homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare ce mi se intampla?

#1 2008-02-28 15:13:34

me_Arwen
New member
Inregistrat: 2006-11-02

oare ce mi se intampla?

se intampla ceva ciudat cu mine...si mai exact de 4 zile mi s-a modificat secretia vaginala,e un pic mai abundenta(nu foarte mult fata de obicei),mirosul s-a schimbat si uneori am o senzatie de mancarime in zona vulvei...insa ma linisteste k ultimele 3 dati cand am facut dragoste cu prietenul meu ma durea in timpul actului si chiar dupa..simteam o usturime in vagin,k o arsura...sunt foarte atenta cu igiena genitala,poate chiar exagerez pentru k de obicei ma spal de 2-3 x p zi cu apa  inantru si gel intim in exterior..nu stiu ce mi se intampla si de ce?sa fie de la panty-uri,dar le folosesc tot p cele vechi de la discreet sau bella:(astept raspuns ..va rog..ms!

#2 2008-02-28 15:14:48

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: oare ce mi se intampla?

din ce spui tu ai candida.
ideea e sa mergi la doctor, sa faci un examen de secretie si sa iei un tratament adecvat

si nu te masi spala excesiv...si de acolo o poti pati

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-28 15:26:58)

#3 2008-02-28 15:16:10

alinutzza_allexandra
Full member
Inregistrat: 2008-01-18

de aceleasi neplaceri am parte si eu grater

#4 2008-02-28 15:16:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nici spalaturile alea atat de vrecvente nu fac bine. sa nu fie o candidoza combinata cu gardnerella...spalaturile alea au dat poeste cap flora vaginala normala

mami de minuni hjarta

#5 2008-02-28 15:17:18

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu stiu ca nu e bine sa exagerezi cu spalatul, acolo e o flora ( vaginala) iar tu spalandu-te tot timpul distrugi flora, mancarimile pot fi candida, candida da secretie si mancarimi, usturime la urinat samd. Ar trebui sa faci o analiza la secretia aia se vezi ce o provoaca de fapt.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-02-28 15:39:33

me_Arwen
New member

candida???nu pot sa cred...am citit multe chestii neplacute despre ea..dintre care k tot revine si se trateaza destul de greu...m-am km panikt....offff...asta imi mai trebuia acum:(...o rog pe alinuzztza sa imi spune cum trece ea prin asta:(ms pt raspunsuri:((

#7 2008-02-28 15:43:05

o'hara
Platinum member

da o cautare pe forum ca s-a tot vb si se vb despre candida.
mergi la medic pt lama si tratament

mami de minuni hjarta

#8 2008-02-28 15:52:03

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

me_Arwen a scris:

candida???nu pot sa cred...am citit multe chestii neplacute despre ea..dintre care k tot revine si se trateaza destul de greu...m-am km panikt....offff...asta imi mai trebuia acum:(...o rog pe alinuzztza sa imi spune cum trece ea prin asta:(ms pt raspunsuri:((

nu stim daca asta e pana nu iti faci lama....si totul o sa fie ok...nu te panica

#9 2008-02-28 16:05:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

me_Arwen a scris:

ma spal de 2-3 x p zi cu apa  inantru si gel intim in exterior..

e f probabil de aici sa ti se traga. inauntru trebuie sa te speli la cel putin 2 zile
si e un cerc vicios, pt k apare secretia si mancarimea, de unde tu ai tendinta de a te spala cat mai des inauntru, si asta nu face bine si mai rau te mananca
du-te totusi sa iti faci un examen de secretie k nu poti sa sti daca 100% e candida.
si nu fi speriata k nu e chiar asa nasoala, se poate sa treaca chiar dupa primu tratament fara sa recidiveze wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2008-02-29 15:11:20

me_Arwen
New member

multumesc pt incurajari si raspunsuri...am sa merg la dr..dar weekendu asta tre sa-mi vina si o sa aman putin controlul k nu am cum sa merg..va poop si multa sanatate..poate n-o fi candida incerc sa fiu optimista:d ..va tin la curent!!

#11 2008-03-14 23:14:47

me_Arwen
New member

buna fetelor !din pakte trebuie sa va dau o veste proasta atat eu kt si prietenul meu am facut analizele si am fost depistati pozitiv la candidoza...am inceput amandoai sa avem avem simptome destul de neplacute...la mn mancarime si secretie si mai multa...dar mai mult ma ingrijoreaza el deoarece p langa mici dureri la urinari,mictiuni dese,mancarimi dr i-a spus k are ganglionii inflamati (cei inghinali) si ai inceput sa aiba o stare generala km rea...adik are febra,ameteli il doare kpu...nu  mereu dar e destul d naspa...din pakte avem si candidoza bucala...
el a luat fluconazon hexoral si si niste pikaturi cu "e" nu mai stiu cum...dar n-a dat nici un rezultat...am facut amandoi o antibiograma si a iesit k se poate rezolva cu ketoconazol(dak nu ma insel),asta am aflat ieri...eu ink nu am luat nimic pt k abia am aflat rez analizelor,,,el si le facuse knd am fost eu p stop...dar mi-am dat seama k am si eu...dar tot am fost pt analize..eu d 2zile ma spal cu bikrbonat acolo jos...si el la fel...din kte am inteles ganglionii sunt inflamati din cauza candidozei,nu??iar starea d rau p kre o are e d la c??va ast cu sfaturi ..maine cumparam ketoconozol si incepem amandoi...e destul d naspa....

#12 2008-03-14 23:17:00

o'hara
Platinum member

starea de rau sa nu fie de la tratament...

mami de minuni hjarta

#13 2008-03-14 23:27:02

me_Arwen
New member

da probabil oricum d ieri l-a intrerupt...k nu avea efect, (asa a iesit la antibiograma
)...sper acum dak a intrerupt trat sa fie mai bn...

#14 2008-03-28 15:24:25

me_Arwen
New member

am revenit cu vesti...vorbind de candida...mie mi-a trecut aproape in intregime mai am un pic p limba..dar prietenului meu ink nu...pt moment parea k se vindekse dar de 2 zile i-a aparut iar,iar p limba i s-a extins si mai tare...am urmat amadoi tratamentu prescris in urma antibiogramei...si cu sarutul cum e,exista sanse sa se tot trasmita?,oricum pt orice eventualitate nu ne-am mai sarutat dkt asa p buze usor:) k ne-am gandit k se poate lua..ne-am gandit k e cva c la el o intretine,dar c anume??
ast un raspuns pls!poop

#15 2008-03-28 15:28:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

banuiesc ca n a luat antibiotic...deci poate n ar strica sa aiba grija de sistemul imunitar...spunei sa ia echinaceea cateva zile...rau nu face...

happy with him...inlove with him...puss

#16 2008-03-28 15:33:42

me_Arwen
New member

n-a luat antibiotic ci ketoconazol...deci spui ca e vorba de sistemul imunitar?ok am sa-i transmit:d mai astept pareri ms cristina!

#17 2008-03-28 16:16:37

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere...nu am cum sa stiu sigur daca e vb de sistemul imunitar...poate fi si el un factor...dar trat banuiesc ca e bun daca e prescris in urma antibiogramei...deci trebuie cautati alti factori: sistemul imunitar, seriozitate cu care a fost tinut tratamentul, stres, etc...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.