|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si diaree#1 2006-08-20 19:03:26
anticonceptionale si diareein fiecare luna mi se intampla sa am dereglari digestive, dar diminineata. Farmacista mi-a zis ca pastila se absoarbe in 3-4 ore, iar daca am diaree dimineata nu e nimic, numai sa nu se prelungeasca pana a doua zi si sa fie cu crampe abdominale.Doar daca e un pic dereglare de scaun nu e nici o problema? Anticonceptionalele isi mai fac efectul? Sau trebuie protectie suplimentara. Astept raspunsul doctoresse!! E greu fara ea aici!!! Iti multumim ca esti asa promta si explicita in raspunsuri.! E mare nevoie de tine aici! Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #2 2006-08-20 23:23:28
Re: anticonceptionale si diareea mai raspuns doctoressa la o asemenea intrebare.zicea k dac ai mai mult de 4 scaune moi pe zi atunci tre sa iti faci probleme si dac scaunele alea sunt apa(apoase).dac nu e asa poti sta linishtita.in cazul in care mai apare vreun scaun moale e ok..nu ai dc sa iti faci griji.pastila se absoarbe in vreo 4 ore. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2006-08-21 12:51:35
Re: anticonceptionale si diareeDar daca ai scaune moi in perioada de pauza (cele 7 zile) e vreo problema? Pt. ca in aceasta situatie sunt eu acum...am papat aseara vreo 3 farfurii de supa de rosii...iar azi dimineata am mancat un iaurt cu fructe si dupa am baut cafea si m-am cam stricat la burtik. Si deja am avut 2 scaune moi.... Multumesc! Offline #4 2006-08-21 13:01:23
Re: anticonceptionale si diareenu cred sa fie vreo problema.mi-a raspuns doctoressa la o intrebare de genu.eu am 28 de pilule si eram la ultimele 7 a zis k nu-i problema.scaune moi adik apoase..de asta e vb..si dac sunt mai mult de 4 pe zi.dac era in perioada de lua pilule atunci se punea problema absorbtiei pilulei respective dar asa nu cred k e cazul. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2006-08-21 21:39:21
Re: anticonceptionale si diareeasa am auzit si eu, daca stiti exact articolul doctoresei despre aceasta problema va rog s aimi spuneti unde e ca nu dau de el.pupici Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-22 14:18:03
Re: anticonceptionale si diareebibishor, diareea poate interfera cu absorbtia pastilelor atunci cind le iei....atunci cind nu le iei, nu are ce sa se absoarba. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2006-11-07 01:24:19
Re: anticonceptionale si diareeam avut un scaun moale acum cateva zile....km la 15 min dupa ce am luat pastila. nu diaree...o idee mai moale...si ma incerca senzatia de scaun(normala...nu cu dureri ceva...k la orice scaun) inainte sa ajung acasa sa iau pastila. scaunul moale nu s-a mai repetata de atunci. este vreo problema? am nevoie de masuri suplimentare? acum sunt la a2a folie de logest...dupa ce luasem 1 an jumate si am facut pauza 2 luni Offline #8 2006-11-07 10:37:17
Re: anticonceptionale si diareeNu ai nici o problema cistinica_116, deci nu e cazul de masuri suplimentare de protectie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-01-01 23:51:21
Re: anticonceptionale si diareeacum 2luni am inceput sa iau logest. dupa o folie mi s-a prescris marvelon. dar de cand am inceput luarea pilulelor, scaunele sunt cand putin mai moi, cand normale. oricum nu depasesc 4/zi (cateodata chiar 0/zi) si nici nu sunt la interval mai mic de 8 ore de la luarea pastilei. e vreo problema? Offline #10 2007-01-02 14:30:18
Re: anticonceptionale si diareenu Nobody home Offline #11 2007-01-02 15:19:11
Re: anticonceptionale si diareemultumesc Offline #12 2007-01-03 09:06:11
Re: anticonceptionale si diareedaca sunt in perioada pilulelor si am scaune f moi..multe intr`o zi..ce se intampla?trebuie sa iau alta pastila sau doar sa ma protejez suplimentar.sau daca am scaunele dupa 4 ore de la luarea pastilei? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2007-01-03 12:55:30
Re: anticonceptionale si diareedaca ai scaune foarte moi, multe pe zi te protejezi suplimentar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-04-19 14:56:38
Re: anticonceptionale si diareeaseara la 23:00 am luat o pastiluta. iar dupa vreo 15-30 de minute am avut un scaun foarte moale,dar putin cantitativ. de atunci nu s'a mai repetat. imi trebuie masuri suplimentare in protectie? Offline #15 2008-04-19 15:08:25
Re: anticonceptionale si diareenu trebuie masuri suplimentare de protectie ... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-04-19 17:11:41
Re: anticonceptionale si diaree100 %? Offline #17 2008-04-19 17:20:41
Re: anticonceptionale si diareeda. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-04-19 18:44:12
Re: anticonceptionale si diareedeci teoretic daca asta s'a intamplat aseara azi ot face dragoste ? si trebe sa mentionez ca iau pastilute doar de 5 zile..le'am luat din prima zi de menstruatie...e 100% sigur atunci fara? Offline #19 2008-04-19 18:50:36
Re: anticonceptionale si diareeesti protejata Mamica de 2 pui scumpi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|