homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrijorare pls help

#1 2008-02-19 10:34:45

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

ingrijorare pls help

Ieri am fost f ocupata si nu am reusit sa beau suficienta apa iar seara cand am urinat m-a usturat f tare apoi senzatia de disconfort a ramas permanenta in zona aceea, chiar si in zona genitala simt o usturime f usoara. Am incercat sa ma rehidratez, gandindu-ma ca e din cauza asta si nu m-a mai usturat asa de tare in schimb mi-a aparut si o scurgere ciudata. De dim cand am urinat din nou m-a usturat spre sfarsit mai ales, durerea simtinnd-o in interior deasupra pubisului. Mi-am facut programare la ginecolog dar abia luni e liber. Ce sa fac? Ar trebui sa iau ceva pt partea cu infectia urinara? Sa iau ceva sau sa astept pana luni? Sunt speriata pt ca a debutat brusc... Va rog sa-mi raspundeti! Multumesc!

#2 2008-02-19 10:35:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: ingrijorare pls help

eu zic sa nu astepti pana luni ci sa mergi azi sau maine la medicul de familie...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-19 10:37:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pentru infectia urinara mergi la medicul de familie sa faci un sumar de urina si o urocultura
poti sa bei multa apa si ceai (de cozi de cirese, matase de porumb...), si sa iei Urinal (3-4/ zi) si pliculete de Uricol. si sa ai caldura la picioare si la burtica

#4 2008-02-19 10:45:32

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mergi la doctor si vei primi tratamentul potrivit

#5 2008-02-19 12:13:38

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

mergi si-ti fa sumar de urina si urocultura+antibiograma neaparat. am aceleasi simptome si am o infectie urinara de toata frumusetea cu care ma lupt de aproape un an. si o analiza a secretiei e recomandata.

Publicitate

loading...

#6 2008-02-19 21:47:33

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Urinal si ceai de coada-calului(3-4 cani pe zi) si ceai de maghiran si ceai de cozi de cirese.

F. eficient: Baie de aburi la sezut cu ceai de coada-calului.
Intr-un litru de apa clocotita pui o mana plina de ceai de coada calului si il lasi la infuzat vreo 10-15 minute. Il strecori si il pui intr-un ligheanus sau intr-o galeata mai mica iar tu te asezi deasupra ei infasurata in paturi, cu caciula in cap. Eu stateam fie in genunchi, fie pe vine.
IN camera in care faci operatiunea trebuie sa fie cald bine pentru ca tu trebuie sa transpiri mult, sa curga apele pe tine. Stai asa cel putin 10 minute, cu fundul la aburi, apoi, poti sa te si asezi putin in ceaiul respectiv (atentie sa nu fie inca prea fierbinte), apoi fara sa te stergi, asa infasurata in paturi (halat gros) te bagi direct sub plapuma si stai doar cu nasu' afara (si capul sa-l ai acoperit). Trebuie sa stai cel putin o ora sa transpiri. Nicidecum sa nu iesi din plapuma, nici sa lasi vreo parte dezvelita ca intepeneste. Daca faci seara ramai in pat sa dormi asa infofolita.
E bine sa bei inainte de baia asta de aburi o cana doua de ceai cald ca sa te ajute sa transpiri si mai mult.

Apa de argila e foarte buna in caz de infectie urinara.

Ultima oara a fost editat de Satina (2008-02-19 21:50:32)

#7 2008-02-19 22:06:53

albastra
New member

Din pacate nu pot sa merg mai devreme la medic pt e full si e pe baza de programare  iar la medicul de famile e nebunie cu analizele acelea medicale. Am o intrebare: vis-s-vis de mine e o clinica particulara care are si lab, nu pot sa ii rog contra cost sa imi faca sumarul de urina si cand merg la medic sa imi dea tratament? big_smile

#8 2008-02-19 22:07:41

corinutza22
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-02-19

de obicei cateva pliculete cu uricol rezolva problema...poti incerca si renostim de la farmaciile naturiste ..este surprinzator de bun ca si efect...eu am luat pt ca sunt cam alergica la antibiotice.bafta..si,nu uita multe multe lichide,incearca sa depasesti 2 litri de apa pe zi.

#9 2008-02-19 23:45:34

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

contra cost iti fac analizele. trebuie sa faci sumar urocultura si daca iese pozitv rezultatul neaparat antibiograma.

#10 2008-02-20 11:44:26

Satina
Full member

Contra cost ti se face orice, deci cere cu incredere. Te vor intreba daca ai trimitere de la vreun medic, tu spui ca nu, ca vrei tu analizele astea si gata.
Trebuie sa faci sumar de urina si urocultura si sa ceri si antibiograma. Intrebi cum se face cu plata pentru antibiograma. Eu am facut undeva unde plateai inainte antibiograma si daca ei nu descopereau microbi, iti dadeau banii inapoi.

#11 2008-02-20 17:43:22

lolita
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2005-10-07

si ceaiul de musetel mai calmeaza. ma confrunt cu aceeasi pb: usturime la urinat, arsura, disconfort local.. dar si o usoara mancarime. tocmai luni sunt programata la analize (de sange si de urina). o sa imi fac si analiza secretiei vaginale (aveti idee ce germeni iti poate gasi in aceasta? dar in papanicolau?

You think you know but you have no idea

#12 2008-02-20 17:45:55

corinutza22
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-02-19

pai la secretia vaginala iti poate gasi toto felul...daca zici ca te mananca..la papanicolau vede daca ai fost infectatt cu virusul human papilloma..asa stiam eu

#13 2008-02-21 11:45:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

corinutza22 a scris:

.la papanicolau vede daca ai fost infectatt cu virusul human papilloma..asa stiam eu

stii gresit...nu vede asa ceva la papanicolau nimeni

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2008-02-21 14:44:27

albastra
New member

la papanicolau se recolteaza celule din zona coloului si se va obs dc acestea au suferit modificari in sens negativ...adica...dc esti pe drumul unui cancer sau nu...dc nu iese bine testul se fac altele mai amanuntite...cam asta stiu eu...
iar la testul de secretie cauta sa vada dc ai vre-o bacterie, vre-o infectie, ceva de genul asta

M-am dus pana la urma la clinica privata si contra cost am solicitat analizele dar din pacare rez e abia marti. am sunat la mine la policlinica si ma duc azi la urgente sa vb cu un medic sa imi zica ce sa fac  pt ca nu mai pot sta asa pana luni-marti, deja urina a devenit cam tulbure si ma ustura destul de tare. ufff!

#15 2008-02-22 10:17:47

Satina
Full member

Albastra pana ajungi la doctor, ce ar fi daca ai incerca baia aceea de aburi de care am scris mai sus. Cand am facut-o eu prima data, nu numai ca ustura infiorator de rau, urinam intr-una in cantitati infime, urina era tulbure dar deja aparuse si sange in urina si imi era rau si aveam dureri de mijloc, mergeam cam cocosata si, desi era vara in toi (iulie), eu simtam nevoia sa ma infasor cu fulare de lana... O singur abaie din aceastea a redus aproape de zero necazurile mele, dupa 3 bai de abur nu mai aveam nimic dar am mai facut inca doua ca sa fiu sigura ca s-a dus... si gata. Eram gravida in luna a 3-a si as fi facut orice ca sa evit sa iau antibiotice.

#16 2008-05-08 15:53:40

Unknown
New member
Inregistrat: 2008-05-08

va rog din suflet s m ajutatzi....d dim knd am fost l baie ma ustura fff tare knd urinam...si cand urinam imi curgea si ceva sange....asa ma doare burta de nu mai stiu c s ma fac....am luat si anticonceptiale in 1 mai si at aveam ciclu si m`a tinut pana azi......spunea farmacista ca o s atina mai mult din cauza k am luat anticonceptionale.....am vb cu mai multi si ziceau k sa merg s imi iau urina si o s imi dea un tratament si km atat....la ginecolg nu m pot duce:-ss...deoarece mama mea nu stie d anticonceptionale.,,,,apropo s`ar putea vedea anticonceptionalele in urina:?:-?

Ultima oara a fost editat de Unknown (2008-05-08 15:54:37)

#17 2008-05-08 15:55:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

E o infectie urinara, trebuie sa te duci la medicul de familie sa-ti dea sa faci sumar de urina si urocultura. N-are legatura cu anticonceptionalele si nici nu se vede la analize ca le iei smile

#18 2008-05-08 15:57:42

Unknown
New member

mai am o intrebare:... e posibil sa te infectezi daca ai facut`o fiind p rosu?p ciclu.,..

#19 2008-05-08 16:00:26

Unknown
New member

si am cva rana mik p vagin ..si m ustura putin.....km c ar fi?oare din cauza ca am infectie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.