homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

D-na doctor mai am si eu nevoie de ajutor :((( - candida ?

#1 2008-02-28 17:45:45

highbutterfly
New member
Inregistrat: 2008-02-19

D-na doctor mai am si eu nevoie de ajutor :((( - candida ?

In primul rand vreau sa va multumesc pentru amabilitate. Din nefericire voiam sa ma programez la Dvs. luni pentru ca am fost plecata din Bucuresti. Dar aseara mi-a venit ciclu sad Am cateva intrebari pentru Dvs.: Asa cum spuneam la un alt post eu am avut candida, gardnerella si tricomonas. Am terminat miercurea trecuta tratamentul: tinizol eu si partenerul in doua doze repetate la o saptamana, eu 10 zile ovule polyginax, si local nidoflor crema. Am avut si raporturi sexuale a treia zi dupa terminarea tratamentului. Cu doua zile inainte sa imi apara menstruatia am observat iar ca mi s-a ingrosat secretia si aveam usoare dar f usoare mancarimi pe la pliul fesier - nu stiu daca s-o pun p seama candidei sau k am fost sa ma epilex intim total si sa ma fii iritat de la epilat. Pana pe 11 martie cand merg eu la d-na Niculescu mai am de asteptat.
Era sa uit din exces de zel - de teama ca tratamentul cu polyginax nu e bun si pt candida am luat cate un flucovim si eu si iubitul. Si acum as lua si gynozol. Pot? in ultimele 3 zile de menstruatie cand nu mai am mai deloc . si mi-am luat si bioclin actigel.
Are ceva daca iau? eu banuiesc ca am candida pentru ca iar mi s-a ingrosat secretia. pot sa imi faca rau daca le iau asa fara sa consult medicul?

#2 2008-02-28 18:01:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: D-na doctor mai am si eu nevoie de ajutor :((( - candida ?

contactul a fost protejat?

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-28 18:59:18

highbutterfly
New member

nu sad dar el nu avea nici un simptom si nici eu nu mai aveam...maine a doua doza de flucovim...si apoi pauza pana cand ne facem analize amandoi

#4 2008-02-28 19:00:05

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

e posibil sa fii recidivat...candida poate fii asimptomatica

#5 2008-02-28 19:01:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu e vb numai de candidoza aici. e si trichomonas-ul...contactele trebuiesc sa fie protejate pana te asiguri ca totul e ok. mergi si repeta lama si pe baza rezultatului continui sau nu cu tratamentul

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-03-03 14:28:51

highbutterfly
New member

e posibil sa fii recidivat thricomonasul? din cate stiu eu se trateaza destul de usor si din moment ce eu deja am facut tratamentul si partenerul - ce sanse erau ca acel fasygin sa nu isi faca efectul daca am si repetat la o saptamana doza unica???? Eu am luat si ovule si biotics si am respectat cu sfinetnie tratamentul. Am schimbat si lenjeria, am si fiert-o. Unde sa mai fie problema? Eu pe 11 martie oricum merg la control. Problema este ca merg cu partenerul si nu as vrea sa imi mai apara thricomonas sad eu sper sa nu mai fie asta ca deja ar fi prea mult

#7 2008-03-03 14:33:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

daca niciunul dintre voi nu mai are si alt partener sexual greu de crezut ca despre trichomonas e vorba

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-03-04 09:00:21

sel_sel_16
Membru
Inregistrat: 2008-03-04

Buna. Am si eu ceva probleme. Poate ma puteti ajuta. Am fost la un control ginecologic in ianuarie si m-a diagnosticat astfel : uter retroversat, infectie urinara joasa si congestie pelvina. Am urmat tratementul prescris: zanocin, diclofenac sup, nistatina, gynozol 200 si nizoral crema. M-am simtit bine 2 saptam dupa care, simptomele au reaparut. (usturimi, dureri, urinari dese). Inainte de a face acest tratament, am avut contact sexual cu sotul meu, la fel si dupa tratament. E posibili sa fi recidivat in urma contactului sexual? As putea repeta tratamentul? Sotul meu trebuie sa ia si el ceva in paralel? E cam dificil pt ca el e in Germania si probabil i-ar trebui un corespondent. Astep un sfat. va multumesc!

#9 2008-03-04 09:52:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

din cate vad eu infectia urinara a reaparut...obisnuiesti sa urinezi dupa contacte? daca nu ar trebui sa te obisnuiesti sa faci asta...si mergi la medic pt un diagnostic si un nou tratament...iar daca sotul n are nik nu are dcsa ia ceva...

happy with him...inlove with him...puss

#10 2008-03-04 10:00:11

sel_sel_16
Membru

Da, urinez intotdeauna imediat dupa contactul sexual. Si ma gandeam sa nu fi avand si sotul meu vreo problema, dar care nu se manifesta si daca eu fac tratament si o iau din nou de la el..ce fac? In ideea asta intrebam daca e necesar sa faca si el un tratment in paralel.

#11 2008-03-04 10:01:41

crys_ty_na
Platinum member

pai nimic din ce ai tu nu e transmisibil...daca ai scris mai sus tot diagnosticul...

#12 2008-03-04 10:46:14

sel_sel_16
Membru

Da, am scris tot diagnosticul. Ma gandesc sa apelez si la fitoterapie. La medic am fost de 3 ori anul trecut cu aceeasi problema, aproape de fiec data. M-am saturat sa iau medicamente si alte minuni. O sa incerc si cu plante.  Multumesc mult Cristina. smile

#13 2008-03-04 12:44:04

crys_ty_na
Platinum member

incearca...caci de multe ori tratamentele naturiste rezolva problema acolo unde cele medicamentoase nu reusesc...bafta si cu placere smile

#14 2008-03-05 14:34:13

cris2008
Membru
Inregistrat: 2008-03-05

buna, sunt noua pe forum si am si eu o intrebare despre clinica marie stopes, cum esti tratat in general, eu trebuie sa merg sambata la o intrerupere de sarcina si sunt foarte speriata....daca poate cineva sa-mi dea detalii..va rog

#15 2008-03-05 14:35:26

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu cred sincer ca pot sa te trateze urat... asteapta opinia unor fete care au fost acolo

#16 2008-03-05 14:36:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cris2008 a scris:

buna, sunt noua pe forum si am si eu o intrebare despre clinica marie stopes, cum esti tratat in general, eu trebuie sa merg sambata la o intrerupere de sarcina si sunt foarte speriata....daca poate cineva sa-mi dea detalii..va rog

mai demult as fi zis ca esti bine tratat...
eu zic sa nu fii speriata, va fi bine...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#17 2008-03-05 15:35:06

cris2008
Membru
Inregistrat: 2008-03-05

mersi mult, dar tot nu m-am lamurit, ai lasat loc de interpretare...am citit ceva de anestezie generala, locala, nu sunt lamurita care este mai buna ca anestezie, in general sunt mai panicoasa, ce o sa fie numai sa nu doara tare

#18 2008-03-05 16:26:51

crys_ty_na
Platinum member

pai sunt plusuri si minusuri la fiecare...ce te ar interesa mai exact?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.