homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima Iubire e si ultima?-3

#39 2008-02-20 20:13:13

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Re: Prima Iubire e si ultima?

mda si`n afara ca este asociat cu cel care te dezvirgineaza conteaza si planurile care ti le faci cu el..

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-20 20:13:27)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#40 2008-02-20 22:15:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ralluka a scris:

prima iubire nu este obligatoriu sa fie ultima...cateodata prima iubire devine nimic...si ultima iubire devine prima

subscriu

#41 2008-02-20 23:20:06

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

corinutza22 a scris:

eu am aproape 23 de ani. am fost atat de dezamagita pana acum de relatile mele incat mi-e ft teama sa-mi mai fac planuri sau sa ma gandesc ca o sa raman pt todeauna cu barbatul de langa mine.Daca o sa fie.o sa fie si gata..dar nu mi mai propun nimic,nu mai visez nimic..nu bat apropouri..nici nu vreau sa ma gandesc la teme din astea"sigure"...din pacate cunosc multe persoane in aceasi situatie...cred ca intr-un fel am renuntat la a mai spera la dragostea aia frumoasa cu happy end...

parca mi-ai citit gandurile big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#42 2008-02-21 10:00:06

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

fetelor dar nu trebuie sa va ganditi ca de acum toti vor fi la fel si veti suferi.eu sunt de parere ca ce-i al tau e pus deoparte intotdeauna.fiti mai optimiste wink

expect the worst , hope for the best!

#43 2008-02-21 10:17:13

alexa983
Full member
Inregistrat: 2008-02-18

asa e oana_ smile...oricum...toate simtim asa...dar asta pina il gasim pe...the one...eu sper sa-l fi gasit:X

"Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.."
Buddha

Publicitate

loading...

#44 2008-02-21 10:18:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu cand am fost mai putin optimista mi-am gasit jumatatea....asa ca fetelor...bucurati-va de tinerete si de prieteni (amici) ca jumatatea va pandeste si cu ea ramaneti o viata

#45 2008-02-27 18:12:31

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

si eu sper din tot sufletul sa raman pentru totdeauna cu cel de acum ! este intr-adevar prima iubire dar iata ca dupa 2 ani si 2 luni smile e parca mai puternica decat a fost vreodata relatia tillfreds
si nu spun ca nu au fost momente cand am simtit ca deja tine de rutina, sau poate nu vroiam sa-l vad intr-o zi si stateam si imi imaginam cum ar fi viata fara el ! insa toate au trecut ... eu cred ca toate acestea dispar la fel de repede cum au aparut (sau cel putin asa a fost la noi)
Nu va mai ganditi la tot felu de prostii cum ca prima dragoste nu are sanse de reusita... numai voi o puteti face sa mearga, nu tine de nimic altceva!

#46 2008-03-02 21:15:37

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

eu sunt din clasa a 7 cu actualul meu iubit ..ar actualul inseamna de fapt singurul iubit..!

when god made man she was only kidding.

#47 2008-03-02 23:09:23

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

La mine prima iubire a fost una din copilarie...in nici un caz nu a fost ultima..a mai urmat una care (acum gandesc la varsta de acum) k devenise un fel obsesie pt respectivul ma vedea doar k pe o amica iar eu sufeream..iar cu iubitul meu de acum este cu totul altceva..am invatat sa il iubesc in timp..iar dupa 5 ani de zile este o iubire f profunda

#48 2008-03-02 23:11:27

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mimoo a scris:

eu sunt din clasa a 7 cu actualul meu iubit ..ar actualul inseamna de fapt singurul iubit..!

mimoo, cati ani ai, daca se poate sti smile

#49 2008-03-02 23:38:02

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

bobita a scris:

la mine prima iubire a fost prietenul din copilarie - ce cliseu,nu?- ne stim de cand aveam 3 ani,am crescut impreuna si am descoperit trairile adolescentei impreuna.dar acum vietile noastre sunt pe drumuri total diferite,am ramas tot cei mai buni prieteni,vorbim ore in sir la telefon,dar amintirea copilariei si a primei iubiri nevinovate nu ne-o poate lua nimeni

Ce frumos mi se pare ca ati ramas prieteni asa buni!
La mine prima iubire a fost prima mea relatie, care a durat 2 ani, dar care nu a mai mers...si am suferit f mult. Dar cand ma asteptam mai putin, a aparut cel cu care sunt acum (de 11 ani) si sentimentele sunt mult mai profunde.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#50 2008-03-03 01:18:33

mimoo
Sr. member

adina84 a scris:

mimoo a scris:

20 big_smile iar el e mai mare cu exact 9 luni hjarta

Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-03 01:22:14)

#51 2008-03-03 01:21:18

mimoo
Sr. member

Hanuschak a scris:

eu sunt si acum cu prima mea dragoste si singura. ne-am cunoscut cand aveam 14 ani si de atunci suntem impreuna.(acum eu am 20 si el 21) stam impreuna, vrem sa ne casatorim in 2009. nu as mai putea trai fara el. facem totul impreuna. sunt foarte fericita ca ne-am gasit. smile

parte de aceleasi sentimente am si eu big_smile iar relatiile pana acum seama foarte mult exceptand faptul ca noi inca nu ne'am gandit la casnicie!rodnar

Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-03 01:21:44)

#52 2008-03-03 01:34:23

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mi-as fi dorit sa fie si ultima,dar din pacate pt mine nu a fost grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#53 2008-03-03 07:02:35

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu  n'am  iubit  in  adolescenta ... mai  suspinam  eu  dupa  cate  un  flacau, dar  am  fost  prea  baietoaica  si  preferam  sa  ies  la  un  tenis  de  picior  decat  sa  ies  la  intalniri, toata  perioada  liceului  am  stat  cu baietii  de  la  bloc  pe  care'i  stiam  de  la  gradinitza big_smile  si  ma  simteam  ft  bine ...

prima  relatie  serioasa  o  am  abia  acum  la  22, iubesc  si  mi'ar  placea  sa  se  ne  casatorim big_smile big_smile  dar  asta  nu  tine  numai  de  mine , asa  ca  o  sa  astept  sa  spuna  cuvintele  magice  lol

#54 2008-03-03 10:36:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

capcaun a scris:

eu  n'am  iubit  in  adolescenta ... mai  suspinam  eu  dupa  cate  un  flacau, dar  am  fost  prea  baietoaica  si  preferam  sa  ies  la  un  tenis  de  picior  decat  sa  ies  la  intalniri, toata  perioada  liceului  am  stat  cu baietii  de  la  bloc  pe  care'i  stiam  de  la  gradinitza big_smile  si  ma  simteam  ft  bine ...

prima  relatie  serioasa  o  am  abia  acum  la  22, iubesc  si  mi'ar  placea  sa  se  ne  casatorim big_smile big_smile  dar  asta  nu  tine  numai  de  mine , asa  ca  o  sa  astept  sa  spuna  cuvintele  magice  lol

rotfl exact asa si eu!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#55 2008-03-03 10:50:22

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mimoo a scris:

adina84 a scris:

mimoo a scris:

20 big_smile iar el e mai mare cu exact 9 luni hjarta

multi inainte si sa ramaneti impreuna mereu !

offtopic super tare poza de la avatar.

#56 2008-03-03 19:29:43

skumpi
Vizitator

se zice k esentele tari stau in sticlute mici ...asa a fost si in cazu meu...am umblat cu un tip 3 ani juma...si am umblat cu altu 4 luni...ei care credeti k a avut mai tare impact ? cea d 4 luni...acum dak ma gandesc bine...nici nush dak i`am iubit cu adevarat...cu primu eram asa...o zi buna zece rele...tot trageam d amarata aia d relatie ...acum nsuh dak a fost iubire sau doar obisnuinta...
iar cu al doilea a fost total diferit o relatie minunata dar pe care am stricat`o eu cu prostiile mele...ehhh...a trecut
iar acum cu actualu pot sa zic k e o relatie adevarata...din toate punctele d vedere si ne iubim ca doi oameni "mari " big_smile

#57 2008-03-03 21:21:20

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

capcaun a scris:

subscriu,doar ca eu stau la casa si stateam la poarta cu baietii. si mancam seminte si povesteam de relatiile lor.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.