|
Nu esti logat.
Ingrijorare pls help#1 2008-02-19 10:34:45
ingrijorare pls helpIeri am fost f ocupata si nu am reusit sa beau suficienta apa iar seara cand am urinat m-a usturat f tare apoi senzatia de disconfort a ramas permanenta in zona aceea, chiar si in zona genitala simt o usturime f usoara. Am incercat sa ma rehidratez, gandindu-ma ca e din cauza asta si nu m-a mai usturat asa de tare in schimb mi-a aparut si o scurgere ciudata. De dim cand am urinat din nou m-a usturat spre sfarsit mai ales, durerea simtinnd-o in interior deasupra pubisului. Mi-am facut programare la ginecolog dar abia luni e liber. Ce sa fac? Ar trebui sa iau ceva pt partea cu infectia urinara? Sa iau ceva sau sa astept pana luni? Sunt speriata pt ca a debutat brusc... Va rog sa-mi raspundeti! Multumesc! Offline #2 2008-02-19 10:35:59
Re: ingrijorare pls helpeu zic sa nu astepti pana luni ci sa mergi azi sau maine la medicul de familie... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-19 10:37:30
Re: ingrijorare pls helppentru infectia urinara mergi la medicul de familie sa faci un sumar de urina si o urocultura Offline #4 2008-02-19 10:45:32
Re: ingrijorare pls helpmergi la doctor si vei primi tratamentul potrivit Offline #5 2008-02-19 12:13:38
Re: ingrijorare pls helpmergi si-ti fa sumar de urina si urocultura+antibiograma neaparat. am aceleasi simptome si am o infectie urinara de toata frumusetea cu care ma lupt de aproape un an. si o analiza a secretiei e recomandata. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-19 21:47:33
Re: ingrijorare pls helpUrinal si ceai de coada-calului(3-4 cani pe zi) si ceai de maghiran si ceai de cozi de cirese. Ultima oara a fost editat de Satina (2008-02-19 21:50:32) Offline #7 2008-02-19 22:06:53
Re: ingrijorare pls helpDin pacate nu pot sa merg mai devreme la medic pt e full si e pe baza de programare iar la medicul de famile e nebunie cu analizele acelea medicale. Am o intrebare: vis-s-vis de mine e o clinica particulara care are si lab, nu pot sa ii rog contra cost sa imi faca sumarul de urina si cand merg la medic sa imi dea tratament? Offline #8 2008-02-19 22:07:41
Re: ingrijorare pls helpde obicei cateva pliculete cu uricol rezolva problema...poti incerca si renostim de la farmaciile naturiste ..este surprinzator de bun ca si efect...eu am luat pt ca sunt cam alergica la antibiotice.bafta..si,nu uita multe multe lichide,incearca sa depasesti 2 litri de apa pe zi. Offline #9 2008-02-19 23:45:34
Re: ingrijorare pls helpcontra cost iti fac analizele. trebuie sa faci sumar urocultura si daca iese pozitv rezultatul neaparat antibiograma. Offline #10 2008-02-20 11:44:26
Re: ingrijorare pls helpContra cost ti se face orice, deci cere cu incredere. Te vor intreba daca ai trimitere de la vreun medic, tu spui ca nu, ca vrei tu analizele astea si gata. Offline #11 2008-02-20 17:43:22
Re: ingrijorare pls helpsi ceaiul de musetel mai calmeaza. ma confrunt cu aceeasi pb: usturime la urinat, arsura, disconfort local.. dar si o usoara mancarime. tocmai luni sunt programata la analize (de sange si de urina). o sa imi fac si analiza secretiei vaginale (aveti idee ce germeni iti poate gasi in aceasta? dar in papanicolau? You think you know but you have no idea Offline #12 2008-02-20 17:45:55
Re: ingrijorare pls helppai la secretia vaginala iti poate gasi toto felul...daca zici ca te mananca..la papanicolau vede daca ai fost infectatt cu virusul human papilloma..asa stiam eu Offline #13 2008-02-21 11:45:41
Re: ingrijorare pls help
stii gresit...nu vede asa ceva la papanicolau nimeni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-02-21 14:44:27
Re: ingrijorare pls helpla papanicolau se recolteaza celule din zona coloului si se va obs dc acestea au suferit modificari in sens negativ...adica...dc esti pe drumul unui cancer sau nu...dc nu iese bine testul se fac altele mai amanuntite...cam asta stiu eu... Offline #15 2008-02-22 10:17:47
Re: ingrijorare pls helpAlbastra pana ajungi la doctor, ce ar fi daca ai incerca baia aceea de aburi de care am scris mai sus. Cand am facut-o eu prima data, nu numai ca ustura infiorator de rau, urinam intr-una in cantitati infime, urina era tulbure dar deja aparuse si sange in urina si imi era rau si aveam dureri de mijloc, mergeam cam cocosata si, desi era vara in toi (iulie), eu simtam nevoia sa ma infasor cu fulare de lana... O singur abaie din aceastea a redus aproape de zero necazurile mele, dupa 3 bai de abur nu mai aveam nimic dar am mai facut inca doua ca sa fiu sigura ca s-a dus... si gata. Eram gravida in luna a 3-a si as fi facut orice ca sa evit sa iau antibiotice. Offline #16 2008-05-08 15:53:40
Re: ingrijorare pls helpva rog din suflet s m ajutatzi....d dim knd am fost l baie ma ustura fff tare knd urinam...si cand urinam imi curgea si ceva sange....asa ma doare burta de nu mai stiu c s ma fac....am luat si anticonceptiale in 1 mai si at aveam ciclu si m`a tinut pana azi......spunea farmacista ca o s atina mai mult din cauza k am luat anticonceptionale.....am vb cu mai multi si ziceau k sa merg s imi iau urina si o s imi dea un tratament si km atat....la ginecolg nu m pot duce:-ss...deoarece mama mea nu stie d anticonceptionale.,,,,apropo s`ar putea vedea anticonceptionalele in urina:?:-? Ultima oara a fost editat de Unknown (2008-05-08 15:54:37) Offline #17 2008-05-08 15:55:34
Re: ingrijorare pls helpE o infectie urinara, trebuie sa te duci la medicul de familie sa-ti dea sa faci sumar de urina si urocultura. N-are legatura cu anticonceptionalele si nici nu se vede la analize ca le iei Offline #18 2008-05-08 15:57:42
Re: ingrijorare pls helpmai am o intrebare:... e posibil sa te infectezi daca ai facut`o fiind p rosu?p ciclu.,.. Offline #19 2008-05-08 16:00:26
Re: ingrijorare pls helpsi am cva rana mik p vagin ..si m ustura putin.....km c ar fi?oare din cauza ca am infectie? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|