|
Nu esti logat.
Pt doctoressa:o intrebare-6#96 2008-04-11 10:10:14
Re: pt doctoressa:o intrebarepai o data la 6 luni trebuie sa-ti faci niste analize daca iei AC, poti sa profiti de chestia cu analizele gratuite si ceri si timp quick, asta nu e gratuita, eu am dat 14 ron Offline #97 2008-04-11 10:11:46
Re: pt doctoressa:o intrebaree destul de ieftin timpul quick.daca iei ac.e bine sa faci o serie de analize in fiecare an .la 6 luni se fac daca ai anumite probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #98 2008-04-11 10:12:15
Re: pt doctoressa:o intrebarems fetele sa stiti ca sapt viitoare ma duc sa o fac,iau AC de vreo 8 luni,n-am avut probleme majore sa vedem ce iese... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #99 2008-04-11 10:25:17
Re: pt doctoressa:o intrebarecu placere si bafta Offline #100 2008-04-11 10:55:33
Re: pt doctoressa:o intrebarebafta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#101 2008-10-26 23:12:21
Re: pt doctoressa:o intrebareVa rog mult, spuneti-mi si mie daca NILFAN interactioneaza cu anticonceptionalele....sunt disperata, de 4 zile tusesc ingrozitor si tratamentul pe care il fac nu da rezultate...iar eu nu pot dormi noaptea...si am ajuns sa ma gandesc sa iau NILFAN...e un antihistaminic: "Compozitie: Drajeuri continand clorhidrat de cloropiramina 25 mg"...Nu mai stiu ce sa fac...in ultima vreme am tot luat tot felul de medicamente, dar la asta chiar nu stiu ce sa zic...va rog ajutati-ma k nu as vrea s ama risc sau sa fac vreo prostie! Today, everything's OK! Offline #102 2008-10-27 13:18:37
Re: pt doctoressa:o intrebarenu interactioneaza happy with him...inlove with him... Offline #103 2008-10-27 14:29:54
Re: pt doctoressa:o intrebareAriciutza...pt tuse un leac tare bun e ceaiul de ceapa&dafin..da rezultate contra tusei ff bune..incearca-l poate iti revii.sanatate!Fierbi o ceapa curata de coaja...dar o alsi intreaga impreuna cu niste foi de dafin in ibric..apoi ti-l indulcesti in cana. Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-10-27 14:30:39) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|