homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stare de nervozitate??

#1 2008-02-26 03:49:45

klma
Membru
Inregistrat: 2008-02-26

stare de nervozitate??

Buna DOCTORESSA sunt prima data pe forumul acesta:comp:.Am o intrebare.De vreo 3 ani iau Yasmin, totul a fost super ok ( nu am luat in greutate,mi-au disparut cosurile,tenul gras) dar din pacate  nimeni din fetele care le-au mai luat nu a mentionat de ,,starea lor de spirit''.Si spun asta pt ca eu una simt cateodata ca mi se aprind toate paiele in cap...am ajuns sa ma enervez pe tot ce misca si chiar ma simt si agresiva:f?rbannad:grater.E deja destul de deranjant si banuiesc ca Yasminul este cauza.Am citit la reactii adverse si scrie ca Yasmin poate produce stari iritabile si depresie.Mentionez ca asta se intampla cam de 6 luni iar in aceasta perioada nu am avut evenimente stesante.Si colac peste pupaza mi-a disparut si total cheful de sex(la numai 24 de ani)...orgasm nici nu mai stiu ce e aia.Cineva mi-a zis ca pt o situatie asemanatoare i-au fost inlocuite Yasminul cu Harmonette.Ma gandesc sa fac si eu acelasi lucru.Astept un sfat.Multumesc

#2 2008-02-26 07:38:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: stare de nervozitate??

nu schimba pastilele singura de capul tau mergi sa vb.cu un medic de planning bun .in prospectul tuturor ac.scrie de aceste efecte secundare.poate ai tu mai multe probleme in ultimul timp ceva ce te nemultumeste fara sa iti dai seama.cat despre lipsa chefului cel mai puternic organsexula al femeii este creierul wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-02-26 12:48:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

klma, daca era yasmin de vina nu ar fi trecut 2 ani jumatate inainte de a aparea aceste efecte...mai cauta, eventual investigheaza si tiroida

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-02-26 23:11:42

minola
Full member
De la: focsani
Inregistrat: 2007-03-21

si eu iau yasmin de 1 an , si simt ca sunt mai agresiva, dar nu mia disparut pofta de sex. stii ...mai poate fi si din cauza barbatilor, noi femeile suferim de o boala grava : nevoia excesiva de atentie. eu una mor de draci si sunt artagoasa cand  el nu ma baga in seama

ofera viata unui mic inger

#5 2008-02-27 02:08:08

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

minola a scris:

eu una mor de draci si sunt artagoasa cand  el nu ma baga in seama

asa suntem toate. mai ales eu rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.