homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu ceaiul sanye anti-adipose tea

#1 2008-02-26 10:21:06

adina11m
Membru
Inregistrat: 2008-02-26

problema cu ceaiul sanye anti-adipose tea

:f?rv?nad:
buna la toata lumea!
am si eu o intrebare, sper sa imi raspundeti cat mai curand: de aproximativ 3 saptamani am inceput sa iau un acest ceai anti-adipose(sanye anti adipose) care e ok din anumite puncte de vedere, mai putin cu faptul ca pe la ora 6 dimineata- sau chiar 7 dimineatza trebuie sa merg la toaleta urgent!!! lol.... acum intrebarea mea este, daca eu iau "pastilutza" (iau mercilon) pe la ora 22.00 seara, are vreun efect faptul ca merg la toaleta asa repede dupa ce iau pastila? eu din cate stiu ...e ok daca nu se intampla mai devreme de 4-5 ore...deci la mine ar fi cam 6 ore si peste 6 ore?
plz help me cu niste sfaturi....stiu ca mi-a picat fisa cam tarziu...a luat macar una dintre voi acest ceai in combinatie cu pastila si a avut vreo problema?,,,,....
doctoressa, tu ce parere ai? ce ar trebui sa fac?
multumesc mult anticipat! va pup

#2 2008-02-26 10:35:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: problema cu ceaiul sanye anti-adipose tea

adina, daca nu ai mai mult de 3-4 scaune moi pe zi nu e nici o problema

#3 2008-02-26 10:35:41

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

probleme cu protectia apar daca ai mai mult de 4 scaune moi/zi, dintre care macar unul din ele sa fie in primele 4 ore de la luarea pastilei. la tine nu-s probleme, pt ca trec 8 ore... deci pastila s-a absorbit deja.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-02-26 10:37:37

adina11m
Membru
Inregistrat: 2008-02-26

multumesc mult pentru rapunsuri fetelor.... va pup. sunt linistita acum.

#5 2008-02-26 11:13:30

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

si eu luam mercilon si beam "sanye" pt digestie. eram dependenta de el. si faceam in felul urm: tineam cont de alea 4 ore...luam pastila la 10 a.m si ceaiul il beam dupa-amiaza. pana isi facea efectul...se absorbea si mama pastilei. nu am avut delok probleme. am baut ceaiul vreun an cred...asta pana am ramas insarcinata si nu l-am mai putut continua. nu-ti fa griji delok.

storstark

Publicitate

loading...

#6 2008-03-13 16:13:42

Kati
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-05

Eu am luat pastila dupa ce am terminat masa. Am avut un sacun normal (nu stiu cum sa-i spun tare) cam la 40 -45 de min dupa ce am luat pastila...e ceva:) scade ceva
sau doar in cazul in care ai scaune moi. Mersi mult. Va rog raspundeti-mi

Ultima oara a fost editat de Kati (2008-03-13 16:16:30)

#7 2008-03-13 16:19:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e problema...doar ai grija sa nu mai ai si alte scaune moi...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-03-13 16:20:29

Kati
Full member

da nu a fost "moale" tongue a fost unul noraml tongue

#9 2008-03-13 16:21:18

crys_ty_na
Platinum member

pai atunci? dc ti faci griji?

#10 2008-03-13 16:23:20

Kati
Full member

deci ok, scuze, dar am o bogata paranoia in mine... Multumesc de raspuns, sa sterg intrebarea?

#11 2008-03-13 16:32:35

crys_ty_na
Platinum member

nuuu...stai lin smile n am citit nici eu atent...caci de obicei cand se intreb de scaun...toata lumea intreaba de alea moi lol

#12 2008-03-13 17:07:28

minola
Full member
De la: focsani
Inregistrat: 2007-03-21

eu beau ceaiul seara ( antiadipos) si pastila o iau la 12 ziua si nu am avut vreodata probleme. si pe mine ma trece dimineata dar mai mult pipi si nu scaunul. sunt multumita de ceai chiar am slabit cu el ,dar acum nu credeti ca am stat ca o " besnita"
                                                                                                                                             '   '     
si ma mentin in continuare cu el , si pun cam o lamaie stoarsa, ca are multi antioxidanti. mmmmmmmmmm

ofera viata unui mic inger

#13 2008-09-25 22:45:44

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

oke... si eu beau ceaiul asta si de obicei sunt foarte atenta si nici nu ma ambalez ca am grija cum il beau in functie de cum iau pastila
ei bine, azi n-am facut la fel, am baut ceaiul la 19 si pastila am luat-o la 20, scaunul moale si, sa-i zic eu, "sanatos", adica adica nu foarte putin cantitativ rodnar avand in vedere ca de 3 zile eram constipata,  a fost pe la 22.   e cazul sa-mi pun problema neabsorbtiei pastilei?   cum ziceam, i exploded neutral shame on me neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#14 2008-09-25 23:44:51

SonneAle
Addicted member

mujeres, imi dau warn singura neutral
pls raspundeti care va pricepeti ca stiu ca sunteti care va pricepeti...
eu una zic ca nefiind vorba doar de 2 iesiri, as putea sa ma mai calmez...   ce ma dispera e ca au avut loc la doar 2 ore neutral
nu stiu... in ora aia intre 19 si 20 sa mi se fi dat putin tranzitul peste cap ?  la 22 chiar m-a luat naspa...

#15 2008-09-25 23:49:05

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

eu zic sa nu te panichezi totusi... adica pt scaderea protectiei ar fi trebuit sa ai cel putin 4 scaune moi, dintre care unul sa fie intr-un interval mai mic de 4 ore dupa ce ai luat pastila. Sa zicem ca ai fi avut scaunul asta, dar mai trebuie inca 3... Mai asteapta niste pareri mai avizate. Oricum, pana trec cele 12 ore de cand ai luat pastila, mai e ceva... asa ca daca cineva te sfatuieste sa mai iei inca una, ai timp sa o iei. kram

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#16 2008-09-25 23:57:50

SonneAle
Addicted member

uofffffffff, in ma-sa de treaba sad mersi mult, ale smile
eu stiam ca e vorba de 4 scaune moi in alea 4 ore de la luarea pastilei, ci nu de 4 scaune moi in intreaga zi...
off, si mai am 3 pastilute pe folie neutral  asa imi vine s-o inlocuiesc pe asta si maine sa-mi cumpar folie noua pt alte posibile patanii de genul

#17 2008-09-26 00:04:29

Aryanne
Sr. member

eu sunt sigura ca o sa fie bine puss si eu ma gandeam sa beau ceaiul ala, dar ma terorizeaza gandul ca trebuie sa ma duc asa des la toaleta big_smile nu e deranjant?

Ultima oara a fost editat de Aryanne (2008-09-26 00:04:43)

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#18 2008-09-26 00:10:16

SonneAle
Addicted member

adica sa nu iau boamba? neutral  am mai patit asa... si n-am luat pastila... dar na... parca acum prea am explodat neutral
ale, eu iau ceaiul asta o data la nu stiu cate zile si nu pt ca as vrea sa slabesc, ci pt ca ma scoate la toilet neutral  altfel nu prea ies, eventual cu o cafea fierbinte pe stomacul gol... ehe, is cu probleme eu neutral   si nu pot sa zic ca nu mananc sanatos, poate putin cam uscat, dar is constipata de cand ma stiu si dupa vreo 3 zile de balonare chiar tre sa beau ceai din asta, chit ca urmarile sunt cele descrise mai sus...   nu iesi chiar des la baie, dar iesi "sanatos", dai tot cu o sg vizita la baie sau cu mai multe, depinde... mie acum sa-mi mai vina si tot nu merg neutral
daca e sa fie scazuta protectia, mai am de luat 3 pastile, pe urma vine pauza, apoi tre sa mai inghit alte 4 pana la protectie sau?

#19 2008-09-26 00:17:54

Aryanne
Sr. member

depinde de alegerea ta. Daca se considera ca protectia a fost scazuta, iei alta pastila in locul asteia, iar dupa aia, fie continui cu cele 3, faci pauza [dar nu esti protejata], si cand incepi folia noua, te protejezi pana inghiti 7 pastilute, SAU iei astea 3 pastilute care ti-au ramas, continui sa iei AC inca 4 zile, si abia apoi faci pauza de 7 zile si esti protejata si in pauza. Deci ideea e sa iei 7 pastilute in 7 zile consecutive, fara pauza.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.