|
Nu esti logat.
Ati simulat orgasmul?-9#153 2010-09-30 10:07:38
Re: Ati simulat orgasmul?Nici eu n-am mimat niciodata...dar nici n-ai cum ca daca n-ai orgasm, n-ai nici "sucuri"...isi da si el seama ca te prefaci.Nici nu cred ca mi-ar iesi sunetele in mod natural When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #154 2010-09-30 10:58:43
Re: Ati simulat orgasmul?Daca ai sucuri, oricum nu cred ca ti le vede. Mai degraba ar putea simti lipsa contractiilor. Offline #155 2010-09-30 18:55:23
Re: Ati simulat orgasmul?pe mine nu m-a intrebat niciodata nici un iubit daca am orgasm sau nu..dc? Ultima oara a fost editat de tresselle (2010-09-30 18:56:29) Offline #156 2010-09-30 20:16:03
Re: Ati simulat orgasmul?hai ca se simte si umeazeala de dupa orgasm, mai ales dupa cel la punctul G, iar contractiile...you can t fake it. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #157 2010-10-02 17:34:16
Re: Ati simulat orgasmul?Daca n-ai avut niciodata, cum poti mima? Asta e unul dintre lucrurile pe care nu le pricep. Scoti asa niste sunete ca alea din filme si el chiar te crede? Nici sa vreau, nu as sti mima convingator. Plus ca el stie cum reactionez la org. clitoridian, asa ca la cel vaginal ar trebui sa fie cel putin la fe, daca nu si mai si. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#158 2010-10-04 11:44:17
Re: Ati simulat orgasmul?sa stii tu ca fata are un ditamai rolul in atingerea orgasmului...io daca nu mai pot zic"time out!" When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #159 2010-10-04 22:36:08
Re: Ati simulat orgasmul?eu stiu ca in cazul meu e asa, nu pot sa dau vina pe el, pt ca saracu se straduieste si a fost receptiv la toate ideile mele dar la mine e de la cap problema - dupa cum am mai zis - si incerc sa o rezolv pe cai psihologice. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #160 2010-10-05 12:45:40
Re: Ati simulat orgasmul?Eu te inteleg,am fost si eu asa ca tine. Ti-e frica sa te abandonezi ca sa zic asa, sa te lasi dusa de val. Sunt mai multe chestii psihologice care te impiedica de la educatia parintilor, la pricipii religioase, principiile tale, ce zice lumea etc. Eu numai indragostindu-ma am reusit si numai simtitnd ca ma atrage fizic stii?ca e scanteia aia..., dar mi-a fost extrem de greu sa ma deschid si sa am incredere in el.Iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa ai orgasm. Chiar meritam noi, femeile . When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #161 2010-10-05 22:40:46
Re: Ati simulat orgasmul?Dupa vreo 5 ani de concentrari si asteptari si sperante mi-am dat seama ca nu o sa reusesc singura asa ca am inceput sa merg la consiliere psihologica pt asta. E cam ultima mea speranta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #162 2010-11-12 20:46:02
Re: Ati simulat orgasmul?Kat, ai rezolvat ceva...se vede vreo diferenta de cand mergi la psiho? fucking perfect... Offline #163 2010-11-13 23:30:32
Re: Ati simulat orgasmul?A trebuit sa intrerup o vreme pt ca am plecat din tara, dar o sa reiau cand ma intorc. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #164 2010-12-16 02:41:18
Re: Ati simulat orgasmul?
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #165 2010-12-16 23:46:11
Re: Ati simulat orgasmul?Simularea orgasmului e ceva gen : Offline #166 2010-12-17 17:26:40
Re: Ati simulat orgasmul?izza_bella, nu iti dau dreptate cu "orice fata cred ca a mimat". sigur, poti sa crezi ce vrei, dar nu este asa. eu in mod cert n-am facut-o. si nu din vreun motiv moral, strategic sau de orice fel. pur si simplu...daca nu iese bine, nu iese bine. si iubitul meu ma cunoaste atat de bine incat si-ar da seama oricum. iar daca te intrebi "cat mai are" si tu nu mai ai chef, intr-o relatie cu o comunicare buna si ceva imaginatie...poti gasi atatea solutii sigur, acum nici nu militez pentru egoism de genul: eu am terminat si nu pot sa mai stau cateva minute sa termine si el ca m-am plictisit, dar are totul o limita Offline #167 2010-12-17 18:47:44
Re: Ati simulat orgasmul?
subscriu Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #168 2010-12-17 22:13:28
Re: Ati simulat orgasmul?eo nu sustin chestia cu "cat mai are?" pentru ca vorba aia cei prea mult strica si imi vine in minte imaginea unei fete care sta pe burta in pat,baiatu peste ea s simte bine si ea citeste o revista din cand in cand zicand "Auzi ubi?da noi cand o sa ne luam o dasta?" Offline #169 2010-12-17 22:20:35
Re: Ati simulat orgasmul?Cora, parca am scris mai sus, nu mai stiu, a trebuit sa intrerup o vreme, abia la anul o sa ma duc din nou (daca o sa am bani) dar trebuie neaparat sa ma duc si nu doar pt asta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #170 2010-12-17 22:24:01
Re: Ati simulat orgasmul?am vazut ca ai zis mai sus ca ai intrerupt ma gandeam ca ai reluat Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #171 2010-12-17 22:27:10
Re: Ati simulat orgasmul?Genii nedescoperite inca ! Dar,pana la urma,zici ca ei si faci ca tine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|