|
Nu esti logat.
Problema cu ceaiul sanye anti-adipose tea#1 2008-02-26 10:21:06
problema cu ceaiul sanye anti-adipose tea:f?rv?nad: Offline #2 2008-02-26 10:35:15
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaadina, daca nu ai mai mult de 3-4 scaune moi pe zi nu e nici o problema Offline #3 2008-02-26 10:35:41
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaprobleme cu protectia apar daca ai mai mult de 4 scaune moi/zi, dintre care macar unul din ele sa fie in primele 4 ore de la luarea pastilei. la tine nu-s probleme, pt ca trec 8 ore... deci pastila s-a absorbit deja. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2008-02-26 10:37:37
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teamultumesc mult pentru rapunsuri fetelor.... va pup. sunt linistita acum. Offline #5 2008-02-26 11:13:30
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teasi eu luam mercilon si beam "sanye" pt digestie. eram dependenta de el. si faceam in felul urm: tineam cont de alea 4 ore...luam pastila la 10 a.m si ceaiul il beam dupa-amiaza. pana isi facea efectul...se absorbea si mama pastilei. nu am avut delok probleme. am baut ceaiul vreun an cred...asta pana am ramas insarcinata si nu l-am mai putut continua. nu-ti fa griji delok. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-13 16:13:42
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaEu am luat pastila dupa ce am terminat masa. Am avut un sacun normal (nu stiu cum sa-i spun tare) cam la 40 -45 de min dupa ce am luat pastila...e ceva:) scade ceva Ultima oara a fost editat de Kati (2008-03-13 16:16:30) Offline #7 2008-03-13 16:19:35
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teanu e problema...doar ai grija sa nu mai ai si alte scaune moi... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-03-13 16:20:29
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teada nu a fost "moale" a fost unul noraml Offline #9 2008-03-13 16:21:18
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teapai atunci? dc ti faci griji? happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-03-13 16:23:20
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teadeci ok, scuze, dar am o bogata paranoia in mine... Multumesc de raspuns, sa sterg intrebarea? Offline #11 2008-03-13 16:32:35
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teanuuu...stai lin n am citit nici eu atent...caci de obicei cand se intreb de scaun...toata lumea intreaba de alea moi happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-03-13 17:07:28
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaeu beau ceaiul seara ( antiadipos) si pastila o iau la 12 ziua si nu am avut vreodata probleme. si pe mine ma trece dimineata dar mai mult pipi si nu scaunul. sunt multumita de ceai chiar am slabit cu el ,dar acum nu credeti ca am stat ca o " besnita" ofera viata unui mic inger Offline #13 2008-09-25 22:45:44
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaoke... si eu beau ceaiul asta si de obicei sunt foarte atenta si nici nu ma ambalez ca am grija cum il beau in functie de cum iau pastila There ain't no sunshine now that he's gone Offline #14 2008-09-25 23:44:51
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teamujeres, imi dau warn singura There ain't no sunshine now that he's gone Offline #15 2008-09-25 23:49:05
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaeu zic sa nu te panichezi totusi... adica pt scaderea protectiei ar fi trebuit sa ai cel putin 4 scaune moi, dintre care unul sa fie intr-un interval mai mic de 4 ore dupa ce ai luat pastila. Sa zicem ca ai fi avut scaunul asta, dar mai trebuie inca 3... Mai asteapta niste pareri mai avizate. Oricum, pana trec cele 12 ore de cand ai luat pastila, mai e ceva... asa ca daca cineva te sfatuieste sa mai iei inca una, ai timp sa o iei. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #16 2008-09-25 23:57:50
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teauofffffffff, in ma-sa de treaba mersi mult, ale There ain't no sunshine now that he's gone Offline #17 2008-09-26 00:04:29
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaeu sunt sigura ca o sa fie bine si eu ma gandeam sa beau ceaiul ala, dar ma terorizeaza gandul ca trebuie sa ma duc asa des la toaleta nu e deranjant? Ultima oara a fost editat de Aryanne (2008-09-26 00:04:43) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #18 2008-09-26 00:10:16
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teaadica sa nu iau boamba? am mai patit asa... si n-am luat pastila... dar na... parca acum prea am explodat There ain't no sunshine now that he's gone Offline #19 2008-09-26 00:17:54
Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose teadepinde de alegerea ta. Daca se considera ca protectia a fost scazuta, iei alta pastila in locul asteia, iar dupa aia, fie continui cu cele 3, faci pauza [dar nu esti protejata], si cand incepi folia noua, te protejezi pana inghiti 7 pastilute, SAU iei astea 3 pastilute care ti-au ramas, continui sa iei AC inca 4 zile, si abia apoi faci pauza de 7 zile si esti protejata si in pauza. Deci ideea e sa iei 7 pastilute in 7 zile consecutive, fara pauza. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|