homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-71

#1331 2008-02-21 15:45:28

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: ce gandesti acum 4

bobita a scris:

imi pare asa rau de ea!

si mie imi pare.. mai ales ca si eu sufar din cauza unuia... dar cu atat mai mult ar tb s-o puna pa ganduri ca al meu nu vrea sa ne impacam in conditiile in care recunoaste ca nu m-a uitat si ca nu poate sa aiba pe altcineva....

dar in cazul ei lucrurile sunt atat de clare... dureroase, intr-adevar, dar si ea le complica si mai mult decat sunt deja sad

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1332 2008-02-21 15:56:01

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

brunetzik a scris:

api eu zic ca este cam putin

si eu ma gandesc ca e cam putin...dar daca e singura varianta momentan...nu prea am incontro...mai mult oricum n-as putea sa lucrez in perioada care vine pt ca am licenta la vara si nici nu m-am apucat de proiect...plus ca mai trebuie sa dau si pe la cursuri...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1333 2008-02-21 15:56:46

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

api dak itit place in plus mai capeti si experineta

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#1334 2008-02-21 16:08:13

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

imi fac curaj si ma bag la epilat tongue tre sa vad la ce ma uit in timp ce ma efectuez

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1335 2008-02-21 16:16:45

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

pfff e oribil sa fi gripat sau ce'am eu!grater((( grater

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#1336 2008-02-21 16:17:30

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

asta cica ii pune pe unii sa am urmareasca sa vada ce tot fac eu azi de nu-i zic.... si despre ce e vba.. a innebunit, m-a intrebat de vreo 20 de ori iara... Doamneee... l-am intrebat de ce nu e asa incapatanat si in alte privinte si mi-a zis "am fost" neutral

pupu fetele, am plecat home... diseara ies la un cico.. e ziua unei prietene... ne auzim la noapte puss

simy.... curaj kram

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1337 2008-02-21 16:19:13

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu cu simy n-am vrut sa fiu dura, daca am fost...dar cu frumuselul nu intelege...trebuie sa-i faca cineva un dus rece....si degeaba ma tot gandesc ce sfaturi sa-i dau, cum s-o incurajez...ca tot ce vrea ea face...ea vrea sa-i fie bine, dar nu intelege ca nu el ii face rau acum, ea isi face. simy, de tine depinde fericirea ta, de nimeni altcineva.
imi pare tare rau de tine, dar mai mult nu am cum sa te ajut. noi suntem aici pentru tine.... the rest is up to you!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1338 2008-02-21 16:21:14

Soleil
Addicted member

rrammonna a scris:

nicolle_rox a scris:

rrammonna a scris:

tot cu treaba nicolle??????? eu ies fetele.ma duc sa-mi scriu pentru meditatie.va poooooop pe toate si sa fiti cumintele. puss puss

am intrat in stand by... ti-am dat add pe mess acu' cateva zile, dar tu...nimic punish

si eu ti-am dat add.am intrat azi de 2 ori si nu erai. punish tie,nu mie.hai k aqm kiar plec.sa ai spor la treba si sper  sa ajungem s mai vb si noi.mi-esti draga rau. puss kram

ti-am raspuns pe mess.

rrammonna a scris:

mi-esti draga rau. puss kram

e o declaratie de dragoste??? rotfl rotfl rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1339 2008-02-21 16:25:22

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

senorita a scris:

asta cica ii pune pe unii sa am urmareasca sa vada ce tot fac eu azi de nu-i zic.... si despre ce e vba.. a innebunit, m-a intrebat de vreo 20 de ori iara... Doamneee... l-am intrebat de ce nu e asa incapatanat si in alte privinte si mi-a zis "am fost" neutral

pupu fetele, am plecat home... diseara ies la un cico.. e ziua unei prietene... ne auzim la noapte puss

simy.... curaj kram

uaiiiii, ce pumni i-as trage lu' al tau!!! ia arata-te si tu nepassatoare o vreme buna, iesi, smile in stanga si in dreapta, flirteaza si sa vezi cum vine de buna voie si nesilit de nimeni pe cur inapoi :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
distractie diseara draga mea!!! pusspusspuss
nicole, si eu cred ca am indraznit sa fiu o idee mai dura cu simy, sper sa nu ne-o ia in nume de rau, insa si-o face cu mana ei si nici nu vrea sa ia de bune vorbele de i le spunem... neutral

vine fl@werp@wer pe la mine la o barfa mica big_smile puss
ma duc la cratita pana atunci big_smile va tzuuuuuuuuuc puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1340 2008-02-21 16:29:00

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

plec acasa ca-s obosita maxim...vad albastru in fatza ochilor de atat scris cod sursa azi...va tzuc pi toati si ni videm di acasa...m-a molipsit ana cu limba moldovineasca rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1341 2008-02-21 16:36:49

brunetzik
Insomniac member

sper as merg azi cu iubi..................

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#1342 2008-02-21 16:37:40

Soleil
Addicted member

micanarcisa a scris:

va tzuc pi toati si ni videm di acasa...m-a molipsit ana cu limba moldovineasca rotfl

asta-i combinatie ardeleneasca (tzuc) cu moldoveneasca.... rotfl  rotfl

Thé à la menthe hjarta

#1343 2008-02-21 16:40:26

persifona
Vizitator

pink_butterfly a scris:

brunetzik a scris:

api eu zic ca este cam putin

si eu ma gandesc ca e cam putin...dar daca e singura varianta momentan...nu prea am incontro...mai mult oricum n-as putea sa lucrez in perioada care vine pt ca am licenta la vara si nici nu m-am apucat de proiect...plus ca mai trebuie sa dau si pe la cursuri...

Nu e putin Pink, gandeste-te ca un om de obicei munceste 8 ore pe zi.

#1344 2008-02-21 16:57:40

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

imi pica ochii in gura big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#1345 2008-02-21 17:10:37

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

iar am umblat azi toata ziua si n-am avut timp sa invatz...de maine ma apuc ca vine iar examenul pt mine!! da' is happy ca mi-am luat geanta pt laptop, rosie!! hjarta

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1346 2008-02-21 17:12:59

brunetzik
Insomniac member

iar beau ceai................

#1347 2008-02-21 17:23:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

micanarcisa a scris:

plec acasa ca-s obosita maxim...vad albastru in fatza ochilor de atat scris cod sursa azi...va tzuc pi toati si ni videm di acasa...m-a molipsit ana cu limba moldovineasca rotfl

ci-aveti ai cu graiu' nieu? rotfl

tocmai a plecat de la mine prietena mea prosapat operata. n-am mai vazut-o de prin ianuarie.

mami de minuni hjarta

#1348 2008-02-21 17:24:52

brunetzik
Insomniac member

v-am pupacit treas plek

#1349 2008-02-21 17:25:58

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

m-am epilat big_smile acu poate sa imi vina k nu o sa mai fiu chiar asa de deprimata wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.