|
Nu esti logat.
Oare ce mi se intampla?#1 2008-02-28 15:13:34
oare ce mi se intampla?se intampla ceva ciudat cu mine...si mai exact de 4 zile mi s-a modificat secretia vaginala,e un pic mai abundenta(nu foarte mult fata de obicei),mirosul s-a schimbat si uneori am o senzatie de mancarime in zona vulvei...insa ma linisteste k ultimele 3 dati cand am facut dragoste cu prietenul meu ma durea in timpul actului si chiar dupa..simteam o usturime in vagin,k o arsura...sunt foarte atenta cu igiena genitala,poate chiar exagerez pentru k de obicei ma spal de 2-3 x p zi cu apa inantru si gel intim in exterior..nu stiu ce mi se intampla si de ce?sa fie de la panty-uri,dar le folosesc tot p cele vechi de la discreet sau bella:(astept raspuns ..va rog..ms! Offline #2 2008-02-28 15:14:48
Re: oare ce mi se intampla?din ce spui tu ai candida. Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-28 15:26:58) Offline #3 2008-02-28 15:16:10
Re: oare ce mi se intampla?de aceleasi neplaceri am parte si eu Offline #4 2008-02-28 15:16:23
Re: oare ce mi se intampla?nici spalaturile alea atat de vrecvente nu fac bine. sa nu fie o candidoza combinata cu gardnerella...spalaturile alea au dat poeste cap flora vaginala normala mami de minuni Offline #5 2008-02-28 15:17:18
Re: oare ce mi se intampla?eu stiu ca nu e bine sa exagerezi cu spalatul, acolo e o flora ( vaginala) iar tu spalandu-te tot timpul distrugi flora, mancarimile pot fi candida, candida da secretie si mancarimi, usturime la urinat samd. Ar trebui sa faci o analiza la secretia aia se vezi ce o provoaca de fapt. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-28 15:39:33
Re: oare ce mi se intampla?candida???nu pot sa cred...am citit multe chestii neplacute despre ea..dintre care k tot revine si se trateaza destul de greu...m-am km panikt....offff...asta imi mai trebuia acum:(...o rog pe alinuzztza sa imi spune cum trece ea prin asta:(ms pt raspunsuri:(( Offline #7 2008-02-28 15:43:05
Re: oare ce mi se intampla?da o cautare pe forum ca s-a tot vb si se vb despre candida. mami de minuni Offline #8 2008-02-28 15:52:03
Re: oare ce mi se intampla?
nu stim daca asta e pana nu iti faci lama....si totul o sa fie ok...nu te panica Offline #9 2008-02-28 16:05:57
Re: oare ce mi se intampla?
e f probabil de aici sa ti se traga. inauntru trebuie sa te speli la cel putin 2 zile http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2008-02-29 15:11:20
Re: oare ce mi se intampla?multumesc pt incurajari si raspunsuri...am sa merg la dr..dar weekendu asta tre sa-mi vina si o sa aman putin controlul k nu am cum sa merg..va poop si multa sanatate..poate n-o fi candida incerc sa fiu optimista:d ..va tin la curent!! Offline #11 2008-03-14 23:14:47
Re: oare ce mi se intampla?buna fetelor !din pakte trebuie sa va dau o veste proasta atat eu kt si prietenul meu am facut analizele si am fost depistati pozitiv la candidoza...am inceput amandoai sa avem avem simptome destul de neplacute...la mn mancarime si secretie si mai multa...dar mai mult ma ingrijoreaza el deoarece p langa mici dureri la urinari,mictiuni dese,mancarimi dr i-a spus k are ganglionii inflamati (cei inghinali) si ai inceput sa aiba o stare generala km rea...adik are febra,ameteli il doare kpu...nu mereu dar e destul d naspa...din pakte avem si candidoza bucala... Offline #12 2008-03-14 23:17:00
Re: oare ce mi se intampla?starea de rau sa nu fie de la tratament... mami de minuni Offline #13 2008-03-14 23:27:02
Re: oare ce mi se intampla?da probabil oricum d ieri l-a intrerupt...k nu avea efect, (asa a iesit la antibiograma Offline #14 2008-03-28 15:24:25
Re: oare ce mi se intampla?am revenit cu vesti...vorbind de candida...mie mi-a trecut aproape in intregime mai am un pic p limba..dar prietenului meu ink nu...pt moment parea k se vindekse dar de 2 zile i-a aparut iar,iar p limba i s-a extins si mai tare...am urmat amadoi tratamentu prescris in urma antibiogramei...si cu sarutul cum e,exista sanse sa se tot trasmita?,oricum pt orice eventualitate nu ne-am mai sarutat dkt asa p buze usor:) k ne-am gandit k se poate lua..ne-am gandit k e cva c la el o intretine,dar c anume?? Offline #15 2008-03-28 15:28:22
Re: oare ce mi se intampla?banuiesc ca n a luat antibiotic...deci poate n ar strica sa aiba grija de sistemul imunitar...spunei sa ia echinaceea cateva zile...rau nu face... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-03-28 15:33:42
Re: oare ce mi se intampla?n-a luat antibiotic ci ketoconazol...deci spui ca e vorba de sistemul imunitar?ok am sa-i transmit:d mai astept pareri ms cristina! Offline #17 2008-03-28 16:16:37
Re: oare ce mi se intampla?cu placere...nu am cum sa stiu sigur daca e vb de sistemul imunitar...poate fi si el un factor...dar trat banuiesc ca e bun daca e prescris in urma antibiogramei...deci trebuie cautati alti factori: sistemul imunitar, seriozitate cu care a fost tinut tratamentul, stres, etc... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|