|
Nu esti logat.
Vegetatii? negi? ajutor va rog-2#20 2008-02-23 08:46:37
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogmultumesc evilpink! Offline #21 2008-02-23 09:29:17
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogcu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2008-02-23 17:27:47
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogfetele, revin cu problema mea... am continuat sa dau cu "clavusal", si au cazut o multime... mai sunt vreo doi.. dar mi-e teama sa nu fie si in interior... Vroiam sa va intreb, pt cele care ati patit, sau care stiti, acea "cauterizare" e pt negii de la exterior, nu? si pt cei din interior exista un tratament ceva? Offline #23 2008-02-23 17:32:06
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogpt.cei din interior nu se da tratament se face tot o cauterizare ca sa zic asa.eu te sfatuiesc sa te duci la medic cand ajungi in tara si sa faci si un test hpv sa speram insa ca ai doar la exterior si nu si in interior VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-02-23 17:41:50
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogla doctor oricum ma duc, chiar daca nu as mai avea nici urma.... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-23 17:42:58
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogin 2 saptamani nu se intampla nimic stai linistita era de preferat totusi sa nu le dai tu cu nimi ca sa poata doctorul sa iti spuna sigur daca e hpv sau nu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-02-24 11:45:40
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogavand in vedere ca virusul se ia din zone umede si caldute este foarte posibil ca facand baie in piscina langa o persoana care are negi activi sa iei si tu Offline #27 2008-02-24 11:57:00
Re: vegetatii? negi? ajutor va rog
asta e deja de,domeniul SF-ului.nu vad cum sa iau virusul doar daca stau in oiscina langa cineva care are leziuni active :f?rv?nad:.bine daca fac sex in piscina cu persoana respectiva asa mai merge VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-02-24 12:19:40
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogmai voi nu intelegeti ca au avut vegetatii si fete care sunt virgine adica nu au facut absolut nimic si nici peting. Ultima oara a fost editat de yoyomi (2008-02-24 12:20:45) Offline #29 2008-02-24 12:56:19
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogposibil sa fi luat de la mama -> fat mami de minuni Offline #30 2008-02-24 16:08:33
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogse poate si de la mama la fat.inteleg foarte bine ca au si fete virgine vegetatii diagnosticate corect dar sunt si diagnostice gresite puse de infectii de hpv cand de fapt e molluscum care ala chiar se ia mult mai usor.pt.mine faza cu piscina si cada mi se pare o tampenie spuse de doctori ca sa nu se trezeasca cu soti furiosi la usa cabinetului .la faza cu prosoapele si lenjeria exista posibilitatea daca cel infectat foloseste prosopul si imediat dupa el tu cat timp e inca ud si exact cu aceiasi zona a prosopului asta e logica mea. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2008-02-24 16:28:31
Re: vegetatii? negi? ajutor va rog
pt ca l-ai laudat si eram f curioasa cine este. Offline #32 2008-02-24 16:35:38
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogsunt si diagnostice puse gresit de negi genitali chiar destule.uite de exemplu eu cand am fost la tarlea mi-a zis de exemplu ca am avut noroc ca nu mi-a cauterizat vreun doctor binevoitor resturile de himen care sunt maricele si pot fi comfundate cu negi.prietena ta a fost diagnosticata de un dermatolog ca avand negi genitali?.in atatia ani pe langa ala mai trebuia sa ii apara si altii.si sincer acum sunt destul de multe persoane infectate cu hpv dar acum se si exagereaza totul tocmai pt.ca romancele sa mai dea si ele pe la ginecolog si sa isi faca niste analize VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2008-02-24 17:03:05
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogeu consider ca inca nu se cunosc toate dedesubturile acestui virus. Offline #34 2008-02-24 17:05:28
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogdeacord cu tine.ce am scris mai sus sunt concluziile mele personale dupa o lunga gandire si cateva notiuni de medicina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2008-02-25 21:43:43
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogfetelor daca am vegetatii si le tratez dupa ce la tratez si fac un papa e posibil sa iasa bine sau nu iese prost? Offline #36 2008-02-26 14:02:18
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogchiar nu stie nimeni? Offline #37 2008-02-26 14:09:55
Re: vegetatii? negi? ajutor va rogai vegetatii pe col? nu vad de ce ar iesi prost mami de minuni Offline #38 2008-02-26 15:10:34
Re: vegetatii? negi? ajutor va rognu nu am pe col Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|