homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat!!!

#1 2008-02-18 15:51:12

pia
Membru
Inregistrat: 2008-02-18

am nevoie de un sfat!!!

Este pt prima data cand folosesc anticonceptionale yasmin insa nu le folosesc pt contraceptie ci pt reglarea menstruatiei.Am luat anticonceptionale timp de 4 zile si apoi am intrerupt deoarece menstruatia mea nu era normala(aveam mai mult niste scurgeri)mai exact pe 9 februarie mi-a venit ciclul de fapt acele scurgeri despre care am am mentionat, si incepand din acea zi am luat anticonceptionale timp de 4 zile dupa care nu am mai luat din motivul ca    ciclul meu nu era normal, iar acum pe 18 feb. ciclul meu este normal.Cum si in ce ordine ar trebui sa mai iau anticonceptionalele?mai pot folosi aceasta tableta?

#2 2008-02-18 15:53:23

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: am nevoie de un sfat!!!

Lasa folia asta de rezerva si incepe o noua folie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-02-18 15:54:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

nu trebuiau intrerupte indiferent cum era menstruatia..incepe o noua folie

#4 2008-02-18 15:59:56

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

nu trebuia sa le intrerupi pia, alta data sa stii ca cel mai bine daca incepi cu ac si vrei totusi sa renunti, sa iei toata folia apoi sa renunti, de acord cu ioana_ 4 incepe alta . I prima luna apar fel de fel de sangerari anormale, peste ciclu, samd pana se obisnuiste organismul.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.