homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Felicitari sunteti fericitul castigator.......

#1 2008-02-26 14:44:20

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Felicitari sunteti fericitul castigator.......

"nr. meu de tel *infosms:Altex te rasplateste.Ai castigat un superb robot de bucatariela tomb martisorului>ve-ti fi contactat telefonic pt detalii o zi buna."

asa suna mesajul primit de mine. m-am mirat pentru ca am facut cumparaturi de la altex dar in perioada craciunului asa ca nu as fi avut cum sa castig acum. M-am uitat pe net si am gasit mai multe persoane care au primit mesaje asemanatoare numai ca lor li se cerea sa sune la un nr de tel. si apoi li se spunea sa cumpere o cartela de 20 si ceva de euro si sa le comunice codul de reincarcare pentru a intra in posesia premiului. eu acum astept sa fiu sunata as vrea sa ii sun eu sa fac misto de ei dar numar d la care am primit mesajul este unul scurt format din 4 cifre asa ca nu pot. mesajul primit este exact asa cum l-am scris cu greseli de ortografie si fara spatii intre unele cuvinte pentru ca ei sa se incadreze fix in 150 de caractere.

m-am gandit sa postez asta pentru ca s-arputea sa primiti si voi astfel de mesaje

#2 2008-02-26 14:46:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Felicitari sunteti fericitul castigator.......

am o prietena care a primit 4 astfel de msj intr o zi...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-26 14:48:20

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

e o smecherie.tata a primit anul trecut la fel un mesaj in care i se spunea ca a castigat produse electrocasnice in val de 3000 de euro.l-a sunat un nene la telefon si i-a scps sa cumpere o cartela de 20 de dolari,de la connex.ciudat e ca el a primit mesajul pe orange.poti sa suni la relatii cu clientii si sa le spui lor ce mesaj ai primit.in felul asta,ei blocheaza cartela respectivului.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#4 2008-02-26 14:49:44

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu nu primesc mesaje ca as fi castigat ceva ... ci ca as avea de platit nu stiu ce rate la nu stiu ce credite ... treburi de genul asta. Luna de luna le primesc.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-02-26 14:52:18

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

si eu am primit si am crezut ca vreun prieten imi joaca ceva farsasi alm suant cu nr ascuns as vad poate ii recuniosc vocvea sia trunci mi a zis sacum 3 acrteelk de 7 euro si sai trm codurile ed erincarcare
asta era teapa dar mia m dat seama
lam injurat si gata

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Publicitate

loading...

#6 2008-02-26 14:52:53

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

si eu cred ca e ceva neclar aici

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#7 2008-02-26 14:59:46

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

fetelor aceti grija chiar saptamina trecuta a anuntat la stiri ca mesajele astea sunt false ,si mama a primit si ma suna bucuroasa,cica sa ma duc sa iau o cartela ,dar nu am luat nimic si am denuntat la opc ,cica e plin de reclamati acolo

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#8 2008-02-26 15:08:25

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

da mai fetelor;si eu la fel am patit;si am vb cu cei de la orange kre mi-au zis k astfel de indivizi nu fac decat sa te convinga sa mergi si sa cumperi cartela si sa le dai codul de bare k cik asa potei sa te faca sa intri in posesia premiului, dar de fapt asa isi reincarca ei cartela wink si bineinteles k m-au sunat cu nr ascuns k sa fie siguri k nu pot fi sunati inapoi;stiu pe cineva kre i-a ascultat,a mers si a cumparat si le-a dat fraiera codul si a ramas cu buza umflata;deci, nu bagati in seama astfel de mesaje

#9 2008-02-26 15:11:45

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

delya85 a scris:

poti sa suni la relatii cu clientii si sa le spui lor ce mesaj ai primit.in felul asta,ei blocheaza cartela respectivului.

as fi sunat dar nu stiu ce operator este ca imi apare 6919 asta este numarul de la care am primit mesaj

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-02-26 15:16:01)

#10 2008-02-26 15:12:31

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

la orange??????/

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#11 2008-02-26 15:17:16

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

cocoleta a scris:

delya85 a scris:

poti sa suni la relatii cu clientii si sa le spui lor ce mesaj ai primit.in felul asta,ei blocheaza cartela respectivului.

as fi sunat dar nu stiu ce operator este ca imi apre 6919

cocoleta poate k ala nici nu e numar;cine stie ce reprezinta 6919 smile iti dai seama cate combinatii sunt cu cifrele astea la sfarsit? suna la altex la rel cu clienti si vezi ce iti zic

#12 2008-02-26 15:31:16

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

cumnatul meu le-a dat un cod deja folosit...si l-a sunat dupa aia sa-i spuna ca e folosit...si s-a luat nebunul de cumnat de ei...si apoi i-a tinut de vorba pe aia cica:da' va iese ceva mai?..la care ei cica iese ca mai prind naivi...si a vb cu ei vreo juma de ora...cica na! sa va consum creditul ...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#13 2008-02-26 17:18:07

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

andreea_andy2 a scris:

Eu nu primesc mesaje ca as fi castigat ceva ... ci ca as avea de platit nu stiu ce rate la nu stiu ce credite ... treburi de genul asta. Luna de luna le primesc.

asta inseamna ca cineva a facut un credit "fals" si a dat nr tau de tel

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#14 2008-02-26 18:58:06

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

posibil ca mesajul sa fie trimis de pe net. sunt site-uri de pe care se pot trimite sms-uri cu nume fals. zic asta deoarece tie iti apare un nr scurt. si am mai auzit de astefel de sms-uri primite.

am patit si eu o chestie din asta, dar nu am primit sms. am primit un mail din partea netlog cum ca ... in urma concursului "happyblog si netlog" am castigat un laptop in valoare de aproximativ 1000 de euro.mi s-a parut cam ciudat ca de vreo cateva zile eram numai online pe netlog si nu vazusem anuntul concursului. in plus trebuia sa depun intr-un cont deschis la o banca vreo 40 de lei ca sa pot intra in posesia premiului. bun gastigi ceva, platesti taxele postale, dar le platesti la posta in momentul in care ridici premiul nu depui banii intr-un anume cont si mai ales sa faci asta inainte de a primi premiul. era tentanta oferta si as fi virat banii aia in cont. am avut noroc ca am trimis mesaj la astia de la netlog, le-am spus despre mail-ul primit si am intrebat daca intradevar se desfasoara concursul sau cineva vrea sa-mi afle datele personale. mi-au raspuns la mesaj si mi-au dat datele persoanei care trimite mail-uri de genul asta, mi-au mai spus ca in urma cu o saptamana trimisesera mail-uri cum ca s-ar fi castigat un motor piaggio si ca echipa netlog nu are nici o legatura cu asta. bineinteles ca mi-am sters contul de la ei si nici nu-mi mai fac vreodata.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#15 2008-02-26 19:50:44

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

matusa lui iubi a prmit si ea.dar i se zicea ca a castigat 1000 de euro.a sunat la aia si a inceput sa ii injure pe aia rotfl

expect the worst , hope for the best!

#16 2008-02-26 20:34:24

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Si mie mi-a intamplat sa primesc sms de genu k am castigat o suma de bani si mama mea la fel.Intre timp la stiri tot spusesera de aceste incercari de frauda si stiam..eu personal am sunat la relatii cu clientii sa le spun de apelul primit pt ca sunt convinsa k ei pot afla persoana care a incercat sa fraudeze..si au fost atatea reclamatii facute...sincera sa fiu nu stiu d c nu isi dau interesul mai mult..

#17 2008-02-27 07:56:46

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

oana_ a scris:

matusa lui iubi a prmit si ea.dar i se zicea ca a castigat 1000 de euro.a sunat la aia si a inceput sa ii injure pe aia rotfl

buna asa... sunt tepe clare

#18 2008-02-27 08:29:27

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

hehehe..la cate milioane am castigat eu.. lol
Pe mail nu mai zic,la loteriile yahoo..
Oricum,din experienta de castig real,niciodata companiile nu trimit mesaj ca sa te anunte ca ai castigat.Si mai ales,nu trimit mesaj in care sa scrie sa suni tu. Cel mult,trim mesaj in care te felicita,si mai apoi, te suna.

#19 2008-02-27 08:56:48

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

poti suna la servicii clienti sa le spui sa blocheye numarul. mai mult nu le poti face nimic

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.