|
Nu esti logat.
Mama soacra ;))-2#20 2008-02-25 22:35:18
Re: mama soacra ;))
hmmm...eu m-am cam atasat si as fi vrut k mama soacra sa fie mama...k deh eu nu mai am... Offline #21 2008-02-26 22:57:35
asa fac si eu+papati tot din farfurie Offline #22 2008-02-26 23:03:06
Re: mama soacra ;))eu ma inteleg bine cu soacra-mea...imi face toate poftele... daca eu vreau pui cu macaroane, si fiu`sau vrea sarmale, imi face pui cu macaroane Offline #23 2008-02-26 23:06:25
daaaa...asa e si la mine/noi,dar avand in vedere ca stiu ce ii putea mintea in trecut..nu risc sa cred ca "s'a indragostit" subit de mine Offline #24 2008-02-26 23:09:07
Re: mama soacra ;))si daca ma cert cu el si plec, ma suna sa vada ce fac, cum ma simt... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-27 11:38:51
Re: mama soacra ;))mai era un topic: soacra,soacra... unde mai sunt si alte pareri despre soacre, printre care si a mea. din pacate nici acum dupa atata timp nu s-a schimbat nimic in relatia mea cu soacra si nici nu sunt sanse sa se schimbe ceva. dar eu sunt un caz nefericit... nu e o regula sa nu te intelegi cu soacra ( de multe ori insa e mult prea adevarata zicala : soacra saocra poama acra... ) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #26 2008-06-28 00:00:38
Re: mama soacra ;))soacrei mele i-a cantat deci nu avem tangente , nu o cunosc Offline #27 2008-06-28 00:32:18
Re: mama soacra ;))eu sunt caz fericit sa inteleg nici nu ma cunostea si imi trimitea din italia haine si il intreba mereu de mine ... si acum cand a venit acasa nu mai putea de dragu meu .. ii placea sa stau cu ea .. vb de toate cu mn .. era de partea mea mereu knd ma certam cu baby .. acum a plecat iar in italia .. si nu`l mai suna p el sa`l intrebe d mine .. ma suna p mn sa intrebe d el te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie Offline #28 2008-06-28 11:54:25
Re: mama soacra ;))la mine este putin cam ciudata povestea pt k el sta cam la 20 km de oras. si el vine la scoala in oras si vine mereu el la mine. deci ii cunoaste pe ai mei f bine .in schimb, eu am fost la el doar de 2 ori, dintre care prima si singura data am cunoscuto si am vb cu mama lui, a2a oara ai lui fiind plecati in strainatate. nush ce sa zic...poate mi-ar fi facut placere sa fie altfel situatia, dar avand in vedere k am impresia k familiile noastre sunt destul de diferite si mie imi etse cam greu sa ma acomodez si sa ma atasez de cineva , mai ales de familia lui...am preferat de multe ori sa refuz invitatiile lui de a merge la el. si am impresia k am facut bine,desi nu pot continua asa la nesfarsit. plus ca suntem de 1 an si 1 luna impreuna. e bine ca macar vine el la mine... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|