homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumerire

#1 2008-02-21 13:58:45

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nedumerire

fetili.am si eu o alta problema. de foarte mult timp ma cam dor ovarele,mai accentuat cand se apropie menstra.am fost la ginecolog si mi-a dat un tratament cu orgametil,indometacin supozitoare si distonocalm.apoi am fost la medicul de familie sa intreb ce  sa iau pentru durerea de ovare si a zis nurofen.acum,problema e alta.astazi m-au durut super tare.la control la ginecolog a zis k e ok.insa nu sunt asa sigura.se pot face analize ceva sa aflu dak am ceva la ovare?daca da,cam ce anume?si indometacin supozitoare are vreun inlocuitor pastila,k nu suport supozitoare.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2 2008-02-21 14:06:44

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: nedumerire

poate te ai racit si de aia te dor
poti sa intrebi la famacie de inlocuitor si iti vor da

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#3 2008-02-21 14:10:34

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poate ar trebui sa faci si o echografie.

mami de minuni hjarta

#4 2008-02-21 14:19:01

rrammonna
Diamond member

chestia e k nu vreau sa ma sperii ,dar nici s raman asa.nu am cum s fiu racita k ma dor de vreo jumatate de an.si la echografie se descopera dak e ceva in neregula?se poate sa fie vreu chist,ceva?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5 2008-02-21 14:20:07

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

se poate vedea daca e chist si daca e o inflamatie pe acolo. ciudat e ca o inflamatie s-ar fi putut depista si la control.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-02-21 14:23:09

rrammonna
Diamond member

la control mi-a zis k este ok.dar o sa fac si o echografie,k la cate aud cu chisturi si astea mi se face rau.ana,dar echografia asta knd cer la spital sa o fac i zic simplu k vreau s fac o echografie sau are vreo denumire mai speciala?

#7 2008-02-21 14:51:18

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

si pe mine ma doare f tare inainte sa imi vina menstr cu 1-2 sapt inainte ba intr-o parte (intr-o luna) ba in alta. la un momenta dat ma durea asa de tare in partea dreapta ca am crezut ca am apendicele inflamat, ma durea mai ales cand mergeam simteam asa ca o greutate dar mi-a trecut in 3 zile. luna urmatoare a fost la fel cu partea stanga...eu am luat nurofen si mi-a trecut...eu cred ca apare durerea aceasta la ovulatie cand sunt diverse schimbari pe-acolo si corpul se pregadeste de o eventuala sarcina. cand am luat antibebe nu m-a mai durut.  oricum ar fi bine sa mergi la un medic ca sa vezi sigur ce se intampla, un control, o ecografie.

#8 2008-02-21 15:05:16

rrammonna
Diamond member

mersi mult pentru sfaturi.poate sa fie si din cauza k se apropie menstra dar cu 2 sapt inainte e nasol.eu stiu de la mine.dupa ce termin cu tratamentul cu orgametil,dak nu da nici un rezultat si p mine ma trece pe antibebe.sper sa fie ok.mersi inca odata fetelor

#9 2008-02-21 15:35:39

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

fa totusi o echografie,sa fii linistita

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.