|
Nu esti logat.
Flori pentru baieti?-2#20 2008-02-23 11:12:48
Re: flori pentru baieti?Nu shtiu daca i-as oferi flori ; poate ca i-as lua un buchetzel de ghiocei ca vine primavara dar nu as putea sa`i dau trandafiri , lalea or something else pentru ca NU merge efectiv:| si la prima intalnire? pai nici nu`l cunosc.Poate sa i se para banal gestul si sa rada,chiar dacape fatza ar parea "incantat" Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-23 11:13:03) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #21 2008-02-23 11:38:37
Re: flori pentru baieti?n-am luat niciodata flori unui baiat... si nu i-as lua la prima intalnire, in nici un caz. poate iubitului meu, niste ghiocei ceva, de 1 Martie. nimic mai mult... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #22 2008-02-23 12:13:22
Re: flori pentru baieti?eu nu i-as lua flori,cred k m-ar duce la doctor apoi.in skimb niste ghiocei,cum au zis fetele poate,poate.dar un buchet,never. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #23 2008-02-23 12:38:30
Re: flori pentru baieti?sa ma duc la el... -iubitule, in cinstea parului tau de pe picioare, iti inchin acest prea frumos buchet http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #24 2008-02-23 13:40:37
Re: flori pentru baieti?
expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-23 13:44:41
Re: flori pentru baieti?cred ca depinde si de persoana. ca daca e un cuplu de asta flower-power si je m'en fish-ist cred ca merge f bine mami de minuni Offline #26 2008-02-23 14:36:47
ce criminala esti VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #27 2008-02-23 14:40:49
incepui ziua bine parca as fi drogata vb cu prietena pe mes, si acu vazui k ii zisai k stau la o halba de cafea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #28 2008-02-23 14:41:50
Re: flori pentru baieti?eu nu as lua la al meu mai ales ca nici el nu prea imi ia[asa zice el]am primit anult trecut de 8 martie si acum de valentin ,hai ca petuniile ce mia adus in vara nu pun la socoteala erau pt casa http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #29 2008-02-23 18:42:06
Re: flori pentru baieti?nu cred ca sunt prea multi barbati care ar aprecia daca le-ai aduce flori...mi se pare aiurea... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #30 2008-02-23 19:04:54
Re: flori pentru baieti?codul bunelor maniere spune ca barbatilor trebuie sa le duci flori doar atunci cand is internati in spital. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #31 2008-02-23 19:16:38
Re: flori pentru baieti?Si el sa mearga cu buchetelu de flori in mana..si ea pe langa:D el..prea tare Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #32 2008-02-23 19:22:13
Re: flori pentru baieti? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #33 2008-02-23 20:16:51
Re: flori pentru baieti?sunt de acord cu flrramona21 si Malynaa. S-ar simti prost ca el nu ti-a cumparat flori...plus ca mi se pare aiurea sa mergi pe strada el cu flori in mana si tu fara. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #34 2008-02-23 20:20:22
Re: flori pentru baieti?mie mi se pare cute Nu stiu de ce..poate sunt eu defecta.Chiar citeam zilele trecute in ziar,ca iubita lui Chivu(lapsus mare,nu mai stiu cum o cheama.. ) i'a luat un buchet de lalele de 50 euro baiatului ei Offline #35 2008-02-23 20:21:34
Re: flori pentru baieti?nu cred ca m-asvedea vreodata ducandi flori unui baiat dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #36 2008-02-23 21:15:38
Re: flori pentru baieti?poate as duce,cu o ocazie anume,mai speciala...poate la o festivitate de absolvire,sau nu stiu...dar nici intr-un caz la intalinire,mai ales la prima!! Eu primesc foarte des flori de la iubitul meu,si ma bucur ca nu s-a schimbat dupa ce mi-a devenit sot,pt ca lumea zicea,las ca nu iti va mai aduce flori dupa ce va casatoriti,si iata ca dupa 6 ani de casatorie pot spune ca rar se intampla sa nu am flori in vaza!!!!!!!! Offline #37 2008-02-23 21:46:54
Re: flori pentru baieti?nu ma gandeam sa ii cumpar chiar o florarie intreaga, ceva acolo simbolic. aaaa, si locuieste singur asa ca nu ar fi fost nevoit sa dea explicatii... oricum, cred ca nu o sa-i iau, mai bine nu risc Offline #38 2008-02-24 03:24:45
Re: flori pentru baieti?Doamne nu mai pot de ras referitor la ce au scris flrramona21 si Malynaa. Deci rad de una singura de nu mai pot..Iar in legatura cu florile...no way..mi se pare ciudat..eu sunt floricica lui cred ca e de ajuns What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|