homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cred ca suntem pe cale sa ne despartim ...-2

#20 2008-02-22 12:36:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Cred ca suntem pe cale sa ne despartim ...

Sincer citesc tot ce ati scris (am citit de vreo 3 ori topicul) si habar nu am ce o sa fac. Ce decizie sa iau. Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ca va spuneti parerea. Imi vine sa ma tot duc ... si sa nu ma mai intorc. Sa nu ma mai uit in urma, sa uit de toti si de toate.

Fericita mamica de Aida Maria!

#21 2008-02-22 12:37:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai nu trebuie sa iei nici o decizie tu, lasa-l sa-si revina
si nu te apuca sa te scuzi, ca n-ai gresit cu nimic

#22 2008-02-22 12:38:07

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

sa pui piciorul in prag si sa ii spui clar ca nu a procedat corect, ca e imatur ce a facut si ca nu iti place ce a spus...si sa isi ceara si scuze eventual ca nu e stapanul tau...si atla data sa nu se mai repete

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#23 2008-02-22 12:39:00

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

micanarcisa a scris:

sa pui piciorul in prag si sa ii spui clar ca nu a procedat corect, ca e imatur ce a facut si ca nu iti place ce a spus...si sa isi ceara si scuze eventual ca nu e stapanul tau...si atla data sa nu se mai repete

subscriu!

#24 2008-02-22 12:40:40

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ori k nu stie sa il repare, ori k nu are timp rezulta calculator nerezolvat, iar tu aveai nevoie de el sa functioneze normal. asa k nu vad unde e asa anormal faptul k ai apelat la altcineva

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#25 2008-02-22 12:42:48

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

subscriu si la micutza si la deadrose

#26 2008-02-22 12:43:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

andreea eu am scris mai sus ca sunt sanse sa il nemultumeasca si alte lucruri in relatie incearca in seara asat sa vezi ce si cum.noi cand ne-am certat  pt. o chestie mai mult decat marunta dar alta era problema

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2008-02-22 12:52:27

andreea_andy2
Moderator

In afara de orgoliul lui ranit nu cred sa fie altceva. Noi avem orelatie foarte deschisa. Avem bunul obicei, zic eu, sa ne spunem tot ce ne deranjeaza atunci cand ne deranjeaza si sa asteptam sa se cronicizeze treaba. Offff ... o sa vad eu diseara ce se va mai intampla.

Am o stare ... Dupa ce ca sunt foarte obosita ... acum mai sunt si foarte suparata. Mi-e si frica sa ma uit in oglinda. Colega mea spune ca arat groaznic. Sper sa fie bine pana la urma ... offff ... nu mai pot. Ma doare sufletul ... cum sa ma impart ca sa il impac si pe el ... si pe familia mea? Familia mea ... alta poveste ... El are pe de o parte si dreptate ca s-a suparat. Desi locuiesc cu ai mei, de obicei nu am prea multe tangente cu ei ... si nu pot sa spun ca ma ajuta atunci cand am nevoie. El stie asta si il doare. Dar ... asta sunt eu. Nu pot sa refuz pe nimeni care imi cere ajutorul.

Offff ... ce doare sufletul asta ... cum sa impac pe toata lumea?

Multumesc inca o data ca sunteti langa mine.

Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-02-22 12:53:18)

#28 2008-02-22 13:00:25

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

nu trebuie sa te macini toata viata cum sa impaci pe toti,ajungi sa nu-ti mai traiesti propria viata. nu are de ce sa se supere,e barbat in toata regula, e matur,nu il inteleg

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#29 2008-02-22 13:24:48

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

mie mi se pare un pic pueril motivul pt care s-a suparat/v-ati certat

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#30 2008-02-22 13:27:13

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

andreea astea sunt fitze...vrea sa se impuna...intr-un mod copilaros, ce e drept...dar ii va trece. poarta-te si tu ca el... mai rece...si sa vezic e bine reactioneaza....

#31 2008-02-22 13:30:41

bobita
Hero member

asa fac si eu,sunt mai distanta,pentru ca el sa inteleaga ca m-a durut

#32 2008-02-22 14:39:38

andreea_andy2
Moderator

M-a sunat cam acum jumatate de ora si i-am vorbit foarte rece. Am fost distanta ... Desi numai eu stiu ce e in sufletul meu acum. Asa de mult mi-as dori acum sa ma stranga in brate ...
Dar vreau sa spun ca dupa felul cum mi-a vorbit si-a dat seama de greseala pe care a facut-o fata de mine. Acum ramane sa vedem ce o sa se intample diseara cand o sa ne vedem ...

Multumesc din nou ca ati fost alaturi de mine. M-am mai linistit dupa ce am discutat cu voi.

Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-02-22 14:40:40)

#33 2008-02-22 14:41:49

bobita
Hero member

puss eu te pup peste tot pe unde te prind! tongue

#34 2008-02-22 14:42:19

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ai vazut?...asa se face treaba...nu zic sa fie rece pana in panzele albe dar sa-i arati ca a gresit....pai tu cum crezi ca e la noi dupa 7 ani juma + 4 ani inainte?...iti spun eu:la noi relatia e la fel ca la inceput...tocmai datorita respectului reciproc...

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-02-22 14:42:54)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#35 2008-02-22 14:46:13

andreea_andy2
Moderator

Va iubesc fetelor. Asa de bine imi face sa discut cu voi ... Sper ca diseara sa rezolvam conflictul asta. Nu-mi place deloc sa ma cert. Nici cu el nici cu nimeni. Si ma afecteaza orice conflict. Dar ... o sa vad diseara ce se intampla. Va tin la curent.

#36 2008-02-22 14:51:31

bobita
Hero member

si noi te iubim si iti dorim sa fie bine!

#37 2008-02-22 15:10:57

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

huh? pai daca nu ma despart de el din cauza ifoselelor lui de macho numai pt faza : "Realtia noastra se va rezuma doar la pat" il tin vreun an in stand by diablomad

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#38 2008-02-22 15:16:40

andreea_andy2
Moderator

angelaflory a scris:

huh? pai daca nu ma despart de el din cauza ifoselelor lui de macho numai pt faza : "Realtia noastra se va rezuma doar la pat" il tin vreun an in stand by diablomad

A gresit aici intr-adevar. Dar acum ma suna din jumatate in jumatate de ora. Se simte vinovat. S-a calmat si a realizat ca a gresit. Dar vorbele astea n-or sa ramana asa. O sa ii spun cand ne vedem cat de mult m-a ranit cu vorbele astea ale lui. Si, sincer, nu il vad sa fie in stare sa respecte ce a zis. Ma iubeste prea mult ca sa poata face asta. Il stiu de acum destul de bine. Dar ... ramane de vazut, cum am mai spus, ce se va intampla diseara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.