|
Nu esti logat.
Am tot citit p aici problema cu diareea...-3#39 2008-04-24 11:45:08
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...pai am inceput sa mananc orez, banane si paine prajita ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #40 2008-04-24 11:50:27
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...da...ai avut un tranzit intestinal f accelerat asa ca nimeni nu ti poate garanta ca protectia mai e 100%... happy with him...inlove with him... Offline #41 2008-04-24 11:51:50
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...scuze....am sters din greseala o parte din mesaj....dupa scaunul de dimineata de la 5 am luat o pastila din folia de rezerva... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #42 2008-04-24 11:53:18
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...ahammmm...ok...pai atunci stai sa vdm cand ti se termina povestea cu diareea...mai recapitulam odata cate scaune si cand si vdm exact...oky? happy with him...inlove with him... Offline #43 2008-04-24 11:54:40
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...oki....cand se termina vin cu rezumatul (tre sa tin un jurnal ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-24 11:56:01
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...cu placere...te asteptam happy with him...inlove with him... Offline #45 2008-04-25 10:42:23
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...
am revenit cu jurnalul..... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #46 2008-04-25 10:43:27
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...nu trebuie! eu cel putin asa cred VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2008-04-25 10:45:11
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...si eu ma gandeam asa...dar mai astept sa imi mai confirme lumea... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #48 2008-05-23 00:43:16
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...Buna fetelor! Uff....am si eu probleme cu diareea...deci...lucrurile stau cam asa....aseara la 23:30 am luat pastila....si azi la ora 13:30 am avut primul scaun diareic...am luat smecta...dar scaunele au continuat...si pana la ora asta....(00:32), de azi de la 13 am avut in total 4.....apoase...sau oricum ff moi....acum o sa iau pastila...daca in intervalul de 4 ore dupa inghitirea pastilei sa presupunem ca nu o sa am scaun...credeti ca ar fi vreo problema...?Iar daca sa presupunem ca o sa am totusi scaun in cele 4 ore de dupa....ceea ce nu vreau:(((.....si o sa ma protejez suplimentar 7 zile dupa....avand in vedere ca aseara dupa luarea pastilei am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare inauntru....ar fi vreo problema cu eventualii spermatozoizi care ar putea "zbura" in vagin ceva zile...(asta in cazul in care pastiluta din seara asta nu va fi absorbita si sa presupunem ca s-ar declansa ovulatia... )...?of....imi pare rau ca va stresez si ca va disper cu atatea detalii...dar chiar am nevoie sa stiu...multumesc anticipat....poop Today, everything's OK! Offline #49 2008-05-23 00:56:25
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...pastila de ieri s-a absorbit sigur...deci nu te mai gandesti la ea...daca dupa ce iei acum pastila vei avea 4 scaune sau mai bine atunci iti faci griji pt protectie...iar acel contact nu prezinta risc... happy with him...inlove with him... Offline #50 2008-05-23 01:03:21
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...Bun..am inteles...."daca dupa ce iau pastila asta o sa am 4 scaune moi"...te referi 4 scaune moi dinntre care cel putin unul sa fie in intervalul ala de 4 ore....sau nu are importanta...?adica ar fi periculos si daca ar fi dupa mai mult de 4 ore...dar ar fi in numar de 4....?la ce te-ar referit exact? Today, everything's OK! Offline #51 2008-05-23 01:07:23
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...exact cum ai zis tu...oricum mai vdm maine cum stai...caci tranzitul intestinal iti e accelerat si trebuie vazut daca nu se opreste aici si cand exact vor fi scaunele moi daca vor mai aparea...e mai complicata umpic treaba...dar in principiu nu sunt probleme...si daca nu mai ai scaune sau ai doar incepand de dimineata sau maine lapranz din nou poti sta linistita... happy with him...inlove with him... Offline #52 2008-05-23 01:17:09
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...Mersi , va tin la curent. Today, everything's OK! Offline #53 2008-05-23 11:42:14
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...cu placere happy with him...inlove with him... Offline #54 2008-06-26 00:15:02
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...Am si eu nevoie de un sfat. Offline #55 2008-06-26 00:16:08
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...uff...prin multe ai trecut dar ai dreptate...nu e nevoie de protectie suplimentara happy with him...inlove with him... Offline #56 2008-06-26 01:11:04
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...serios?ce bine...k luni a inceput toata treaba si ieri si alaltaieri mam protejat...am bau bauri knd e vb de asta si ma bucur k e ok totusi.Mersi mult!Site-ul asta e de mare ajutor! Offline #57 2008-06-26 01:34:07
Re: am tot citit p aici problema cu diareea...cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|