homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme menstruatie

#1 2008-02-19 15:41:14

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

probleme menstruatie

salut,
postez pentru prima oara pe acest forum. as avea si eu o mica problema.
in primul rand, am inceput de luna trecuta tratament cu cervugid, doamna doctor zicandu-mi ca este vorba de o usoara iritatie a colului, provocata de schimbarile de ph. nimic grav. tratamentul trebuie urmat 3 luni, cate 12 ovule dupa mensturatie.
luna aceasta dupa ce am terminat ovulele (prima tura) am avut contacte sexuale cu partenerul. iar in data de 17 mi-a venit menstruatia, cu 3 zile mai repede. ceea ce este ciudat, faptul ca a fost extrem de abundenta pentru prima zi, nu am mai patit. seara am luat pentru prima oara anticonceptionalele. prima pastila in prima zi. a dou-a zi de menstruatie a fost dezastru. s-ar putea numi hemoragie! nu ma puteam ridica din pat pentru ca in 5 min ma patam.. si curgea f f mult... azi am stat toata ziua in pat, cand m-am ridicat la fel, cu cheaguri de sange.
niciodata nu am mai patit asa ceva!
intrebarea mea este: poate cauza sa fie tratamentul cu cervugid? sau poate faptul ca am avut contact sexual?
o raceala? dar nu am avut dureri neobisnuite... sau anticonceptionalele? care sunt novynette...
va rog daca se poate sa imi raspundeti in cazul in care v-ati confruntat cu o asemenea problema, sau poate stiti despre ce este vorba. va multumesc

#2 2008-02-19 15:46:56

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: probleme menstruatie

eu cred ca e vorba de o raceala. si mie mi s-a intamplat. curgea incontinuu si nici nu stiam ce sa fac ca sa opresc asta. de la ac nu are cum sa fie pt ca ele diminueaza cantitatea de sange, nici de la contactul sexual nu cred ca poate fi.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-02-19 15:56:39

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: probleme menstruatie

multumesc frumos. sper sa fie asa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.