|
Nu esti logat.
Ce s a intamplat?#1 2008-02-25 08:14:11
ce s a intamplat?am inceput o folie de pilule jeanine,onsa in a 7a zi am uitat pilula si a trebuit sa iau postinor pt k trecuresa 20 de ore de cand o uitasem.si avusesem contact sexual cu o zi inainte!apoi am ccontinuat sa iau normal pastilele.Acum am o mica sangerare,de doua zile..seamana cu un fel de menstruatie,dar nu cred k este posibil deoarece mai trebuie sa inghit 4 pilule pana sa termin folia.ma poate ajuta cineva?va multumesc Offline #2 2008-02-25 08:18:40
Re: ce s a intamplat?nu trebuia sa iei postinor deoarece contactul dinainte nu a fost cu risc..trebuia doar sa inlocuiesti pastila uitata si protectie suplimentara 7 zile. sangerarea e de la postinor...menstra sa speram ca va veni in pauza. Offline #3 2008-02-25 08:22:34
Re: ce s a intamplat?
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-02-25 08:31:17
Re: ce s a intamplat?Sunt de acord cu ionela. Postinorul l-ai luat fara sa ai nevoie de el. Si, din cauza lui ti-a aparut acum sangerarea asta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|