|
Nu esti logat.
Somnifere#1 2008-02-26 22:48:58
somniferefetelor vreau si eu neaparat un sfat . ma duc weekendu asta la azuga cu niste prieteni care au casa acolo . e o casa taraneasca si pe langa faptul ca nu pot dormi acolo (am mai dormit acolo) deoarece e o casa straina , e pat d-ala vechi din paie etc "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-02-26 22:51:23
Re: somniferedk nu ai dereglari serioase de somn, insomnii severe nu le recomand...incerca sa faci exercitii in aer liber sa bei o cana cu lapte cald inainte de culcare sau un ceai de tei...ie-ti cu tine lenjerie de pat de acasa sa te simti mai comoda.... Offline #3 2008-02-26 22:52:58
Re: somniferenu ma simt deloc comoda ca nu ma simt in largul meu sa dorm acolo si in plus sforaie aia rau de tot . nu stiu ce sa fac , sunt disperata cand ma gandesc k vine weekendu Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-02-26 22:53:13) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-02-27 01:28:44
Re: somniferela farmacie nu-ti dau somnifere fara reteta. doar ceva mai usor...un extraveral ceva sa poti lua fara reteta. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2008-02-27 07:52:59
Re: somniferepoti sa iei ceaiul recomandat de bobita "somn linistit". eu l-am incercat si sunt sooooper multumita Offline Publicitateloading...
#7 2008-02-27 11:06:19
Re: somniferetre sa iei mai mult timp somnifere ca sa devi dependenta...vezi daca poti lua de la farmacie 2 pastile de somnifer (ca banuiesc ca 2 nopti stati doar)...daca nu poti incerca cu ceaiuri...sunt bune...si eu am folosit...dar nu stiu cat te vor ajuta pe tine din pacate... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-02-27 11:08:48
Re: somniferestiu ca sunt la magazinele naturiste niste pastile de dormit. matusa mea le foloseste pt ca are probleme cu somnul. din cate am inteles sunt pe baza de plante, nu creaza dependenta Offline #9 2008-02-27 11:09:17
Re: somniferede ce sa recurgi la ceva asa drastic? ia ceai "somn linistit", e fosrte bun,e natural si e foarte eficient,pt ca dormi profund si nu mai auzi nimic mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #10 2008-02-27 11:13:29
Re: somniferebobita...de ar fi asa usor happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-02-27 11:14:29
Re: somniferela mine sincer ceaiul ala somn linistit" nu a avut nici un efect.si da e foarte naspa sa nu poti sa dormi.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-02-27 11:15:32
Re: somnifereeu folosesc cand e Cosmin obosit si "taie lemne"toata noaptea langa mine. nu zic ca e la fel de puternic precum un somnifer,dar e chiar bun! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #13 2008-02-27 11:19:40
Re: somnifere
Ce fericita sunt ca iubitul meu nu sforaie .... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2008-02-27 11:21:54
Re: somniferenu zic ca nu sunt bune...si eu foloseam (concetrate ce i drept si in diferite amestecuri)...dar sunt anumite persoane (ca si mine) la care e mai greu sa doarma in medii straine si cu zgomot/lumina etc...eu daca dorm intr un loc nou...si daca e perfect liniste ma trezesc de 10 ori sau poate si mai bine noaptea... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-02-27 11:35:39
Re: somnifereda,eu nu sunt asa,dorm oriunde mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #16 2008-02-27 11:35:43Re: somnifere
eu ziceam sa nu faca din asta obisnuinta, sa apeleze la somnifere ori de cate ori merge undeva sau nu poate dormi din ori ce alt motiv Cu zambetul pe buze... Offline #17 2008-02-27 11:48:05
Re: somnifeream luat si eu somn linistit ... tot asa prietenul meu sforaie si nu prea m-a ajutat asa mult . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #18 2008-02-27 12:55:03
Re: somnifere
Offline #19 2008-02-27 12:58:34
Re: somniferepink la anumite farmacii gasesti dopuri de urechi, iti poti pune din alea ca sa nu mai auzi zgomote si ca sa adormi mai rpd poti lua sedatif-pc (este medicament homeopat pt insomnii, anxietate, emotivitate accentuata) nu are nici o contraindicatie sau poti lua extraveral ca e mai usor. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|