|
Nu esti logat.
Diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!-3#39 2008-04-08 18:43:59
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Ce nu am inteles eu este ca mi-a spus ca as avea intoleranta la Ac. Cum si-a dat seama fara teste?? De asta ma duc la Buc (eu sunt din provincie), sapt viitoare ma internez la spitalul Elias pt investigatii. Offline #40 2008-04-09 12:12:55
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!
sincer, eu una nu stiu sa se intimple asa ceva...si oricit m-as gindi nu identific nici un mecanism prin care s-ar intimpla asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2008-05-02 12:56:30
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Fetelor, din nou am probleme. Am terminat a doua folie de Diane 35 iar acum sunt in a patra zi de pauza. Dupa prima folie nu mi-a venit menstra. Am fost la medic si mi-a spus ca se poate intampla in prima luna. Am continuat urmatoare folie in mod normal, din a opta zi. Am luat corect pastilutele, nu am luat alte medicamente, totusi menstra nu da nici un semn. Am uitat sa spun ca luna trecuta, in a opta zi, inainte sa iau pastiluta am facut un test de sarcina sure chek cu prima urina care a iesit clar negativ. Acum sunt in situatia in care astept venirea menstrei ... dar ea nu mai apare. Oare Dianele sa nu fie bune pentru mine? In rest m-am inteles foarte bine cu ele. In afara de cateva zile de spotting si greata pe prima folie, in rest nu am mai avut nimic. Plus ca am si slabit de la ele. Lucru care mai bucura enorm. Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca va trebui sa le schimb si nu vreau. Am si SOPC ... dar nici sa nu imi vina menstra nu e sanatos. Voi ce credeti? E cazul sa ma ingrijorez foarte tare si sa merg din nou la medic? M-am saturat de ei ... Astept pareri de la voi ... poate isi face timp si doctoressa sa-mi spuna ce si cum. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #42 2008-05-02 13:11:17
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!daca nu apare nici in pauza asta trebuiesc schimbate...incepi acuma o noua folie si spre sf ei te prezinti la medic...din pacate nu ai ce face...daca cumva printr o minune apare in pauza viitoare continui cu ele...daca nu dupa ce se termina pauza schimbi cu ce ti a dat medicul... happy with him...inlove with him... Offline #43 2008-05-02 13:15:49
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Crezi ca ar fi ok sa incep si a treia folie fara sa imi vina menstra? Deja s-a intamplat o data sa nu imi vina. In pauza trecuta medicul nu mi-a dat nimic. Mi-a spus sa continui cu dianele si daca nu vine menstra nici in pauza a doua, sa merg din nou la control. Offff ... mi s-a acrit de vizite la medici in ultimele luni. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-02 13:38:40
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Si daca merg la medic sa-mi schimbe pastilutele ... din cunostintele mele Diane 35 este tratamentul de electie in cazul SOPC. Daca e sa mi le schimbe, ce alternative de tratament eficiente mai sunt? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #45 2008-05-02 13:40:42
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!pai daca azi e a 4 a zi...ai cand sa ajungi la medic inainte sa se termine pauza...poti ajunge luni sau marti? ca daca nu eu zic ca nu ar fi indicat sa le intrerupi mai ales ca ai SOPC...te cred ca te ai saturat dar din pacate...nu ai de ales happy with him...inlove with him... Offline #46 2008-05-02 13:45:41
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Daca nu apare menstra pana atunci ( eu inca sper sa apara ) o sa merg luni dupa amiza la medic. Dar ce altceva mai exista pentru SOPC in afara de Diane si care sa aiba aceeasi eficienta? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #47 2008-05-02 13:47:50
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!din cate am inteles si yasminul se da la SOPC...si este la fel de eficient...dar diane sunt mai populare... happy with him...inlove with him... Offline #48 2008-05-02 13:51:09
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Ms mult crys. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #49 2008-05-02 13:53:49
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!cu placere si sper sa scapi cat mai rpd de toate probleme astea happy with him...inlove with him... Offline #50 2008-05-02 13:58:51
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Sa de a Dumnezeu sa fie asa cum zici tu crys. Altfel, cred ca in curand o sa cedez psihic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #51 2008-05-02 14:24:05
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!nu cedezi...crede ma...asa am zis si eu de multe ori (ca ma tot lupt cu candida asta si alte probleme)...dar in final ce nu te omoara te face mai puternic...si o sa vezi...scapam noi de toate astea si de vizite peste vizite la medici... happy with him...inlove with him... Offline #52 2008-05-02 14:44:00
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Am eu o vorba ... "Ma fac eu mare ... sa vezi atunci ce-o sa iasa!" Fericita mamica de Aida Maria! Offline #53 2008-05-02 17:41:59
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Crysule cred ca Doamne Doamne mi-a ascultat rugamintea ... cel tarziu maine dimineata vine menstra. Am fost acum la baie si am vazut pe hartia igienica o urma de sange. Exact asa cum a venit si pana acum: mai intai doar niste urma, apoi menstra in toata regula. Nici nu iti inchipui ce usurare simt. Nu mai e nevoie sa mai merg la medic, nu mai e nevoie de alt tratament si nici nu trebuie sa renunt la diane. Urraaaa!!! Fericita mamica de Aida Maria! Offline #54 2008-05-02 17:54:13
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!uuu...ce ma bucur andreea...slava Domnul ca ai scapat de o grija happy with him...inlove with him... Offline #55 2008-05-03 08:59:29
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!Am avut dreptate aseara. Inca nu menstra in toata regula, dar vine. Si tot ce e posibil sa fie modificata cantitativ si calitativ din cauza dianelor. Deci, nu cred ca am de ce sa imi fac probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #56 2008-05-03 09:46:48
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!nu conteaza andreea...orice sangerare care apare in pauza o consideri menstra...asa ca nu ai dc sa ti faci probleme happy with him...inlove with him... Offline #57 2008-05-03 11:18:35
Re: diane 35-sunt ingrijorata!!!!!!:k?ra: Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|