|
Nu esti logat.
Thanks giving... topic-2#20 2008-02-26 14:40:40
Re: Thanks giving... topicmultumesc ca a adus inghetata buna la magazinu de langa mine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #21 2008-02-26 18:55:03
Re: Thanks giving... topicdeci eu cand am citit totpicul am crezut ca e vorba de sarbatoarea aia americana Offline #22 2008-02-26 19:04:28
Re: Thanks giving... topicmultumesc lu nenea politaiu k nu imi dadu amenda k fumam la scoala in baie crek se prinsa k as fi facut scandal daca imi dadea decat mie si restu fumau si profiii si multumesc si portarului (care era cu nenea politaiu) k fu suficient de bleg cat sa imi recuperez tigarile http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2008-02-26 19:12:11Re: Thanks giving... topic
Ultima oara a fost editat de annna (2008-02-26 19:17:55) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #24 2008-02-26 19:29:11
Re: Thanks giving... topicsi eu multumeam la Doamne Doamne pentru tot ce mi-a dat, da acum nu-i mai multumesc ca mi-l ia pe iubi si mi-l duce departe 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-26 19:41:26
Re: Thanks giving... topicms kingo ca ma faci sa traspir de fiecare data la aerobic si dupa sa mai pot numa sa respir it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #26 2008-02-26 19:46:17
Re: Thanks giving... topicii multumesc lui iubi ca s-a gadit la mine si va veni acasa,si de fiecare data ma intreaba inainte sa ia o hotarare,ii multumec lu' mami ca ma intreaba de fiecare data cand vine de la serviciu ce fac si ca ma alinta.ca mi-a luat azi cioco si croisant si lista poate continua expect the worst , hope for the best! Offline #27 2008-02-26 22:32:07
Re: Thanks giving... topicms mama ca mi-ai facut patu (rusine mie ) ca altfel veneam sa dorm cu tine la ce obosita is it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #28 2008-02-26 22:34:51
Re: Thanks giving... topicmi se pare mie sau topicu e gen sarbatoarea americanilor? ai vrut sa zici cumva "grateful"? Offline #29 2008-02-26 22:36:15
Re: Thanks giving... topica venit puiul la mine,si mi'a adus cate ceva bun in fiecare buzunar Avea 3 ciocolatele poiana pufoase cu cocos in buzunarele exterioare, si o poiana mare,aerata la interior..si imi zicea "hai tziganca mea,mai cauta,ca nu e tot" (imi zice tiganca,ca cica cersesc mereu la el,sa vad daca mi'a adus ceva )Asa ca oricat de aiurea mi'a mers azi (m'am trezit la 5 ca sa plec la 6 la munca,dupa aia la scoala de la 14 la 20) si oricat de obosita am fost,mi'a trecut tot Deci nu multumesc nimanui,insa asta mi'a facut ziua mai frumoasa (adica noaptea),dupa ce m'au calcat babele in autobuz,am pierdut metroul si am umblat zombii atat de dimineata incat si cocosii dormeau Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-26 22:44:58) Offline #30 2008-02-27 10:38:53
Re: Thanks giving... topic
ferelor, nu judecati, veti suferi!!! nu sunteti voi in masura sa va dati seama "de ce"... asta stie Doamne Doamne... si nu va fi niciodata de rau. tot ce ni se intampla "rau"... boli, suferinta, pierderea cuiva drag... sunt spre binele nostru, ca noi sa ne vindecam de diferite probleme pe care le avem si cu care calcam regulile universului... daca am fi in stare sa multumim in mod egal pt tot ce ni se intampla... ar soma medicii.... dar noi ne revoltam, pt ca asa e firea omeneasca, suntem egoisti si vrem sa se invarta totul dupa cum ne place noua... si ne afundam si mai tare. Dumnezeu stie cel mai bine ce ne trebuie... noua ni se pare ca stim si nu vrem sa ne recunoastem adevaratul drum... si ne suparam, devenim indarjiti si incrancenati si ni se pare ca ni se vrea raul si ca suntem loviti... NU suntem, ni se da un sut in fund=pas inainte... asta daca vrem sa pricepem. daca nu.. urmeaza un sut si mai mare... si tot asa... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #31 2008-02-27 10:42:04
Re: Thanks giving... topicii multzu la Doamn`Doamne k am dolmit pana la 10 azi dimi #32 2008-02-27 11:28:17
Re: Thanks giving... topiceu multumesc pt ca mi-au fost ascultate rugaciunile si el e el meu acum si ne iubim si ne e mai bine decat ne asteptam noi, ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si eu si familia mea.. Offline #33 2008-02-27 11:37:10Re: Thanks giving... topiceu imi multumesc mie... pentru ceea ce sunt... si putinilor prieteni pe care-i am si-mi sunt alaturi mereu, orice s-ar intampla. Offline #34 2008-02-27 12:25:14
Re: Thanks giving... topicdeocamdata nu am avut parte de nici un lucru bun pe ziua de azi Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #35 2008-02-27 16:15:38
Re: Thanks giving... topic
nu ne-a uitat, fii sigura! imi pare rau pt despartirea ta, daca e asa... dar nu e un motiv sa cazi de tot... fruntea sus, mai sunt barbati pe lumea asta... si CREDE ca Doamne Doamne, pe care esti tu acum suparata, poate sa ti-l scoata in cale pe "el"-ul tau adevarat (si o va face, dar trebuie sa il meriti)... oricat de greu si de imposibil ar parea (ti-as povesti mai multe in acest sens, referitor greutatile unei relatii din mijlocul carora am iesit... doar prin speranta si incredere... dar nu aici pe forum.. plus ca sunt total offtopic ). bafta si fii tare! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #36 2008-02-27 16:35:25
Re: Thanks giving... topicle multumesc celor 2 colege ale mele scoance k nu au mai poluat aeru una s-a spalat si ailalta n-a venit http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #37 2008-02-27 17:05:38Re: Thanks giving... topic
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-02-27 17:06:26) Offline #38 2008-02-27 17:09:24
Re: Thanks giving... topicii multumesc soramii ca a scos-o pe nepoata'mea sa o plimbe cu masina ce de 2 ore plange si nu vrea sa adoarma...multumesc si barbatului meu ca le-a luat la plimbare...si daca adoarme in masina ii multumesc si nepoatamii ca tare mi-a terminat creierii N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|