|
Nu esti logat.
Hipertrofie de col#1 2008-02-26 18:22:54
hipertrofie de colbuna..ti-am ascultat sfatul si am cerut parerea altui medic,si pe langa rana de col am fost diagnosticata si cu hipertrofie de col,uter fibromatos si culpa cronica...am facut un tratament cu zanocin si dufaston.continui sa am dureri.am o intrebare:hipertrofia e mai grav decat displazia?sau e o faza anterioara.am sanse sa scap fara operatie sau se rezuma la amputarea de col?multumesc.sunt speriata... Offline #2 2008-03-03 14:45:19
Re: hipertrofie de colcui i-ai ascultat sfatul???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-03-03 15:00:38
Re: hipertrofie de colhttp://forum.anticonceptionale.ro/t1344 … terin.html se pare ca mie mami de minuni Offline #4 2008-03-03 15:06:22
Re: hipertrofie de colaha...ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-03-26 01:10:21
Re: hipertrofie de colBuna seara, Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|