|
Nu esti logat.
Carte de munca-2#20 2008-02-19 15:05:36
Re: carte de muncaaha ms mult ralluka fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #21 2008-02-19 15:05:48
Re: carte de muncaasa am patit si eu la primul loc de munca, atunci tocmai se scosesera pe o perioada cartile de munca si nu mi-a facut...iar mai tarziu nici atat. cand m-am angajat la noul job, mi-au dat de la fostul o adeverinta - care tb inregistrata la ITM - cum ca am lucrat acolo si mi-a fost incheiat contractul de munca. nici la actualul job nu am CM, doar contract.... si mi-am facut un credit asta vara, nu au fost probleme. teoretic, sotul rtau ar tb sa se duca la fiecare fost angajator si sa-l roage sa-i faca si sa-i depuna acea adeverinta la itm...dupa care se duce la itm si le ridica... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2008-02-19 15:07:04
Re: carte de muncaasa stiu si eu Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-19 15:09:38) Offline #23 2008-02-19 15:07:53
Re: carte de muncacand iti iei carte de munca trec toata perioada in care ai lucrat. si daca ai contract de munca inregistrat la itm ai dovada. dar te au si ei in evidenta lor acolo. eu am lucrat la o firma o luna. de fapt atat am avut contract. si cei de la itm au zis lucrul asta si au trecut informatia in cartea de munca. dar nu e normal ca servicul resurse umane sa se ocupe de asta? angajatul trebuie sa mearga la itm? Offline #24 2008-02-19 15:09:57
Re: carte de muncamie idiotii astia nici nu mi-au zis ca nu mi-au facut CM...au tacut chitic...si m-am dus ca proasta si m-am calcat in picioare la ITM 4 ore, in inghesuiala, caldura, transpiratie, injuraturi ca sa aflu asta...si aia de la ghiseu m-a expediat rapid... nu ai CM - next! a trebuit sa-mi bat eu capul sa aflu ce si cum... no comment "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-19 15:10:16
Re: carte de muncaresursele umane la companiile serioase... Offline #26 2008-02-19 15:11:27
Re: carte de muncaexact asa am patit si noi dupa primul loc de munca si apoi al-2lea angajator a zis ca face normal ca face si uite ca ne0am trezit ca nu are.. Ultima oara a fost editat de copilu (2008-02-19 15:13:11) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #27 2008-02-19 15:12:09#28 2008-02-19 15:13:24
Re: carte de muncaindeed. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2008-02-19 15:13:31
Re: carte de muncasi contractul pentru a fi valid trebuie sa fie inregistrat la itm Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #30 2008-02-19 15:14:20
Re: carte de muncanu m-am ocupat eu personal de asta ci resursele umane. nu stiu cum se procedeaza. dar daca fiecare si-ar fi facut treaba itm-ul ar trebui sa aiba toate informatiile si sa nu fie probleme. contractul de munca are un numar de la itm deci el e inregistrat acolo. un exemplar la noi unul la ei si unul la angajator. Offline #31 2008-02-19 15:15:00
Re: carte de muncacontractele, da, se inregistreaza la iTM, la fel si decizia de incetare a functiei. chestia e ca - cel putin la mine, daca n-am avut carte de munca, nici n-am existat pt cei de la ITM....de fapt, pt functionara de la ghiseu... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-02-19 15:15:57) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #32 2008-02-19 15:29:11
Re: carte de muncamultumesc mult nicolle_rox! fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #33 2008-02-19 15:30:37
Re: carte de muncan-ai pentru ce... am satisfactia ca macar a folosit la cineva experienta mea neplacuta "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2008-03-25 13:53:36
Re: carte de muncase poate sa ma ajute cineva si pe mine,asi dori sa stiu dak se mai fac carti de munk,mi-am incetat activitatea la o societate comerciala la carea am lucrat 1an jumate knd am fost la personal sa-mi predau lucrurile am intrebat de cartea de munk la care doamna aceea ma intrebat dak am avut carte de munk knd m-am angajat si i-am spus ca nu am avut la care ia mi-a raspuns ca nu se mai fac carti de munca si ca imi va da ceva la mana precum ca am lucrat la ei ce sa inteleg,unde trebe sa intreb help me Offline #35 2008-03-25 14:07:14
Re: carte de muncanu-i bai daca nu ai avut carte de munca. trebuie sa faci cum am scris si mai sus: ii rogi pe cei la acre ai lucrat sa-ti dea o adeverinta cum ca ai lucrat la ei si sa o inregistreze la ITM. tu te duci la iTM si o ridici. la urmatorul loc de munca ii poti ruga sa-ti faca carte de munca, nu se mai faceau intr-un timp, dar acum se fac iar. bafta multa! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #36 2011-05-03 21:11:35
Re: carte de muncaam si eu o intrebare.. de ce mi s-a dat astazi cartea de munca de catre firma la care lucrez? e vreo lege noua care prevede ca , cartea mea de munca sa fie in posesia mea? mi s-a spus sa dau o declaratie ca am primit-o si atat.. de ce?!?!? cunoaste cineva??!?!? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #37 2011-05-03 21:51:26
Re: carte de muncaDe la 1 ianuarie 2011, cărţile de muncă tradiţionale dispar şi au fost ?nlocuite cu baze de date electronice la care angajatorii au acces pe baza unui user şi a unei parole. Offline #38 2011-05-03 22:07:29
Re: carte de muncamultumesc, nu stiam www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|