|
Nu esti logat.
Nelamurire jeanine#1 2008-02-20 14:26:59
nelamurire jeanineeste a doua luna de cand folosesc jeanine si ink nu m-am obisnuit cu sagetile de pe folie. din greseala am luat pastilutza care trebuia sa o iau duminik in loc de cea de luni. aseara cand mi-am dat seama am luat-o corect pe cea de marti. intrebarea mea este dak in dreptul pastilutelor din folie este scrisa ziua in care trebuie luate din cauza k au cantitati diferite de hormoni sau doar pentru a fi sigura k le-ai luat in fiecare zi(sa iti dai seama mai usor dak ai uitat vreuna). va multumesc anticipat! Make Love Not War Offline #2 2008-02-20 14:31:01
Re: nelamurire jeaninesagetile sunt doar pt a nu uita tu pastiluta pt k ele au aceeasi concentratie de hormoni;asa k poti sa le iei in ce ordine vrei tu important e s le iei corect Offline #3 2008-02-20 14:46:09
Re: nelamurire jeanineam inteles.deci dumink o sa o iau pe cea de luni. va multumesc! Make Love Not War Offline #4 2008-02-20 14:47:32
Re: nelamurire jeaninecu placere; pe cea de luni poti sa o iei si azi si maine;cum vrei tu doar s anu uiti vreuna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|