|
Nu esti logat.
Crestere neobisnuita a apetitului sexual-7#115 2010-09-03 16:36:38
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexual
impacarea e mai dulceee ...dupa cum se si spune Offline #116 2010-09-03 17:01:40
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualda violete asa e. dar totusi am ajuns rau! si eu si el. avem un apetit in noi nu mai tinem cont unde suntem sau ce facem! ne urcam in masina si ne mai oprim tocmai acasa sau pe undeva ferit de lume ... si asta de la un timp incoace. inainte nu eram asa. mai ieseam printr-un club, printr-un bar ceva. acum...ne suna toti prietenii ca nu ne-au mai vazut de nush cand ce naiba facem? Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #117 2010-09-05 09:41:37
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexual
SUNTETI BESTIALI...... VA IUBESC Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #118 2010-09-05 13:03:24
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualeu nu prea am un apetit sexual dezvoltat...poate si din cauza k nu am ajuns la un orgasm...desi ma simt bine cu noul meu prieten...dar tot degeaba Offline #119 2010-09-05 14:06:33
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualmultumim orange Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|