homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Flori pentru baieti?-2

#20 2008-02-23 11:12:48

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Re: flori pentru baieti?

Nu shtiu daca i-as oferi flori ; poate ca i-as lua un buchetzel de ghiocei ca vine primavara dar nu as putea sa`i dau trandafiri , lalea or something else pentru ca NU merge efectiv:| si la prima intalnire? pai nici nu`l cunosc.Poate sa i se para banal gestul si sa rada,chiar dacape fatza ar parea "incantat"

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-23 11:13:03)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#21 2008-02-23 11:38:37

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

n-am luat niciodata flori unui baiat... si nu i-as lua la prima intalnire, in nici un caz. poate iubitului meu, niste ghiocei ceva, de 1 Martie. nimic mai mult...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#22 2008-02-23 12:13:22

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu nu i-as lua flori,cred k m-ar duce la doctor apoi.in skimb niste ghiocei,cum au zis fetele poate,poate.dar un buchet,never.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#23 2008-02-23 12:38:30

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

sa ma duc la el... -iubitule, in cinstea parului tau de pe picioare, iti inchin acest prea frumos buchet rotflrotflrotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#24 2008-02-23 13:40:37

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

rotfl rotfl rotfl

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#25 2008-02-23 13:44:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cred ca depinde si de persoana. ca daca e un cuplu de asta flower-power si je m'en fish-ist cred ca merge f bine big_smile

mami de minuni hjarta

#26 2008-02-23 14:36:47

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

deadrose a scris:

sa ma duc la el... -iubitule, in cinstea parului tau de pe picioare, iti inchin acest prea frumos buchet rotflrotflrotflrotflrotfl

ce criminala esti rotfl rotfl rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2008-02-23 14:40:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

evilpink a scris:

deadrose a scris:

ce criminala esti rotfl rotfl rotfl

incepui ziua bine rotfl parca as fi drogata tongue vb cu prietena pe mes, si acu vazui k ii zisai k stau la o halba de cafea rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#28 2008-02-23 14:41:50

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu nu as lua la al meu mai ales ca nici el nu prea imi ia[asa zice el]am primit anult trecut de 8 martie si acum de valentin  ,hai ca petuniile ce mia adus in vara nu pun la socoteala erau pt casa

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#29 2008-02-23 18:42:06

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu cred ca sunt prea multi barbati care ar aprecia daca le-ai aduce flori...mi se pare aiurea...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#30 2008-02-23 19:04:54

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

codul bunelor maniere spune ca barbatilor trebuie sa le duci flori doar atunci cand is internati in spital.

nu gasesc nici un motiv sa duci flori unui barbat mai ales la 1 intalnire. poate sa il faci sa se simta prost ca a omis sa-ti cumpere flori sau s-ai dai de inteles ca vrei sa primesti flori tot timpul. as fi penibila sa ma prezint in fata unui barbat cu un buchet de flori.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#31 2008-02-23 19:16:38

Malynaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

Si el sa mearga cu buchetelu de flori in mana..si ea pe langa:D el..prea tare

Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc

#32 2008-02-23 19:22:13

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

rotfl rotfl rotfl
daca sta in camin ajunge cu buchetul in camera. toti colegii rotfl @ce-ai patit mai i-ai cumparat flori si nu a venit la intalnire?" el "nu, ea mi-a cumparat flori si nu va legati de florile mele   :f?rbannad: "  rotfl

daca sta cu parintii cand ajunge acasa spune "uite mama ti-am adus flori" smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#33 2008-02-23 20:16:51

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

sunt de acord cu flrramona21 si Malynaa. S-ar simti prost ca el nu ti-a cumparat flori...plus ca mi se pare aiurea sa mergi pe strada el cu flori in mana si tu fara.
Lasa...florile sunt pt fete...ca noi suntem cele gingase... big_smile Dupa ce ca au inceput si barbatii sa se epileze, sa se macheze, sa se dea cu oja...acum mai vor si flori? Da' ce-i asta? rotfl Inteleg eu egalitate intre sexe....dar azi-maine ajung sa poarte si rochii si sa nu mai stim care e femeie si care barbat. rotfl

offtopic am fost acum cativa ani la discoteca la Neptun...si au venit si o trupa cu travestiti (Divas...sau cum le cheama)...in fine..ideea e ca unul din tipi avea un corp... :f?rv?nad: Abdomen perfect, picioare subtiri...ce mai...parea o femeie super buna de la spate... Si eu eram cu o colega...si ne ofticam ca noi nu avem asa corp...dar unii barbati au... Chiar aiurea... lol Ca sa nu zic ca si puiu meu are un abdomen... hjarta Bine ca el n-are burta...si am eu... eu i-am propus sa facem schimb...dar n-a vrut... :f?rbannad:

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#34 2008-02-23 20:20:22

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

mie mi se pare cute big_smile Nu stiu de ce..poate sunt eu defecta.Chiar citeam zilele trecute in ziar,ca iubita lui Chivu(lapsus mare,nu mai stiu cum o cheama.. lol ) i'a luat un buchet de lalele de 50 euro baiatului ei big_smile

#35 2008-02-23 20:21:34

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

nu cred ca m-asvedea vreodata ducandi flori unui baiat

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#36 2008-02-23 21:15:38

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

poate as duce,cu o ocazie anume,mai speciala...poate la o festivitate de absolvire,sau nu stiu...dar nici intr-un caz la intalinire,mai ales la prima!! Eu primesc foarte des flori de la iubitul meu,si ma bucur ca nu s-a schimbat dupa ce mi-a devenit sot,pt ca lumea zicea,las ca nu iti va mai aduce flori dupa ce va casatoriti,si iata ca dupa 6 ani de casatorie pot spune ca rar se intampla sa nu am flori in vaza!!!!!!!!

#37 2008-02-23 21:46:54

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

nu ma gandeam sa ii cumpar chiar o florarie intreaga, ceva acolo simbolic. aaaa, si locuieste singur asa ca nu ar fi fost nevoit sa dea explicatii... tongue oricum, cred ca nu o sa-i iau, mai bine nu risc big_smile

#38 2008-02-24 03:24:45

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Doamne nu mai pot de ras referitor la ce au scris flrramona21 si Malynaa. Deci rad de una singura de nu mai pot..Iar in legatura cu florile...no way..mi se pare ciudat..eu sunt floricica lui cred ca e de ajuns http://www.mysmiley.net/imgs/smile/animals/animal0006.gif

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.