homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticorpii antichlamydia.

#1 2008-02-27 11:46:34

moni20
Membru
Inregistrat: 2008-02-27

anticorpii antichlamydia.

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sunt infectata cu Chamydia si am luat tratament cu Azitrox, 1g timp de 3 zile consecutive.
Puteti sa-mi spuneti cate zile de la terminarea tratamentului, trebuie sa astept pentru a face anticorpii antichlamydia? O saptamana sau doua?
va multumesc.

#2 2008-02-27 11:51:07

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: anticorpii antichlamydia.

mai curand 2

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-27 11:55:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

cel putin 2. si fa-ti si din secretie. mie tocmai mi-au iesit anticorpii ok (igg poz, igm neg) si secretia super-rau. asta dupa 2 tratamente. santate!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2008-02-27 12:34:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

katami, daca anticorpii au iesit ok sincer mie mi se pare a fi ceva in neregula cu examenul secretiei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-02-27 16:01:38

katami
Platinum member

doctoressa, am mai scris si la alt topic... am 387 valoarea antigenului din secretie, in conditiile in care pozitiv inseamna peste 80, prima data am avut 82, dupa azitro  -181, iar acum, dupa doxi - 387. si sincer va spun, cred rezultatul, pt ca secretia mea are, uneori, un aspect albicios si vascos... ceva cam ca la ovulatie, dar alb (ma autosugestionam eu degeaba ca e de la filamentele de candida pe care mi le-au mai gasit).

am primit klabax 500 timp de 15 zile (2/zi), augumentin 1g timp de inca 7 zile (2/zi), ovule cervugid (mi-a dat 24, dar am luat numai 12) si.... flagyl, care nu pricep pt ce e, pt ca n-am avut si n-am trichomonas.

azi prietenul meu va trimite prin curier o proba de urina la bucuresti pt o analiza pcr. iar data viitoare, dupa tratament, voi trimite si eu tot acolo (se poate si din secretie endocervicala - si eu asa vreau). si asa vom fi siguri. dar n-as putea dormi linistita cu valoarea actuala de pe buletin... asa ca acum iau tratamentul.... sad

scuze daca ma repet, dar sunt mai multe topicuri despre chlamydia si nu mai stiu nici eu ce am postat si unde smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#6 2008-02-28 11:13:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

katami...eu continui sa NU CRED ca ai motive sa te indopi cu antibiotice!
secretia despre care vorbesti poate fi perfect normala, hormonala si tu iti distrugi ficatul luind tone de antibiotice

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2008-02-28 13:12:22

katami
Platinum member

stiu sad n-am luat antibiotice in viata mea (ma rog, am luat cand eram prea mica sa-mi spun cuvantul), sunt anti toxine dintr-astea.... dar acum mi-e prea frica de o posibila infertilitate ca sa risc. cea mai mare dorinta a mea e sa ajung mamica... si asta nu ma lasa sa stau cu frica si, eventual, cu chlamydia in mine. stiu, aveti dreptate, exista sanse sa nu mai fie.... dar nu vreau sa risc. iar secretia aia n-a fost asa de la inceput, nici macar de cand iau ac (desi s-a mai ingrosat putin si atunci)...

multumesc pt avertizari si stiu ca asa e... dar dintre 2 rele, am ales si eu pe cea care mi se pare mai suportabila

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.