homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt fetele din Timisoara-3

#39 2008-05-18 01:25:35

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Pt fetele din Timisoara

me 2 big_smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#40 2008-05-18 01:28:46

Chocolate22
Insomniac member

la noi parca nu gasesti nimic rotfl
nici haine de calitate la pret rezonabil, nici pantofi si nici genti

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#41 2008-05-18 01:31:24

Chocolate22
Insomniac member

in ce zona?

#42 2008-05-18 01:36:23

Chocolate22
Insomniac member

ahaaa il stiu. are lucruri faine, dar si preturi pe (ne)masura lucrurilor chinezesti. mi se pare un pic exagerat in schimb are niste modele de-ti pica plombele wink

#43 2008-05-18 01:48:08

Chocolate22
Insomniac member

au si blugi faini. si au modele ce nu le gasesti peste tot. curele faine tot acolo am vazut, si bijuteriile imi plac hjarta
si mai e un maga fain pe langa libraria humanitas din libertatii. au lucruri de calitate si acolo.

Publicitate

loading...

#44 2008-05-18 02:28:43

Chocolate22
Insomniac member

nu prea. in'afara de mall si bega hmm

#45 2008-05-18 02:34:12

Chocolate22
Insomniac member

am si uitat de galeria 1 rotfl doamne ... am un an de cand nu am mai fost pe acolo smile
mi-am amintit de kappa, terra si euro. in astea, daca ai timp sa cauti gasesti lucruri faine.

#46 2008-05-18 02:38:30

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

in terra am fost si nu am gasit absolut nimic in afara de un inel de aur f fain si mi l-a luat iuby big_smile dar haine nu mi-au placut
aa si niste cercei de argint si nu i-am purtat ncd lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#47 2008-05-18 02:39:41

Chocolate22
Insomniac member

intradevar sunt standuri cu bijuterii faine

#48 2008-05-18 11:11:03

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

chocolateeeeeeeeeee
de ce ai zis ca esti din Pascani?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#49 2008-05-18 12:43:56

Chocolate22
Insomniac member

ti-am raspuns la ganduri rotfl

#50 2008-05-18 12:48:01

Chocolate22
Insomniac member

uite asta a fost discutia smile

micanarcisa a scris:

chocolate dar tu nu esti din Timisoara?...ca ai scris undeva (nu spun unde lol ) ca esti din Pascani...
cand nu am ce face intru acolo si fac 5 burti de ras rotfl
aaa chiar masulul meu beta-gama-delta-dominant la ora 11 e mort lat de oboseala...inseamna ca nu e cool nu? rotfl

Chocolate22 a scris:

m-am nascut in pascani si am copilarit acolo. in 2000 s-au mutat ai mei in timisoara si cand am terminat liceul am venit si eu. ii complicata treaba rotfl
cand am venit eu in tm au plecat ai mei in italia si cand termin facultatea plec si eu. deci pot sa spun ca locuiesc in europa rotfl ca doar ma mut de ici colo si m-am saturat de facut naveta dumbom

Deuzza a scris:

cand pleci si tu pleaca si ei iar..termini ce ai de facut te duci dupa ei ..ei pleaca iar si uite asa va plimbati voi rotfl2 cam fug ai tai de tine choco lol kiddin puss

Chocolate22 a scris:

is belea pe capul lor dumbom si cred ca nu stiu cum sa scape de mine rotfl

de la 14 ani is fara ei smile si vad ca nu am murit retas

#51 2008-05-31 21:52:09

Chocolate22
Insomniac member

deci ... (ca sa incep cu deci rotfl ) ce ziceti de o intalnire scurta maine?

eu, alle, flo si cine mai vine? big_smile

green, andra123?

#52 2008-07-08 12:34:32

Adela27
New member
Inregistrat: 2008-07-08

Fetelor am nevoie de o doctorita ginecolog din Timisoara,stiu ca barbatii sunt mai buni si mai finuti,dar eu nam fost in viata mea la nici unul.
Defapt am fost la 3 doctorite pana acum ,2 la spitalul judetean (una Cristea) si doamna doctor Ceausu care era la Gricoras).
Probleme pana acum nu am avut decat cu chisturile.
Cele de la spittalul judetean au spus ca ma cauterizeaza,doamna doctor Ceausu a spus ca ea nu te cauterizeaza daca nu ai nascut.
Cristea stiu ca mi-a dat niste pastile scumpe,dar mi-a trecut.Cealalta s-a purtat urat cu mine,si la cristea nu mi-a placut cum te trata ca om.
Ca idee pe vremea aia luam anticonceptionale,acum nu mai iau.
Atunci era gratis,acum am 27 de ani,si nu mai am asigurare desi sunt studenta,deci platesc,la un moment dat ma gandeam ca ma duc la doctorul de familie pt o trimitere, o platesc si cu i-a ma duc unde lucreaza cu casa,si e tot gratuit,dar nu e asa.
Eu am iritati si usturimi,dar nu cand urinez,o scurgere galbena si mi-a intarziat ciclu (vreo 17 zile),inainte venea la timp,am facut vinerea trecuta,un test de la farmacie,si a iesit negativ.Inial am zis sa consult un urolog,sa nu fii facut cistita,din asta am mai avut ,dar m-am spalat cu niste praf dizolvat in apa ,si m-a usturat rau.MA ustura toata zona externa a organului genital/
Ce parere aveti de doamnele doctor de la grigoras,ma gandesc sa ma duc tot la Ceausu,are prin complex  cabinet,e mai ieftin ca la Grigoras.Stii cineva o doctorita buna (eco,lama si consultatie),mai ieftin de 125 lei?
Si despre anticonceptionale nu pot sa spun decat ca ultima oara luam yasmin,fac bine la ten,dar tot pui 2-4 Kg,inca nu leam gasit pe cele care sa nu te  ingraje,sau sa-ti provoace pofta de mancare.
Cine stie cat costa la judetean,o consultatie pe bani?Mai au tot acelasi eco vechi?

#53 2008-07-17 16:12:48

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Andra123 a scris:

Am fost si eu am platit 125 lei pt eco vaginal,consultatie si papanicolau.Consultatia este 35,eco 50 si papanicolau 40.Iar dopctorita super.

unde andra?

There ain't no sunshine now that he's gone

#54 2008-08-12 13:03:26

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

dr.corina dolomet (medic de familie, homeopat)am auzit ca ii foarte buna.cabinetul ii cum intri de pe calea sagului pe linia de tramvai 7, ii pe dreapta la blocuri.ii dupa un cabinet stomatologic.scrie afara.sau dr.burca eleonora din piata doina.dr bugeag mariana langa pol. grigoras cum mergi spre piata aurora.

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#55 2008-08-23 18:37:06

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

da ce vrei cu hingherii? yikes

hjarta

#56 2008-08-24 12:39:29

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Serviciul de ecarisaj a fost dat de primarie mai demult in grija unei firme Danyflor (asa scria intro stire), nu stiu detalii http://www.mysmiley.net/imgs/smile/animals/animal0019.gif

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#57 2008-08-24 12:41:16

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

aia omoara bietele animale fara mila neutral sad am citit eu pe net si m-am socat

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.