|
Nu esti logat.
Menstruatia intarziata#1 2008-02-23 19:06:03
Menstruatia intarziataAm si eu o mare dilema!Va rog daca ati putea sa ma ajutati.Este prima data cand apelez la o astfel de metoda de a ma informa despre viata sexuala...dar sunt foarte speriata.Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu de ceva timp...aprox un an.Nu am un ciclu regulat, de obicei imi intarzie o sapt...dar nu mi-a intarziat niciodata atat de mult!In momentul de fata mi-a intarziat ciclul o luna si nu stiu ce sa fac....oare as putea fi insarcinata?Nu am intretinut relatii sexuale fara prezervativ, de asemenea nu s-a rupt...nici macar nu a ejaculat in mine.Nu imi imaginez cum as fi putut sa raman insarcinata...Acum 3 zile mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ...urmeaza sa-mi fac inca unul, dar astept sa mai treaca cateva zile.Sincera sa fiu imi este f frica sa merg la doctor si nici la mama mea nu pot sa apelez desi este cea mai de treaba mama ptr ca nu stie ca mi-am inceput viata sexuala.Ati putea va rog sa-mi dati un sfat?Mai trebuie sa astept sau sa iau masuri?Multumesc anticipat:* Offline #2 2008-02-23 19:11:10
Re: Menstruatia intarziatainsarcinata nu esti ca la cat ti-a intarziat se pozitiva testul.asa ca lasa frica si mergi la doctor sa iti dea ceva s aiti vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-23 19:11:56Re: Menstruatia intarziatadaca spui ca iti intarzie o saptamana peste cele 28 de zile inseamna ca ai un ciclu regulat de 35 de zile...parerea mea e ca ar trebui sa mergi la doctor...testele de sarcina pentru a fi concludente trebuie facute la o saptamana de intarziere sau trei saptamani de la contactul cu risc. Deci cel pe care l-ai facut e concludent. Asa ca du-te la doctor, poate fi vorba de o dereglare hormonala Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2008-02-23 22:56:07
Re: Menstruatia intarziatasi eu zic ca la doctor ..... si stai linistita dupa Offline #5 2008-02-24 00:47:08
Re: Menstruatia intarziataiubita stai linistita. am patit si eu ceva asemanator anul trecut, avand in vedere ca totusi mi se regularizase ciclul. insa a fost doar o sperietura. am fost la doctor, mi-a spus ca se mai intampla din cand in cand astfel de lucruri, probabil din cauza stresului, diversilor factori. mi-a prescris anticonceptionale si acum totul e ok. am in primul rand o protectie sigura si in al doilea rand nu mai se intampla aceste dereglari care te baga in sperieti. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-24 00:50:22
Re: Menstruatia intarziatasi nu te mai stresa din cauza ca nu-ti vine ca se incapataneaza si mai tare si chiar nu vine Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-02-24 10:01:42
Re: Menstruatia intarziataNu cred ca esti insarcinata. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #8 2008-03-05 22:20:26
Re: Menstruatia intarziatafetele ....este posibil k de la antibiotice sa iti intarzie cicluletzul ? ^__________________ [ ]___________________^ Offline #9 2008-03-05 22:24:06
Re: Menstruatia intarziatateoretic nu vad legatura...practic am mai auzit cazuri...dar acuma nu stiu daca si in acele dati asta fusese buba... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-03-05 22:25:44
Re: Menstruatia intarziata
m-a amuzat tare ^__________________ [ ]___________________^ Offline #11 2008-03-05 22:27:02
Re: Menstruatia intarziatain concluzie te am lamurit...asai? happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-03-05 22:58:36
Re: Menstruatia intarziatacat de cat )) ^__________________ [ ]___________________^ Offline #13 2008-03-05 23:01:35
Re: Menstruatia intarziatahappy with him...inlove with him... Offline #14 2008-03-07 18:37:45
Re: Menstruatia intarziatatin sa va anunt ca de abia ieri de dimineata mi-au venit musafirii...dupa o luna jumate de intarziere.Oricum va multumesc ptr sprijinul acordat! Offline #15 2008-03-07 18:38:52
Re: Menstruatia intarziatadoamne ajuta...la medic ai fost? Offline #16 2008-03-08 08:10:00
Re: Menstruatia intarziatabuna fetelor! Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #17 2008-03-08 08:17:10
Re: Menstruatia intarziatao sa iti vina in una din cele 7 zile de pauza nu conteaza care.... iar daca le-ai luat corect nu ai cum sa fi insarcinata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-03-08 08:17:13
Re: Menstruatia intarziatace ai facut? ai sters postul de dincolo? iti raspunsesem sau ... nu au vrut sa vezi? acelasi post il pun si aici. noroc ca am vazut ca picasem ca din plop acolo Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #19 2008-03-08 08:22:03
Re: Menstruatia intarziatascuze Chocolate22 de ameteala cu posturile , mersi de raspunsurile prompte!!! Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|