|
Nu esti logat.
Pt fetele din Timisoara-3#39 2008-05-18 01:25:35
Re: Pt fetele din Timisoarame 2 Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #40 2008-05-18 01:28:46
Re: Pt fetele din Timisoarala noi parca nu gasesti nimic Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #41 2008-05-18 01:31:24
Re: Pt fetele din Timisoarain ce zona? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #42 2008-05-18 01:36:23
Re: Pt fetele din Timisoaraahaaa il stiu. are lucruri faine, dar si preturi pe (ne)masura lucrurilor chinezesti. mi se pare un pic exagerat in schimb are niste modele de-ti pica plombele Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #43 2008-05-18 01:48:08
Re: Pt fetele din Timisoaraau si blugi faini. si au modele ce nu le gasesti peste tot. curele faine tot acolo am vazut, si bijuteriile imi plac Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-18 02:28:43
Re: Pt fetele din Timisoaranu prea. in'afara de mall si bega Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #45 2008-05-18 02:34:12
Re: Pt fetele din Timisoaraam si uitat de galeria 1 doamne ... am un an de cand nu am mai fost pe acolo Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #46 2008-05-18 02:38:30
Re: Pt fetele din Timisoarain terra am fost si nu am gasit absolut nimic in afara de un inel de aur f fain si mi l-a luat iuby dar haine nu mi-au placut ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #47 2008-05-18 02:39:41
Re: Pt fetele din Timisoaraintradevar sunt standuri cu bijuterii faine Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #48 2008-05-18 11:11:03
Re: Pt fetele din Timisoarachocolateeeeeeeeeee N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #49 2008-05-18 12:43:56
Re: Pt fetele din Timisoarati-am raspuns la ganduri Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #50 2008-05-18 12:48:01
Re: Pt fetele din Timisoarauite asta a fost discutia
Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #51 2008-05-31 21:52:09
Re: Pt fetele din Timisoaradeci ... (ca sa incep cu deci ) ce ziceti de o intalnire scurta maine? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #52 2008-07-08 12:34:32
Re: Pt fetele din TimisoaraFetelor am nevoie de o doctorita ginecolog din Timisoara,stiu ca barbatii sunt mai buni si mai finuti,dar eu nam fost in viata mea la nici unul. Offline #53 2008-07-17 16:12:48
Re: Pt fetele din Timisoara
unde andra? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #54 2008-08-12 13:03:26
Re: Pt fetele din Timisoaradr.corina dolomet (medic de familie, homeopat)am auzit ca ii foarte buna.cabinetul ii cum intri de pe calea sagului pe linia de tramvai 7, ii pe dreapta la blocuri.ii dupa un cabinet stomatologic.scrie afara.sau dr.burca eleonora din piata doina.dr bugeag mariana langa pol. grigoras cum mergi spre piata aurora. Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #55 2008-08-23 18:37:06
Re: Pt fetele din Timisoarada ce vrei cu hingherii? Offline #56 2008-08-24 12:39:29
Re: Pt fetele din TimisoaraServiciul de ecarisaj a fost dat de primarie mai demult in grija unei firme Danyflor (asa scria intro stire), nu stiu detalii "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #57 2008-08-24 12:41:16
Re: Pt fetele din Timisoaraaia omoara bietele animale fara mila am citit eu pe net si m-am socat There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|