|
Nu esti logat.
Sangerare#1 2008-02-23 07:21:43
sangerareNeata fetele, mi s-a intamplat un lucru ciudat , dupa o noapte de , m-am trezit dimineata cu o sangerare, dupa contact am simtit o durerea la ovare ca si cum ar trebui sa ma imbolnavesc, mai am 2 pastile din folie si ar trebui sa ma imbolnavesc marti, iar azi e sambata, antibb iau de aproape un an iar chestia asta am mai patit-o chiar cu un un an in urma cand incepusem si eram la prima folie. Pana acum nu am mai avut probleme de genul asta, iar ultimul control ginecologic l-am facut acu o saptamana si a iesti ok, incllusiv testul pap, si ecografia, deci ma gandesc ca nu ar fi o problema hai sa zic mai grava..., ce sa fac, ar trebui sa schimb antibb, sa ma duc la planning... sau v-ati mai confruntat vreuna din voi cu chestia asta.. si in caz ca a venit ciclu mai iau si celalalte 2 pastilutze.. va rog un raspuns... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2 2008-02-23 07:29:12
Re: sangerarenu cred ca e ciclu.sangerarea aia eu inclin sa fie datorata contactului.cum e sangele maroniu sau rosu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-23 07:32:32
Re: sangerarepai a fost maroniu cand m-am dus de dim la baie, dupa care a venit mai rosu, dar dupa contact am avut o usoara durere ca si cum ar fi trebuit sa imi vina, si dimineata ... surpriza!!!! de la ce nu stiu... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-02-23 07:35:26
Re: sangerareeu stiu ca astfel de sangerari pot sa fie si de la o rana pe col. iubesc+Camelia+Matei Offline #5 2008-02-23 07:39:23
Re: sangerareda corect ce spui tomina.dar ea tocmai a fost la genecolog si nu ia zis nimic de rana are un pap.facut acum o saptamana.deci vezi cum stai cu sangerarea ori e de la contact ori ai spotting peste pastile.urmareste situatia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-23 07:39:54
Re: sangerareda pai eram suspecta de asa ceva, si doctorul mi-a spus ca totusi nu e rana e o inflamatie nu se pune problema de cauterizare si mi-a dat tratament cu ovule plus ca am si un pui de candida, nu mai stiu pe cuvant, 2 medici am consultat, deja sunt satula, plus ca era jena aia ca la ciclu... dupa contact nu am sangerat nu m-am culcat imediat dar cand m-am trezit dimineata am vazut minunea...papul a iesit cl 2 frotiu negativ pt celule anormale, si mi s-a pus diag de colpita asta e tot Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-02-23 07:41:39) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #7 2008-02-23 07:41:16
Re: sangerarevezi ce se intampla daca tine mai multe zile e spotting VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-02-23 07:42:15
Re: sangerareda pai oricum trebuie sa ma imbolnavesc marti... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #9 2008-02-23 08:09:50
Re: sangerareda, atunci poate fi spotting peste pastile. Cred ca e ceva temporar daca Papul e ok iubesc+Camelia+Matei Offline #10 2008-02-23 09:00:35
Re: sangerareparca s-a mai oprit acum, deci deja ma gandesc la tampenii,i-am spus si la puiu si a zis ca nu prea e normal,sa iau si celelalte 2 pastilutze care au mai ramas... ? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #11 2008-02-23 09:12:47
Re: sangerareia-le mami de minuni Offline #12 2008-02-23 18:01:39
Re: sangerarefetele!!! nu mai pot m-am deprimat, inca mai curge putin da curge, si parca simt si o usoara durere , ce poate fi? incep sa ma gandesc la nebunii, sa ma mai duc oare la doctor? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #13 2008-02-23 18:02:54
Re: sangerarecontactul ala a fost violent? ceva diferit pozitie noua? daca nu inclin spre spotting nu strica sa treci si pe la doctor sa il intrebi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-02-23 18:10:33
Re: sangerareviolent nu..... intodeauna ma durut un pic la penetrare si ieri in timp ce faceam nu ma durut , dar a fost profund, chiar foarte profund, si puiu nu o are prea mica ..... si cu doctorul daca era totusi ceva nu se vedea la eco, sau la testul pap.. pt col acu ma gandesc la tumori si alte nebunii.. Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-02-23 18:11:46) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #15 2008-02-23 22:22:03
Re: sangerarepoate o alta parere nu strica...si pe mine ma duce cu gandul la spotting...sau ceva zgarietura interioara Offline #16 2008-02-24 11:10:32
Re: sangerare
am fost la 2 medici, amandoi au zis ca ce am eu pe col nu se pune problema de cauterizare, oricum maine iar ma duc sunt cu moralul la pamant, aseara am stat si m-am gandit, dupa 2 zile de la inceperea foliei am avut o sangerare usoara care a trecut, n-am dat importanta, prin saptamana a doua intr-o dimineata iar am observat pe chilot ceva maroniu, din nou ma gandeam ca o fi ceva rana ceva si atiunci am fost la al dolea doc care mi-a facut testul pap, iar sambata dim sangerarea a fost semnificativa, maronie si parca si un pic de sange, a durat ieri toata ziua, adica de fiecare data cand mergeam la baie ramanea pe hartie ceva maroniu, acum s-a oprit. marti ar trebui sa vina pt ca mai am 1 singura pastila din folie. si vineri seara ma durea burtica ca si cum ar trebui sa vina ciclu, nu m-am alarmat pt ca trebuie sa vina marti, si ma gandeam ca de la activitatea depusa am deranjat ceva pe acolo Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-02-24 11:12:40) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #17 2008-02-24 11:37:14#18 2008-02-24 11:39:21
Re: sangerare
e spotting VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-02-24 11:47:28
Re: sangerarems mult evilpink si ralluka nu am mai avut asa cea pana acum niciodata, de aceea sunt ingrijorata. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|