|
Nu esti logat.
Elmiplant-Bioten-3#39 2008-04-03 18:00:53
Re: Elmiplant-Bioteneu de fiecare data cand am fost nu am gasit de care vroiam sper sa gasesc expect the worst , hope for the best! Offline #40 2008-04-03 18:01:27
Re: Elmiplant-Biotence vrei oana sa iti cumperi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2008-04-03 18:05:55
Re: Elmiplant-Biotencrema de fata si demachiat cu miere si catina.si mereu gaseam altceva.ba pt ten gras,ba antiimbatranire... expect the worst , hope for the best! Offline #42 2008-04-03 18:16:33
Re: Elmiplant-Biotentot din gama elmiplant...a folosit careva cellulight ?? Offline #43 2008-04-03 18:18:37
Re: Elmiplant-Biotenam crema exfolianta pt.celulita nu e grozava in schimb exfoliaza bine lasa o piele super moale si catifelata eu pt.asta o folosesc sa am un popou pufos VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-03 18:21:47
Re: Elmiplant-Bioteno sa-mi cumpar si eu crema cu miere si catina...n-am incercat crema de la ei, am doar demachinat. sunt curioasa cum e crema. #45 2008-04-03 18:51:25
Re: Elmiplant-Biotenaici gasiti toate produsele,inclusiv preturile: www.enatural.ro dati numai cautare la producatori,sunt toate produsele elmiplant. eu am crema anti-cearcane si e ok pana acum,sampon pt par gras cu nuc ce miroase super,crema de zi cu nuc,miere si mesteacan si cva anti-acnee.... sunt buni di tat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #46 2008-04-03 23:15:28
Re: Elmiplant-Bioteneu am de la elmiplant crema de fata pt ten gras si crema anti-cearcan. cea de fata e super ok iar cea anticearcan..hmm..mie nu mi s-a parut ca are un efect...dar oricum continui sa o folosesc "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #47 2008-04-04 14:48:46
Re: Elmiplant-Biotennici eu nu am vazut inca efecte de la crema anti-cearcan... da` noah,o folosesc in continuare...cine stie.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|