|
Nu esti logat.
Trichomonas vaginalis#1 2008-02-21 20:29:40
Trichomonas vaginalisTransmitere Offline #2 2008-02-21 20:31:49
Re: Trichomonas vaginalisse treteaza destul de usor cu un antibiotic se ia sexual adevarat dar daca ai fost pe la piscine am inteles ca se poate lua si asa. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-22 01:12:45
Re: Trichomonas vaginalisse trateza f usor daca respecti tratamentul si de precizat e: sa se trateze si partenerul k o poti lua din nou! Offline #4 2008-02-22 09:38:56
Re: Trichomonas vaginalismi-a dat si pt el antibiotice. spre fericirea lui )))) ce se mai plange parca ce lucru extraordinar tre sa faca. baietii astia.... Offline #5 2008-08-29 13:55:12
Re: Trichomonas vaginalise boala atat de raspandita incat e foarte greu sa ne ferim de ea.eu am fost la mare(cu cortu),la cineva in curte si fol "buda" din casa gazdei care e ra nu infecta............super infecta dar cand ai nevie ai nevoie.sincer sunt mai mult ca sigura ca de acolo am luat trichomonsausl asta pt ca inainte de a merge la mare nu aveam nimik,am acelasi partener de multa vreme.am inteles ca de la toaletele astea infecte modaliatea de contactare a bolii e mai ales prin intermediul picaturileor de apa ce sar din vasul de toaleta si de multe ori jung fix in vaginul nostru sau prin zona aia. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|