|
Nu esti logat.
Sindromul chisturi micropolichistice#1 2008-02-19 15:45:07
Sindromul chisturi micropolichisticeas vrea sa stiu si eu tot ce se stie despre aceasta boala,care este tratamentul adecvat si alte remedii Offline #2 2008-02-19 15:52:35
Re: Sindromul chisturi micropolichisticetratramentul e cel cu AC prescrise de medic bineinteles dupa un control;o sa apara pareri de la fetele kre se confrunta cu asa ceva Offline #3 2008-02-19 22:12:50
Re: Sindromul chisturi micropolichisticeeu vazusem pe un pliant de la o farmacie naturista ceva despre branca ursului ca fiind ft eficace in tratamentele astea pt microchisturi,dar se pare ca nu se administreaza decat daca nu mai faci si alt tratament cu hormoni ,cum ar fi in cazul meu spre ex tratamentul cu pilule anticonceptionale.... Offline #4 2008-02-19 22:47:11
Re: Sindromul chisturi micropolichisticemaryen...da o cautare...s a mai vb mult despre asta... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-02-19 22:51:53
Re: Sindromul chisturi micropolichisticeda' nu cauta dupa CHISTURI micropolichistice cum ai scris in titlu ci dupa sidromul OVARELOR micropolichistice mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|