|
Nu esti logat.
Se poate?-2#20 2008-05-06 23:47:17
Re: se poate?ms.....ms....ms..... mult ane_mona:* Offline #21 2008-05-07 00:32:18
Re: se poate?
ce "matinala" e! ...eu nu prea suport sexul de dimineata...sau eventual daca stau si lenevesc apoi toata ziua e ok...dar sa ma trezesc cu noaptea-n cap si apoi sa am si o zi grea...nu prea... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #22 2008-05-07 01:59:15
cu placere „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #23 2008-05-07 08:52:00
Offline #24 2008-05-07 08:58:15
Re: se poate?scuza-ma da cum sa ramai insarcinata daca inghiti sperma? spermatozoizii nu sunt robotei cu radare ma suntem in stomac drept inainte si la stanga si ajungem unde trebuie..... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-07 09:01:01
Re: se poate?era undeva pe un forum o intrebare de genul ,la care i s`a raspuns "da,poti ramane gravida daca inghiti sperma,dar stii cum faci avort?scuipi" ..m`a distrat atunci..faceau misto de biata fata nestiutoare Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #26 2008-05-07 09:10:00
Re: se poate?tare faza, aa cand ma gandesc ca si eu eram asa la inceput, asa ca le inteleg pe fete. apoi m-am mai desteptat si eu , si acu cand ma gandesc ma mai ia rasul, de ex dupa ce o faceam cu prezervativ + spermicid deci , va dati seama , ma spalam pe maini de vreo 3 ori, daca am atins acolo, daca unu singur si-a facut loc scapand de acolo, doamne ce tinerica si speriata eram.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #27 2008-05-07 09:14:12
Re: se poate?daa..si eu mai ales ca erau si povesti de genul..ca s`a sters una cu un prosop dupa el si a ramas..sau ca a ramas de la strand..tot felul de bazaconii..eram speriata din orice:) ..ce inseamna sa fii neinformat? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #28 2008-05-07 21:52:47
Re: se poate?pei eu ma trezesc pe la 6 k incep munka la 7...si de multe ori ma trezesc excitat deci "ala micu" se trezeste inaintea mea... Si il pot scula pe "ala micu" nu kiar la comanda, insa in cateva secunde poate fi mare si tare ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|