-am gandit serios la despartire definitiva pana nu e prea tarziu si am izbucnit in lacrimi la gandul ca iar n-o sa il mai am langa mine, asa cum e el cu mai mult rele decat bune... tot aia imi zic: "4 luni! mai rezist 4 luni si plec! plec departe toata vacanta si apoi la bucuresti! n-o sa vina dupa mine!"  dupa care ma gandesc ca e prea mult sa sper ca vom fi impreua inca 4 luni... nu mai e sclipirea aia in ochi de la inceput, si-a atins scopul, si-a facut o ambitie din a ma castiga

#5941 2008-03-04 21:02:43

SonneAle
Addicted member

pffff, ma duc sa ma imbrac, e in durm spre mine rotfl  revin diseara cu vesti neutral puss multam fetele puss

#5942 2008-03-04 21:03:27

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

ce colege nebune am big_smile le iubesc big_smile big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#5943 2008-03-04 21:04:12

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am spus mai devreme.a zis iubi ca are o surpriza pt mine si din vorba in vorba m-a pus sa arat mainile si i-am zis ca daca e inel sa nu imi ia,ca nu vreau inel si el a ramas dezamagit....a zis ca asta era visul lui,sa imi ia un inel,sa il port cu drag sa stiu ca e de la el....acum parca nici nu mai vreu sa ma duc la munte.....ma simt ca un kkt.

expect the worst , hope for the best!

#5944 2008-03-04 21:04:21

rrammonna
Diamond member

distractie placuta ale.vezi ce faci............

#5945 2008-03-04 21:05:36

rrammonna
Diamond member

oana_ a scris:

am spus mai devreme.a zis iubi ca are o surpriza pt mine si din vorba in vorba m-a pus sa arat mainile si i-am zis ca daca e inel sa nu imi ia,ca nu vreau inel si el a ramas dezamagit....a zis ca asta era visul lui,sa imi ia un inel,sa il port cu drag sa stiu ca e de la el....acum parca nici nu mai vreu sa ma duc la munte.....ma simt ca un kkt.

pai d ce ai zis asta?kiar nu iti doresti asta?nu pot sa cred.......si eu ma gandesc k s-a simtit k naiba.si nu ai reusit sa repari nik?

#5946 2008-03-04 21:07:40

andrutza
Vizitator

eu visez momentul cand imi va da un inel, dar in alt scop, cel de logodna...cred ca orice fata si-ar dori macar un inel de la iubitul ei, asa e normal smile
dc oana_ nu vrei?

#5947 2008-03-04 21:07:50

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Alezzone a scris:

nicolle_rox a scris:

sper sa mai pricep si eu cate ceva... cum am zis si mai sus, nici la mine nu e roz sad
mi-e groaza sa ma vad cu el azi, daca ne-om mai vedea...
cred ca a facut o obsesie pt mine, ii place sa ma stie acolo a lui doar, happy or not, iar el sa poata pendula si reveni la mine oricand neutral    si ma tem de "iubirile" astea obsesive...   as pune capat relatiei chiar acum, daca as avea certitudinea ca nu mai m-ar cauta vreodata si ca mie mi-ar fi usor avand in vedere unele sentimente retrezite... e aiurea de tot situatia si nu mai stiu cum sa ii fac fatza... pana la urma, o sa incerc sa ma detasez treptat si sa nu mai accept vreun compromis...

alle, poate ti-ar trebui cateva zile singura in acre sa-ti dai seama ce vrei...sau sa-i spui sa luati lucrurile usor...oricum, nu prea ai decat 2 variante: ori te lasi dusa de val si exista posibiliatate - nu certitudinea ca ceva va merge prost (am citit posturile tale cu prezisul), ori omori totul din fasa si mereu te vei gandi "cum ar fi fost daca..."... in ceea ce priveste prezicerea ca te va insela...nu ai de unde sti, nici el nu poate sti, nu cred ca el a facut ce a facut sa te recastige cu gandul "hai sa fie a mea si dup-aia o-nsel".... el poate nici n-are de gand asta, insa i se poate intampla peste nu stiu cat timp ca i se pune pata...si ce faci, traiesti cu drobul de sare? asta i se poate intampal oricui dintre noi, cu orice partener am fi...e adevarat ca el are antecedenta.... eu zic ca la inceput, sa stai sa te gandesti, tu ce vrei, nu el, ai tai sau mai stiu eu cine, TU.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.