homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-39

#723 2008-02-20 07:45:48

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum 4

morning..m`am trezi si eu big_smile

#724 2008-02-20 08:46:29

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

neata gagici

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#725 2008-02-20 09:04:24

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

neatza fete big_smile
numai ce m-au adus home putzu si frate-su big_smile   doamneeeeeee, ce parinti au copiii astia hjarta   si cand ma gandesc cum o sa ii impac pe ai mei, dac-oi reusi, cu gandul ca iar ma vad cu el... neutral  offfff
uaiiiii, aseara in mijlocul discutiilor serioase, ii zic lui cu o seriozitate maxima ca de mai bine de un an sunt pe invers rotfl   uaiiiiii, ce-a muscat-o rotfl   l-am facut sa creada pana a pus bot rotfl 
janis si senorita... inca n-am ce sa fac si pt voi tongue  ne miscam mai incet ca deh... ufff lol
mi-e un sssssooooooomn... cred ca ma bag putin in patutz   sover
kiss u, my girls puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#726 2008-02-20 09:19:36

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

buna dimineata si de la mine,dupa un capuccino care m-a bagat in priza rau de tot!

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#727 2008-02-20 09:49:19

SonneAle
Addicted member

pfoai de cand tot zic ca merg sa pap... lol
acum chiar ma duc lol
BRB lol

Publicitate

loading...

#728 2008-02-20 09:50:15

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

pofta buna alezzone big_smile

#729 2008-02-20 09:54:01

SonneAle
Addicted member

tantosica a scris:

pofta buna alezzone big_smile

multzam fain big_smile puss
acum merg sa infulec lol  gata, me gone lol

#730 2008-02-20 09:55:35

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ufff ale de ce va miscati incet?tongue glumesc ..e mai bine asha...luatzi'o cum trebuie...vorbiti mult...noua relatie sa nu aiba la baza sexul:P discutati tot ce trebuie de discutat:D
neatza! m'am trezit cam...hmm..nu pot sa vorbesc sad de la durerea aia de gat..sunt varza cu gatu..ma usturaaaa:(  si credeti ca se trage de la candida? limba e ffff urata,dar nu ma deranjeaza...doar gatu ma deranjeaza...e un simplu rosu in gat,o raceala...sau se trage de la candidoza?aah zici ca am cuie'n el

6 ani de dragoste  hjarta

#731 2008-02-20 10:10:26

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

neata!cand aveam si eu chef de iesit in oras,de cascat ochii prin vitrine si alte prostii din astea nu am cu cine.off sunt suparata si mai ales ce supi am fost aseara ca iar mi-am adus aminte si cand am auzit si ce a patit bubi meu..bleah..trebuie sa ma schimb si sa plec.singurica.ce viata naspa!!!!!!

#732 2008-02-20 10:17:12

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

trebuie sa fac cumva sa slabesc...deja am dureri groaznice in articulatia soldului si la nivelul coloanei...cred ca nu mai suparta greutatea oasele mele...a fost si o ingrasare destul de brusca...musai-musai trebuie sa slabesc urgent 10 kg....

#733 2008-02-20 10:18:15

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu tre sa plec la scarbici..De ce oare ma apuca somnul numai cand ma gandesc ca tre sa plec?

#734 2008-02-20 10:19:13

SonneAle
Addicted member

am mancat cat o purcica lol
janis... ne miscam incet... faza e ca m-as misca doar in directia aia... u know...  nu mai simt pt el ce simteam candva si cand incerc sa dau mai mult, imi revin in minte toate fazele de kko pe care mi le-a facut.  de ce naiba n-a putut sa se poarte exemplar si inainte???  numai "i was not good enough" imi trece prin cap neutral  aseara ma strangea tare in brate, mai ca nu ma sufoca si plangea, crezand poate ca eu nu il vad/ simt... sauuuuuuu, poate era teatral neutral  aia e problema, nu am incredere in el cu toata silinta lui din prezent... mai nou ma intreaba ce masina imi place, poate in ideea ca isi cumpara ce-oi prefera?  nu stiu, e diferit!!! iar eu ancorata in trecut si inlantzuita de ai mei neutral  naspa treaba... pfffff, ma apuca invidia cand ma gandesc cum sunt ai lui

#735 2008-02-20 10:29:53

Sabinusha
Full member
De la: Timi
Inregistrat: 2007-07-25

mda...alezzone, eu ti-am zis remember ?ti-am zis, asa am patit si eu, dar sa stii k acu kiar te iube...... si eu vreau hjartahjartahjarta  rotfl2)
i've seen the way he looks at you...pacat...putea fi fff frumos...stii vorba aia "mai bine mai tarziu decat niciodata"...well think about that

Ultima oara a fost editat de Sabinusha (2008-02-20 10:31:13)

In solitude we have our dreams to ourselves, and in company we agree to dream in concert. -Samuel Johnson

#736 2008-02-20 10:32:56

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

maine ma duc la doctor sa vad daca sunt sau nu insarcinata ... si daca nu, de ce #$#@% nu imi vine grater Am facut 2 teste, au iesit negative si mie totusi nu imi vine grater

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#737 2008-02-20 10:33:16

SonneAle
Addicted member

Sabinusha a scris:

mda...alezzone, eu ti-am zis remember ?ti-am zis, asa am patit si eu, dar sa stii k acu kiar te iube...... si eu vreau hjartahjartahjarta  rotfl2)

mandra mea big_smile hjarta   esti acilea big_smile
m-o iube el pe mine... treaba lui, copchii nu-i fac rotfl2  aia clar!!! si nici nu ma marit! poate baga si ma-mea asta la cap!!!
ooffffff, tre sa ma apuc de curatenie, ca am lipsit cateva zile de acasa si s-a adunat praful... uuuuuuuuhhhhhhhh, nu stiu de unde am energie ca noapte mea fu alba tare...

#738 2008-02-20 10:33:22

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

buna dimineata fetelee..... nu stiu daca e chiar atat de buna... dar ma rog sa ziceam ca dimineata inca e..

alezzone, in timp o sa uiti si ce a fost urat pentru ca o sa se tot adune lucruri bune, ai sa vezi.. ce-a fost mai greu a trecut (decizia ta de a trece peste tot si a-i mai da o sansa), de acum o sa vina de la sine totul...

eu am fost mai bine luni si ieri... azi insa m-a dat peste cap iar o faza.. relativ neimportanta, dar cum eu sunt sensibila la orice, asta-mi mai lipsea neutral
eram la cafea cu cei doi colegi (el e unul dintre) si celalalt baiat tranteste o duma... cum ca lumea crede aici la munca la noi ca lui i-a placut mai intai de colega noastra si a incercat sa se combine cu ea, dar nu i-a mers si m-a agatat pe mine, ca deh eu mai fraiera am pus botul.. ceva de genul asta... si el n-o inghite pe colega asta despre care e vba, sunt in razboaie de cand se stiu...
Doamne ce ti-e si cu aparentele astea... chiar m-a pus pe ganduri faza asta.. ca nah daca ramaneam cu el le dadeam peste nas celor care cred asta, dar cum noi ne-am despartit.... unii chiar cred probabil ca a vrut sa mi-o traga si atat.... ce kkt... imi venea sa urlu in gura mare ca baiatul asta chiar m-a iubit... si chiar a existat o perioada in care facea orice peste mine... in care imi zicea ca ma iubeste mai mult ca pe oricine in lumea asta... it wasn't in my imagination... sad
off ce greu e.... e greu pt ca desi noi am fost.. desi dragostea noastra a fost, acum n-a mai ramas nimic...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#739 2008-02-20 10:39:05

SonneAle
Addicted member

offfff senorita... eu nu cred ce a zis colegul ala al tau! a fost rautacios!  i-o fi placut lui de tine si o fi vrut sa il puna intr-o lumina proasta pe ex-ul tau pe care inca il placi si care inca te place si o fi evident si pt colegii vostri...
cat dsp mine si el... va mai tin la curent lol

#740 2008-02-20 10:42:00

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

of of senorita da-l incolo de purcel si nu-l baga in seama.si eu trebuie sa slabesc astea 2.5 kg dar nu pot.bine ca m-am apucat saptamana trecuta de sport(fix acum o saptamana)si sper sa slabesc din nou.eu deja stiu ca sunt "condamnata pe viata"la facut sport daca vreau sa mananc ca de obicei(sanatos dar si cu o iesire-doua pe saptamana in oras)si nu vreau sa ma ingras.deja i-am zis lui iuby(si lu soacra-mea lol )ca atunci cand voi fi insarcinata voi sta toata ziua in apa la aquagym:)) of trebuie sa plec dar eu ascult buddha bar(m-a molipsit ieri cineva)si mi-e o lene!!!!!!!vreau sa ma plimb si sa uit de problemele de saptamana asta ca sigur sapt viitoare vor veni si altele!

#741 2008-02-20 10:45:44

Sabinusha
Full member
De la: Timi
Inregistrat: 2007-07-25

dap, sunt de acord cu alezzone big_smile si nu iti mai bate atat capul cu ce zice unu si altu de la lucru, k si eu am colegi rautaciosi, dar nu ii bag in seama si imi vad de treaba mea big_smile dk te lasi coplesita de toate prostioarele si barfele de genu ( si sa nu mai indrazneasca babrbatii sa zica k ei nu barfesc, pt k de fapt sunt mai rai de gura  decat niste babe ) o sa jungi sa te stresezi din orice si nu face bine la psihic... lol si o sa te mai si incrunti si de la asta se fac riduri rotfl tongue

In solitude we have our dreams to ourselves, and in company we agree to dream in concert. -Samuel Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.