homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatiile...de ce scartaie uneori?-3

#39 2008-05-05 22:20:39

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Re: Relatiile...de ce scartaie uneori?

Pf..

Noi suntem in clasa a12a si i`am propus ieri ca pana la bac sa ne intalnim mai rar ca sa putem invatza...dar a pus un botik , ca imediat am regretat ca am zis asta si i`am zis ca trebuie sa gasim o solutie si a ramas ca el sa invetze intr`o camera si eu in alta pentru k aman2 invatzam cu voce tare si e greu.

Mi'e frica ca`n perioada cat e bacu` chiar sa nu ne distantam , sa ne certam sau chiar sa ne despartim din cauza examenului.Nu e ceva chiar ushor , dar nu sh cum sa fac ca sa trecem peste ....ce decizie ar trb sa luam?

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-05-05 22:21:20)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#40 2008-05-05 22:26:01

skumpi
Vizitator

hai mai...nu o sa mai aveti tp d certuri...o sa fi`ti prea ocupati cu invatatu...stresati d bac nu o sa va mai arda d scandaluri
mai este putzin si trece si asta smile
acum concentreaza`te la bac nu la el...ai sa vezi dupa ce se termina cum sta treaba si ai sa te hotarasti atunci dak il mai vrei lg tine sau nu smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-05-05 22:27:26)

#41 2008-05-05 22:27:10

skumpi
Vizitator

offtopic imi amintesc cum mergeam la iubi anu trecut si invatam big_smile chiar retineam f rpd k stiam k el e la calc ..eu in pat...ma concentram extrem d bine big_smile mi`e dor d liceu grater si emotiile bacului roll

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.