homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantomele forumului! :)))-49

#913 2008-03-05 00:22:52

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Fantomele forumului! :)))

Chocolate22 a scris:

alle am pierdut eu ceva? ca nu inteleg nimic din postul tau smile

rotfl a scris dincolo la ce gandesc eu...da i`am zis sa se mute, sa nu ne tradeze rotfl

hjarta

#914 2008-03-05 00:24:25

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Loveable a scris:

Chocolate22 a scris:

hai la mine loveable. pap biscuiti cu portocale si glazura de cioco hjarta si iti dau si tie

adica pims? big_smile

adica ... se cheama Choc me orange cake si pe cutie scrie asa tongue
plain chocolate coated sponge cake with a 55 % orange flavoured fruit filling tongue retas
hai vii?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#915 2008-03-05 00:24:46

Loveable
Diamond member

Alezzone a scris:

Loveable a scris:

ale, oricum eu banuiesc ca nu pt ca se vede casatorit cu tine si cu 2 copii zici ca e copila(aros)...tre sa fie si alte motive, nu?
ca mie asta mi se pare dovada de maturitate smile

mda, e bou!   cand i-am zis la misto ca poate se trezeste cu bebe in vara, a inmarmurit neutral   aia nu mi-a placut, aia i-a fost prima reactie! ceva de genul: what? are u nuts?  numai ca n-a zis asta! atat ii trebuia! eu doar vroiam sa ii vad reactia cand l-am intrebat de bebe... logic ca e ultimul lucru la care ma gandesc!!! BUUUUUU! lol no way!!!!!   nu i-am zis, dar prin absurd, doamne fereste, de s-ar intampla, nu l-as tine neutral  anyway, mi-a dat raspunsul indirect, in principiu nu, nu acum, ci sa fie aranjat ca noua sa nu ne lipseasca nimic neutral  mdea, bla bla, cred ca ar fugi mancand pamantul neutral

hai mei nu fi rautza... toti barbatii se sperie la gandul unui copil.. mai ales la varste din astea..
eu n-am vazut tip de 20-21-22-23... sa spuna...da, vreau copil acum, sunt pregatit..tu ai vazut?
si ce? nu-i o dovada de maturitate sa spuna ca vrea sa fie EL aranjat sa nu VA lipseasca nimic?

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-05 00:25:41)

hjarta

#916 2008-03-05 00:26:23

Loveable
Diamond member

Chocolate22 a scris:

Loveable a scris:

Chocolate22 a scris:

hai la mine loveable. pap biscuiti cu portocale si glazura de cioco hjarta si iti dau si tie

adica pims? big_smile

plain chocolate coated sponge cake with a 55 % orange flavoured fruit filling tongue retas
hai vii?

ai luat-o de acolo de la sinaia? de langa biserica? lol ca alea-s bune lol

hjarta

#917 2008-03-05 00:27:47

Chocolate22
Insomniac member

Loveable a scris:

[
hai mei nu fi rautza... toti barbatii se sperie la gandul unui copil.. mai ales la varste din astea..
eu n-am vazut tip de 20-21-22-23... sa spuna...da, vreau copil acum, sunt pregatit..tu ai vazut?

DA ... ma implora sa ii fac un copil pe care sa il creasca singur. si maine daca ii fac il fac cel mai faricit om de pe pamant ... stii cati ani are? a implinit ieri 24 deci nu are mai mult decat exemplele date de tine.
dupa ce ne-am despartit anul trecut i-am zis ca am facut un avort ... stii cat a suferit din cauza asta? si acuma ma intreaba tot timpul daca bebele ala a fost inventat sau a fost adevarat ... saracu ... daca ar sti smile

hai ca va pun aici o poza de la ziua lui. parca e asa scumpel. pacat ca eu iube un idiot :f?rbannad:

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#918 2008-03-05 00:28:49

Chocolate22
Insomniac member

Loveable a scris:

Chocolate22 a scris:

Loveable a scris:

adica pims? big_smile

hai vii?

ai luat-o de acolo de la sinaia? de langa biserica? lol ca alea-s bune lol

le am din italia de la mami meu retas ca ea imi cumpara dulciuri si haine. eu nu cumpar dulciuri ca am depozit acasa rotfl

#919 2008-03-05 00:29:40

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

eu ma pun in pat..daca ma mai trezesc mai incolo ne conversam,daca nu, va citesc maine. mi`e cam rau. pupici

Dragostea nu se stă, se face.

#920 2008-03-05 00:30:49

Chocolate22
Insomniac member

deuzza puss oricum nici eu nu bantui mult. ar cam fi cazul sa o tai si pe la faculta. si maine am de la 10 la 17 rotfl gata forum

#921 2008-03-05 00:34:30

Loveable
Diamond member

Chocolate22 a scris:

Loveable a scris:

[

dupa ce ne-am despartit anul trecut i-am zis ca am facut un avort ... stii cat a suferit din cauza asta? si acuma ma intreaba tot timpul daca bebele ala a fost inventat sau a fost adevarat ... saracu ... daca ar sti smile

tu nu esti zdravana ale! iti vin niste idei... lol Doaaamne! saraacu` baiat... si cat mai ai de gand sa o tii ca bebele era for real?
pune-ne poza...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-05 00:39:48)

hjarta

#922 2008-03-05 00:35:48

Loveable
Diamond member

ramo...daca te duci la somn incheiem orice prietenie grater((((((((((
poti sa mergi mai tarziu la faculta...la 12, la 1..

hjarta

#923 2008-03-05 00:39:39

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Loveable a scris:

Chocolate22 a scris:

Loveable a scris:

[

tu nu esti zdravana ale! iti vin niste idei... lol Doaaamne! saraacu` baiat... si cat mai ai de gand sa o tii ca bebele era for real?

nu nu nu eu!! lol ramoooo, nu eu!!!
eu nu as vrea bebeeeeee si nici nu l-as minti sau ceva de genul... am vrut doar sa vad care i-ar fi reactia... neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#924 2008-03-05 00:39:51

Chocolate22
Insomniac member

love eu pana acuma trebuia sa am gradinitza de copii rotfl serios daca nu. da le am nu gluma ca ei chiar cred si pt mine deja a devenit obisnuinta sa "raman insarcinata si sa fac avort" rotfl

haoi ca mai stau. si asa nu mi-e somn. doar ca ar fi cazul sa ajung si eu la faculta. uite semestrul asta fac ginecologie si obstretica si as fi de mare folos pe forumul asta rotfl

#925 2008-03-05 00:42:07

Loveable
Diamond member

ioi am inteles aiurea rotfl
rotfl pe ramo o cred in stare...si totusi ramo...cat mai ai de gand sa o tii asa?
tu ale bine ca ai intrebat, dar nush ce nu ti-a convenit la raspuns...

hjarta

#926 2008-03-05 00:43:02

SonneAle
Addicted member

Chocolate22 a scris:

love eu pana acuma trebuia sa am gradinitza de copii rotfl serios daca nu. da le am nu gluma ca ei chiar cred si pt mine deja a devenit obisnuinta sa "raman insarcinata si sa fac avort" rotfl

haoi ca mai stau. si asa nu mi-e somn. doar ca ar fi cazul sa ajung si eu la faculta. uite semestrul asta fac ginecologie si obstretica si as fi de mare folos pe forumul asta rotfl

rotfl  apai, la faculta cu tine!!! tongue 
buey, ma duc pana la sabinusha sa prajim cartofi ca pe ea o apuca la ore fixe rotfl   
ma duc sa pap si cu ea dupa ce am papat cu el si sa ma fac maaaaaaare rotfl
v-am zis? asta si-a gasit o noua placere!  ma linge-n nas! ptiu, nesanatos mai e rotfl

#927 2008-03-05 00:46:30

Loveable
Diamond member

cum sa te linga in nas????????? yikes yikes :onu cred ca-i placut nici pt el nici pt tine lol
hai la mine la cartofi prajiti, ca tocmai acum ma gandeam sa-mi fac smile

hjarta

#928 2008-03-05 00:47:28

SonneAle
Addicted member

Loveable a scris:

rotfl pe ramo o cred in stare...si totusi ramo...cat mai ai de gand sa o tii asa?

parca imi doream sa zica: iauuuuuuu ce tare ar fi! tu si cu mine si un bebe, nu conteaza cand! neutral
bine, eu initial nu l-am intrebat de un bebe cu mine, ci cu oricine neutral   poate de aia o fi sarit neutral   cu oricine a zis ca ar fi imposibil, dar prin absurd, i-ar da lu' aia cu pumnii in burta sa-l piarda neutral    apoi cica: "ce-ai zice daca te-as cere in toamna?"  i-am replicat ca nu m-ar cere lol deci, sper c-am fost clara... I won't get married!!!!!!!! not now, not in 5 years!!!!!!!!!!!

#929 2008-03-05 00:48:28

SonneAle
Addicted member

Loveable a scris:

cum sa te linga in nas????????? yikes yikes :onu cred ca-i placut nici pt el nici pt tine lol
hai la mine la cartofi prajiti, ca tocmai acum ma gandeam sa-mi fac smile

vin cu mare drag cand mai vii si u cu mine la un citro in unirii big_smile
e haios, e tampit rotfl  la fazele astea ma amuza neutral neutral  plm, daca lui ii place rotfl2  stie ca ma oftica si de aia imi face asa

Ultima oara a fost editat de Alezzone (2008-03-05 00:54:34)

#930 2008-03-05 00:49:51

Loveable
Diamond member

Alezzone a scris:

Loveable a scris:

cu oricine a zis ca ar fi imposibil, dar prin absurd, i-ar da lu' aia cu pumnii in burta sa-l piarda neutral

pai na poate el crede ca astfel de replici te fac pe tine sa te simti bine...ca uite waw el numai cu tine vrea bebe...
nu stie el subtilitatile din mintea femeilor smile ca daca asa face cu alta, asa ar putea face si cu tine, bla bla
baiatu` a vrut sa fie dragut...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-05 00:50:08)

hjarta

#931 2008-03-05 00:50:57

Loveable
Diamond member

bine, acum chiar ca ma duc sa-mi fac cartofi prajiti...nu mai pot, salivez big_smile

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.