homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma cu un raspuns va rog :(-5

#77 2008-03-04 19:59:30

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Re: Ajutati-ma cu un raspuns va rog :(

Lady...hai sa-ti dau numarul doctoritei s-o intrebi... wink Zicea ca daca am vreo nelamurire chiar pe la ora asta e cel mai bine s-o sun.Dar oricum macar pe timpul tratamentului stai cuminte plz....fii colega de suferinta cu mine!!!! grater

#78 2008-03-05 12:14:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Lady...nu interactioneaza
iar gretiri poti avea si de la apa daca ti-ai stresat bila/ficatul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#79 2008-03-05 18:39:10

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Ramona_gl a scris:

Lady...hai sa-ti dau numarul doctoritei s-o intrebi... wink Zicea ca daca am vreo nelamurire chiar pe la ora asta e cel mai bine s-o sun.Dar oricum macar pe timpul tratamentului stai cuminte plz....fii colega de suferinta cu mine!!!! grater

da`mi nr ei te rog dak il ai de mobil k de fix il am

#80 2008-03-13 17:19:05

LadyInRed
Hero member

am terminat tratamentul cu Atrican...si ciudat culoarea pipi`lui meu e rosie...zici k sunt la menstra...si nu sunt grater ma doare burta..mai am jumatate de blister de luat ...si am si greturi marii ! grater ce ma sfatuitzi in afara de a merge la doctor??ceva pt durere ceai?apa caldutza pe burtica? voi merge luni la doctor k maine chiar nu pot sad

#81 2008-03-13 18:08:03

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Nu e bine! Nu poti sa tragi o fuga la Judetean? Trebuie sa te vada un medic.

Publicitate

loading...

#82 2008-03-31 17:24:27

LadyInRed
Hero member

fetele am o intrebare pt cele care shtiti...am inteles k exista nishte pastile care tb sa le iei o data pe toate(patru park erau... ) vreau sa refac tratamentul de trichomonas pt k ...partenerul m`a mintit knd am intretinut rel sexuale dupa tratament mi`a spus k terminase pastilele dar m`ai avea una...iar eu inca am usturimi... spuneti`mi dak ash putea sa iau pastilele alea pt k de la atrican imi era greata. Multumesc

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2008-03-31 17:29:27)

#83 2008-03-31 17:55:55

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

mergi la doctor sa iti dea altceva dc atrican nu iti face bine.

Mamica de 2 pui scumpi

#84 2008-03-31 17:58:34

LadyInRed
Hero member

hm...da m`ash duce dar nu shtiu cum se numeshte respectivul meidcament macar sa intreb dak doctoressa nu`mi poate raspunde sad

#85 2008-03-31 18:02:26

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Eu stiu...eu eu eu....rock

Deci. Sa iti spun foarte pe lung tot.

Eu am avut tricomonas. Medicul ginecolog mi-a prescris si mie Atrican. (timp de 4 zile parca era si trebuia sa repet peste o saptamana). A doua zi, greturi ackladackladacklad de aproape am lesinat dimineata...stare de slabiciune, ameteala, dureri de burta ca la ciclu  acklad ....Am sunat medicul si mi-a zis ca e ok, ca probabil am o fiere mai sensibila, etc etc etc. Si mi-a spus sa iau metroclopramid (sa imi taie greata ) si eventual ceva pentru fiere (de exemplu Anghirol am luat eu, ca imi mai taie si ala greata).

Booonnn...luna urmatoare tot mai aveam tricomonas...i-am spus ca eu Atrican nu mai vreau , ca mi-a fost foarte rau. Si mi-a dat TINIZOL ( sunt 4 tablete). Se iau toate in timpul unei mese (de obicei cea de la pranz...incepi sa mananci, iei o tableta, apoi mai mananci...mai iei o tableta...pana le bei pe toate 4).
tummenupp
Efectul e acelasi...diferenta : greata nu mai ai decat foarte putin, eventual un gust amar in gura vreo 2 zile. Pe mine m-a durut burtica si de la Tinizol (dar eu si am unele probleme cu intestinele).

Culoarea galben-rosiatica a urinei e normala pentru acest tratament...m-a asigurat si medicul si scrie si pe prospect parca.

Tratamentul il repeti peste fix 7 zile, la fel...in timpul mesei principale, iei cate o tabletuza, mai mananci....food

Daca mai ai vreo intrebare, iti raspund...din experienta mea proprie.

Completare :Tinizol e la fel cu Atrican...mie medicul, chiar pe prima reteta, mi-a scris ca am 2 variante da am zis ca 4 tablete o data imi fac mai rau decat 2 pe zi...si am ales Atrican...si mare proasta am fost! Deci, cu incredere poti lua Tinizol...la mine a trecut cu Tinizol ca apoi nu a mai iesit la secretie.
pc
Din cate stiu eu, atat Atrican cat si Tinizol contin tinidazol (parca asa se numea substanta). Tinizol sigur gasesti pe net.

Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-03-31 18:09:40)

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#86 2008-03-31 18:14:39

LadyInRed
Hero member

pai...cum adik sa repet peste 7 zile? tratamentul meu tine 10 zile... iau in prima zi ...apoi iau iar peste la atrican am luat doar odata

#87 2008-03-31 18:24:21

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Deci, tratamentul se repeta daca vrei sa nu il faci degeaba.

Medicul meu ginecolog mi-a scris pe  reteta urmatoarele :

1.     Var a. Atrican 2*1/zi, timp de 4 zile, dupa mancare

Var b. Tinizol 500 mg 4 tb o data n timpul mesei

2.      Klion D - ovule 10 - 1 ovul seara

3.     Tantum rosa - pliculetze 10 - spalaturi seara inainte cu jumatate de ora de a pune ovulul.

Asta e tratamentul complet pentru TRICOMONAS.

Cu repetare la 7 zile. Adica faci 7 zile pauza si apoi repeti tratamentul.

Daca iei Tinizol luni o doza de 4 pastile...saptamana viitoare luni mai iei o doza si gata. Ai inteles?

Later edit : Da, tratamentul local cu ovule tine 10 zile , dar pastilele, Tinizolul trebuie repetat la 7 zile ... Iar in timpul asta, se trateaza concomitnt si partenerul...in aceeasi perioada. Iar contacte puteti avea...dar cu prezervativ, pana la terminarea tratamentului.

Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-03-31 18:30:42)

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#88 2008-03-31 20:34:04

LadyInRed
Hero member

ok mersi iubita puss
eu am ovule cervucid si septovag praf

#89 2008-04-01 12:17:01

Al Pacino
Administrator

Lady, zice corect blue....

#90 2008-04-01 15:49:18

LadyInRed
Hero member

doctoressa imi cer scuze dar are ceva dak iau pastile tinizol iar ovule cervucid si praf septovag??

#91 2008-04-02 13:36:45

Al Pacino
Administrator

nu...

#92 2008-04-02 19:52:25

madisperati
Membru
Inregistrat: 2008-04-02

in luna octombrie am fost diagnosticata cu chlamydia. de atunci luanr analiza iese pozitiv iar au fac tratament cu diverse antibiotice si ovule cervugid.sunt deja stresata pt ca medicul a spus ca poate sa iasa analiza negativa dupa un an de tratament. parca nu mai am rabdare saurmez tratamentul luna de luna . va rog ajutati-ma

#93 2008-04-02 19:54:12

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ai facut analizele la acelasi laborator,de fiecare data? poate nu strica sa faci o antibiograma sa vezi la ce anume este sensibila

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#94 2008-04-02 19:55:06

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

ai incercat si tratamenete naturiste???

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#95 2008-04-12 09:24:13

LadyInRed
Hero member

fetelor trichomonas numai pe cale sexuala se poate transmite? eu m`am certat tare cu prietenul meu..am citit pe home k trihomonas vaginalis traieste in corpul masculului de la cateva zile pana la 2 luni (e maximum?? ) .
El spune k s`a culcat cu una inainte sa fie cu mine ( eu m`am culcat cu el dupa 2-3 luni de relatie).De cand mi`am inceput viata sexuala eu n`am mers sa fac vreo secretie asta pana acum 2 luni...Insa.. Au trecut 3 ani de cand m`am culcat pt prima oara cu el! e posibil sa fiu de atunci infectata si el sa nu fi facut nimik intre timp si sa fiu eu "nebuna" sa`l critic de aiurea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.