|
Nu esti logat.
Sondaj#2 2008-02-21 13:09:29
Re: sondajpana akum nu am cump nimic nu am avzut ceva oferTE cAre sa imi convina dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2008-02-21 13:19:29
Re: sondajsunt multe interesante,dar nu prea am incredere,eu trebuie sa vad intai,si apoi sa cumpar mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-02-21 14:40:59
Re: sondajmi-am cumparat o gramada si s-a enervat o data tatal meu si mi-a trimis retur coletul zicea ca dau banii pe prostii si imi comandasem niste chiloti asa draguti... Offline #5 2008-02-21 14:59:16Publicitateloading...
#6 2008-02-21 15:01:01
Re: sondajnimic deocamdata.am vazut chestii frumusele dar nu prea am incredere.... expect the worst , hope for the best! Offline #7 2008-02-21 15:05:06
Re: sondajEu mi-=am comandat cizme, cosmetice, lenjerie de corp ... Si am fost multumita. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-02-21 15:05:18
Re: sondajeu mi-am mai cumparat si pot sa spun ca am fost destul de multumita ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #9 2008-02-21 15:05:48
Re: sondajeu nimic, dar am prieteni care isi iau haine /incaltaminte numai de pe net. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #10 2008-02-21 15:06:31
Re: sondajeu nimic,k mi-a fost cam teama.park ma simt mai bine knd vad lucrul respectiv ''pe viu'' mai intai Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #11 2008-02-21 15:20:18
Re: sondaj
si eu la fel Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #12 2008-02-21 15:31:14
Re: sondajo bluza ...de fapt doar aia a venit din ce comandasem "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #13 2008-02-21 17:50:11
Re: sondajcosmetice, lenjerie, haine, si diverse lucruri pe care nu le-am gasit la mine in oras Offline #14 2008-02-21 17:54:54
Re: sondajdeocamdata doar carti...dar ma tenteaza tare de tot hainele de la victoria's secrets... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-02-21 18:09:47
Re: sondajde la victoria's secrets mi-am luat acum 4 ani si acum e a doua oara...astept inca sa vina comanda...si apoi mi-am mai luat lenjerie foarte sexy care nu se gaseste prin magazine obisnuite...am mai luat de la un sexshop ceva o giucarie..f multe produse pt unghii...produse pt casa, pt masina...produse de la teleshopping...daca imi mai aduc aminte revin...eu am nimerit numai firme de incredere N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #16 2008-02-21 19:04:01
Re: sondajdi toate de la quelle mami de minuni Offline #17 2008-02-21 19:14:59
Re: sondajsi eu am luat de la quelle si nu am acut nici o problema pana acum,carti am mai comandat,si adidasi de vre-o 4 ori de pe eastbuy..totul a fost ok pana acum .. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #18 2008-02-21 22:16:44
Re: sondajIn primul rand o gramada de componente pentru calculator. Mi-am construit calculatorul din bucati si pe toate le-am luat de pe net. Am mai luat un joc de construit, cateva prostioare de la Fungift si am facut si o comanda de la Quelle - 2 treninguri care inca nu mi-au venit si un set super de ornat torturi. Mi-as lua de pe net si alte chestii, nu m-as baga la haine care ar trebui neaparat probate inainte - pantaloni, fuste, rochii, sau eventual le probez in magazin si apoi le comand de pe net daca sunt mai ieftine! La fel si cu incaltamintea. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #19 2008-02-21 22:20:18
Re: sondajsi noi ne-am luat compul de pe net,tot pe piese,apoi mi-am luat eu lenjerii sexy,carti si al meu si-aluat de cateva ori piese pt masina. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|