homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-e rau, dar nu stiu exact daca e sau nu de la AC

#1 2008-02-18 14:49:49

all3xxya
New member
Inregistrat: 2008-02-18

Mi-e rau, dar nu stiu exact daca e sau nu de la AC

Buna ziua! Am si eu o problema si as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta...In decembrie am avut o sangerare neobisnuita si destul de lunga (vreo 2 sapt) si s-a oprit dupa Craciun, apoi de Revelion, in dimineata de 1. Ian. mi-a reaparut si m-a tinut 3 sapt...probabil ma tinea si mai mult, dar am fost la ginecolog si mi-a dat tratament de anexita (10 zile injectii cu polidin, ovule Cervucid si Unidox) si mi-a zis ca atunci cand imi va veni menstruatia sa incep din a 2a zi yasmin. Ideea e ca mi-a venit menstruatia destul de repede (cred eu)...pe 10 febr, nu la mult timp dupa ce am treminat tratmentul de anexita si am inceput sa iau yasmin. Ideea e ca iau de pe 11 si nu ma simt bine deloc...sunt ametita mereu si am o usoara greata. Nu stiu daca este de la ac ...imi amintesc ca si in timpul tratamentului de anexita imi era km rau...dar nu asa...atunci ameteala imi mai trecea, mai ales cand ieseam la aer, dar acum am starea asta in permanenta si nu mai pot nici la facult sa ma duc ca mi-e teama sa nu mi se faca si mai rau...Ce sa fac? Sunt slabita si ametita... am fost sambata la urgenta si dr de garda mi-a zis sa ma mai duc si eu prin discoteca hmm ... si mi-a recomanat niste multivitamine...mi-a zis ca analizele mi-au iesit bine...Credeti ca e de la ac? Dar chiar atat de mult sa ma tina reactiile astea? Nu ar fi trebuit sa se obisnuiasca deja corpul cu ele ca sunt la a 7a pastila (azi urmeaza a 8a). Va rog mult mult de tot sa ma ajutati cu un sfat! Multumesc anticipat!!

#2 2008-02-18 14:55:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Mi-e rau, dar nu stiu exact daca e sau nu de la AC

si starile de greata si ametelile sunt de la pastilute...dar daca mai persista mult si/sau se agraveaza intoarce te la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-18 15:04:37

all3xxya
New member
Inregistrat: 2008-02-18

multumesc frumos pt sfat. Toata lumea zicea ca e de la lipsa de vitamine si de la faptul ca am fost in sesiune, dar nu m-a afectat atat de mult sesiunea si stiam ca in general nu cedez de la stres. Ideea e ca duminia trecuta mi-a venit menstruatia si nici acum nu mi-a trecut...Bine...s-a diminuat in cantitate...acum e o pata micuta si rotunda si maronie sau rosiatica...E cumva spoting (sau cum se spune) ...tot de la ac?

#4 2008-02-18 15:07:04

persifona
Vizitator

Du macar folia asta pana la capat si mai vezi pe urma daca iti mai trece sau nu starea asta. Da, sporttingul e de la ac si e cat se poate de firesc in primele 3 luni.

PS: nu prea se poate vorbi de adaptare a organismului cu pastilele decat dupa primele 3 luni.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-02-18 15:07:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.