|
Nu esti logat.
Felicitari sunteti fericitul castigator.......#1 2008-02-26 14:44:20
Felicitari sunteti fericitul castigator......."nr. meu de tel *infosms:Altex te rasplateste.Ai castigat un superb robot de bucatariela tomb martisorului>ve-ti fi contactat telefonic pt detalii o zi buna." Offline #2 2008-02-26 14:46:06
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......am o prietena care a primit 4 astfel de msj intr o zi... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-26 14:48:20
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......e o smecherie.tata a primit anul trecut la fel un mesaj in care i se spunea ca a castigat produse electrocasnice in val de 3000 de euro.l-a sunat un nene la telefon si i-a scps sa cumpere o cartela de 20 de dolari,de la connex.ciudat e ca el a primit mesajul pe orange.poti sa suni la relatii cu clientii si sa le spui lor ce mesaj ai primit.in felul asta,ei blocheaza cartela respectivului. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #4 2008-02-26 14:49:44
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......Eu nu primesc mesaje ca as fi castigat ceva ... ci ca as avea de platit nu stiu ce rate la nu stiu ce credite ... treburi de genul asta. Luna de luna le primesc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-02-26 14:52:18
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......si eu am primit si am crezut ca vreun prieten imi joaca ceva farsasi alm suant cu nr ascuns as vad poate ii recuniosc vocvea sia trunci mi a zis sacum 3 acrteelk de 7 euro si sai trm codurile ed erincarcare dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-26 14:52:53
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......si eu cred ca e ceva neclar aici it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2008-02-26 14:59:46
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......fetelor aceti grija chiar saptamina trecuta a anuntat la stiri ca mesajele astea sunt false ,si mama a primit si ma suna bucuroasa,cica sa ma duc sa iau o cartela ,dar nu am luat nimic si am denuntat la opc ,cica e plin de reclamati acolo http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #8 2008-02-26 15:08:25
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......da mai fetelor;si eu la fel am patit;si am vb cu cei de la orange kre mi-au zis k astfel de indivizi nu fac decat sa te convinga sa mergi si sa cumperi cartela si sa le dai codul de bare k cik asa potei sa te faca sa intri in posesia premiului, dar de fapt asa isi reincarca ei cartela si bineinteles k m-au sunat cu nr ascuns k sa fie siguri k nu pot fi sunati inapoi;stiu pe cineva kre i-a ascultat,a mers si a cumparat si le-a dat fraiera codul si a ramas cu buza umflata;deci, nu bagati in seama astfel de mesaje Offline #9 2008-02-26 15:11:45
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......
as fi sunat dar nu stiu ce operator este ca imi apare 6919 asta este numarul de la care am primit mesaj Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-02-26 15:16:01) Offline #10 2008-02-26 15:12:31
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......la orange??????/ dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #11 2008-02-26 15:17:16
cocoleta poate k ala nici nu e numar;cine stie ce reprezinta 6919 iti dai seama cate combinatii sunt cu cifrele astea la sfarsit? suna la altex la rel cu clienti si vezi ce iti zic Offline #12 2008-02-26 15:31:16
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......cumnatul meu le-a dat un cod deja folosit...si l-a sunat dupa aia sa-i spuna ca e folosit...si s-a luat nebunul de cumnat de ei...si apoi i-a tinut de vorba pe aia cica:da' va iese ceva mai?..la care ei cica iese ca mai prind naivi...si a vb cu ei vreo juma de ora...cica na! sa va consum creditul ... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #13 2008-02-26 17:18:07
asta inseamna ca cineva a facut un credit "fals" si a dat nr tau de tel "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #14 2008-02-26 18:58:06
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......posibil ca mesajul sa fie trimis de pe net. sunt site-uri de pe care se pot trimite sms-uri cu nume fals. zic asta deoarece tie iti apare un nr scurt. si am mai auzit de astefel de sms-uri primite. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #15 2008-02-26 19:50:44
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......matusa lui iubi a prmit si ea.dar i se zicea ca a castigat 1000 de euro.a sunat la aia si a inceput sa ii injure pe aia expect the worst , hope for the best! Offline #16 2008-02-26 20:34:24Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......Si mie mi-a intamplat sa primesc sms de genu k am castigat o suma de bani si mama mea la fel.Intre timp la stiri tot spusesera de aceste incercari de frauda si stiam..eu personal am sunat la relatii cu clientii sa le spun de apelul primit pt ca sunt convinsa k ei pot afla persoana care a incercat sa fraudeze..si au fost atatea reclamatii facute...sincera sa fiu nu stiu d c nu isi dau interesul mai mult.. Offline #17 2008-02-27 07:56:46
buna asa... sunt tepe clare Offline #18 2008-02-27 08:29:27
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......hehehe..la cate milioane am castigat eu.. Offline #19 2008-02-27 08:56:48
Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......poti suna la servicii clienti sa le spui sa blocheye numarul. mai mult nu le poti face nimic iubesc+Camelia+Matei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|