|
Nu esti logat.
Sunt disperata... imi cer scuze ca#1 2008-02-20 16:25:31
sunt disperata... imi cer scuze cafetelor, imi cer scuze ca va bat la cap cu problemele mele, dar simt ca nu mai pot. Mi-am facut Pap intr-un oras mai mare si l-am rugat pe doctor sa-mi trimita prin fax rezultatul. Insa nu poate...Serviciul meu e putin mai special si nu-mi permit sa plec din localitate deloc. Prin telefon mi-a dat urmatorul rezultat: "sanatoasa din p.d.v. citologic, secretie mai abundenta, tratament : MACMIROR COMPLEX 1 ovul/zi seara si sotul FASIGIN 4 tablete/masa de seara". Oare ce boala am?Am gasit pe net prospectul pt aceste medicamente, insa nu-mi dau seama..e candida, e tricomoniaza? Ma puteti ajuta? Acum ma tratez de condiloame si vreau sa fac si tratamentul pe care mi l-a dat medicul. Voi ce parere aveti? Pot face iarasi Pap acum daca l-am facut prin decembrie 2007? Va multumesc pentru rabdare si pentru sfaturi. As vrea sa raman insarcinata si nu stiu cum sa scap de problemele astea Offline #2 2008-02-20 17:02:47
Re: sunt disperata... imi cer scuze cae candida, nu-ti face griji, e cea mai simpla problemuta feminina pe care ai putea s-o ai. fa tratamentul si gata Offline #3 2008-02-20 17:08:27
Re: sunt disperata... imi cer scuze caeu cred k e trichomonas You think you know but you have no idea Offline #4 2008-02-20 17:17:00
Re: sunt disperata... imi cer scuze cada, scuze, eu am zis prostii, mai degraba trichomonas cu fasyginul ala. oricum, se trateaza usor, e ok Offline #5 2008-02-20 17:29:00
Re: sunt disperata... imi cer scuze caisi poate da seama din PAP de infectia cu trichomonas? You think you know but you have no idea Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-20 17:31:31
Re: sunt disperata... imi cer scuze cade la examenul de secretie sigur, nu mi-e clar ca si din pap Offline #7 2008-02-20 18:44:04
Re: sunt disperata... imi cer scuze casi din pap mami de minuni Offline #8 2008-02-20 21:46:10
Re: sunt disperata... imi cer scuze caNu neaparat trichomonas...Nu speriati fata! Si poate ii mai sare si baiatului in cap! Mie mi s-a dat fasygin pt o simpla vaginita... Offline #9 2008-02-21 11:40:31
Re: sunt disperata... imi cer scuze casimpla vaginita cu gardnerella, Rose...sau cu trichomonas...\ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|