|
Nu esti logat.
Urgent pentru doctoressa, daca se poate!#1 2008-02-18 21:03:13
Urgent pentru doctoressa, daca se poate!Doctoressa te rog frumos daca poti sa ma ajuti si pe mine cu un sfat!As dori sa stiu si eu ce reiese din niste analize pt ca nu pot ajunge f curand la doctor pt a le putea citi pentru ca persoana este destul de in varsta ! Offline #2 2008-02-19 14:09:00
Re: Urgent pentru doctoressa, daca se poate!inteleg ca de la leucocite in jos e vorba despre o analiza de urina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-19 15:11:52
Re: Urgent pentru doctoressa, daca se poate!multumesc din suflet!mi-ai fost de mare ajutor!am sa o duc la spital de urgenta!acum sa vedem ce tip de hepaptita e pt ca din cate am inteles sunt mai multe tipuri sau sunt eu prost in formata!Multumesc inca o data! Offline #4 2008-02-19 15:13:07
Re: Urgent pentru doctoressa, daca se poate!da, trebuie vazut despre ce e vorba, insa ficatul pare a suferii rau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-02-19 20:50:12
Re: Urgent pentru doctoressa, daca se poate!multumesc frumos inca o data pt sfat! Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-22 11:50:06
Re: Urgent pentru doctoressa, daca se poate!Buna Doctoressa!Dupa ce mi-ai spus am fost si i-am facut si TGO si a iesit 135! Offline #7 2008-02-22 11:52:13
Re: Urgent pentru doctoressa, daca se poate!este hepatita...nu virala, e drept, insa e hepatita in cel mai fericit caz. trebuie cautata cauza si tratata(sa nu uitam de trombocitopenia aceea destul de importanta si de limfocitopenie) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|