homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

M-am gandit eu asa...-5

#77 2008-03-01 01:29:12

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: M-am gandit eu asa...

stii ce astept eu acum? de nu ii spun inca?
mai vreo 2-3 zile sa pot fi si eu fericita macar la gandul ca va accepta...
ca daca ii zic azi de ex, si nu accepta, o sa fiu iar mega deprimata lol
dar aseara i-am spus ca am ceva sa ii spun, dar lasa...sa se culce acum daca ii este somn...si am lasat-o asa moale...si astazi m-a sunat pe la 3 smile (niciodata nu ma suna asa devreme)
bun...mai e inca 1 motiv pt care cred ca m-a sunat mai devreme...dar sa nu ne gandim la chestii rele

hjarta

#78 2008-03-01 01:34:17

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

loveble hai sa ti dau un articol sa citesti in care te vei regasi asa cum m am regasit si eu mai demult si am revenit cu picioarele pe pamant desi mai am unele scapari in lanul de porumb smile

http://www.kudika.ro/articol/relatii/50 … ubire.html

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#79 2008-03-01 01:37:20

Loveable
Diamond member

acum il citesc...cu cea mai mare atentie, promit
dar faci pariu ca eu n-am sanse sa-mi revin cu picioarele pe pamant? smile

hjarta

#80 2008-03-01 01:38:22

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

am citit articolul si mi s-a parut bligdizitor ... poate pt ca nu ma regasesc in el ... nu stiu

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#81 2008-03-01 01:42:20

Loveable
Diamond member

in interiorul meu am inteles...si ma ajuta, si imi da de gandit...chiar e bun "articolul"
dar in..exterior sa zic asa...tot ce ma gandesc e sa-i dau lui un copy paste (sau...parti din articol doar) ca sa vada ca citesc asa ceva, ca ma gandesc, ca imi dau seama cum am fost uneori, ca imi pun problema, ca nu as mai fi asa...

hjarta

Publicitate

loading...

#82 2008-03-01 01:42:46

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Ar mai fi si asta (in care din pacate ma regasesc pe alocuri)
http://www.kudika.ro/articol/relatii/33 … ina-1.html

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#83 2008-03-01 01:42:54

Chocolate22
Insomniac member

gandesti prea mult pt ora asta

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#84 2008-03-01 01:48:07

puioanca
Full member

o sa ti treaca intr un final...mai ai putin de suferit insa,sau putin mai mult insa nu te umili.Cea mai mare greseala care o poate face o femeie.umilindu te n o sa rezolvi decat sa i se faca mila de tine nu sa te iubeasca .

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#85 2008-03-01 01:52:46

Chocolate22
Insomniac member

nu mai intru nici pe topicul asta ... gata ... ca imi dati o stare de tristete dupa ce am ocolit toata ziua "ce gandesti acum 4" si am incercat sa smiling http://emoticons4u.com/happy/057.gif toata ziua si acuma voi ...

Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-03-01 01:53:17)

#86 2008-03-01 01:58:52

puioanca
Full member

da nu te supara....Smile:)

#87 2008-03-01 01:59:35

Chocolate22
Insomniac member

da nu ma supar ... ocolesc rotfl

#88 2008-03-01 03:16:59

Loveable
Diamond member

dar poate imi spuneti si mie o parere... adri, si cine mai citeste
de ce mi-e frica sa ii spun? (in afara de faptul cu lasa sa fiu happy pana ii spun)
ma gandeam sa ii scriu mail...ca acolo ar iesi asa cum as vrea eu...dar nu-mi place sa spun asa ceva pe mail..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-01 03:17:42)

hjarta

#89 2008-03-01 03:22:54

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

cel mai frumos e sa ai curaj sa ii spui totul in fata;asa e frumos si corect;esti lasa, k sa ii spui asa ceva pe mail?eu nu cred, atunci fa-ti curaj si spune-i in fata ce ai tu in gand, indiferent care ar fi reactia lui;tu consideri k dak stai asa si astepti, cine stie pana cand, esti happy?eu nu cred asta;asa k nu mai prelungi agonia asta si nu mai fugi de inevitabil;oricum nu putem sa schimbam noi ceea ce deja ne e scris, nu?asa k, capul inainte, ochii sus, privirea spre viitor si spune-i ma fato tot ce ai pe suflet si in gand smile incet cu calm, sa-l prinzi cand stii tu k e intr-o dispozitie mai buna, si apoi, fie ce-a fi, dar macar vei trai cu sufletul impacat k tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta k sa salvezi aceasta "relatie"-daca o pot numi asa ;poop u si tin pumnii kram

#90 2008-03-01 09:45:18

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

loveable, frumoase mesajele tale.... superbe...
fa cum zice adriana, vb cu el, calm si sa speram ca va fii bine...
oricum va multumesc tuturor care ati scris la subiectul asta, si mai ales tie loveable ca ai deschis topicul, pt ca ma regasesc in multe din ce au fost scrise aici, si cred ca am invatat ceva din experientele voastre pusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss
bafta loveable

#91 2008-03-01 14:11:25

skumpi
Vizitator

eu zic sa incerci...oricum...macar asa o sa fii u impacata cu tine..k ai incercat...dak nu mai incolo ai sa te intrebi " dar dak incercam atunci ? "
poate`poate o sa iasa ceva bun

#92 2008-03-01 15:51:43

Loveable
Diamond member

cred ca o sa innebunesc!
m-am trezit disperata..again..
el nu era pe mess...=> a inchis magazinul mai devreme, ceea ce nu face decat cu un motiv strong...
am descoperit ca si-a schimbat parola la un mail...n-ar fi facut-o daca nu are nimic de ascuns sad
l-am sunat sub nush ce pretext sa-mi spuna pretul nush carui telefon... a vb monosilabic, m-a intrebat de ce l-am sunat cu nr ascuns (pentru ca pe cosmo n-avea semnal...si de pe orange nu-mi raspunde dca sun cu nr meu).. de ce n-avea semnal pe cosmo?
l-am intrebat ce face...a spus "cu treaba" ..asta e vesnicul lui raspuns.. la sfarsit l-am mai intrebat ce face...si a zis hai ca ne auzim...si l-am intrebat daca e in tm sad si a zis ca nu... si l-am intrebat daca se intoarce azi si a zis ca nu stie..
o sa mor...ma imbolnaveste!! ma omoara cu zile!!! simt ca nu mai rezist... cum am inchis telefonul...cum am vomitat...de nervi, de tristete, de plans, de disperare... mi se intoarce stomacul!
am luat un distonocalm...macar putin putin sa ma mai calmez..
ma duc la cimitir si dupaia ma duc cu mama undeva.. inca nu stiu unde...undeva afara din oras la o cafea probabil.. sa mai treaca timpul cumva.
toata ideea e ca nu vreau sa-l pierd... daca ma gandesc la extrem, nu as zice nimic nici daca e cu una weekendul asta nush unde, sa fie asa trecator...dar nu vreau sa inceapa o alta relatie...mi-e asa frica...chiar nu vreau sa il pierd..sa vina sa imi spuna "eu sunt cu alta deja"... as muri grater

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-01 15:54:11)

hjarta

#93 2008-03-01 15:56:49

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

loveable, acum nu pot sa-ti zic decat k ar trebui sa mergi la intalnire cu fetele wink iti dau un puss si vb later wink

#94 2008-03-01 16:01:37

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Loveable a scris:

cred ca o sa innebunesc!
m-am trezit disperata..again..
el nu era pe mess...=> a inchis magazinul mai devreme, ceea ce nu face decat cu un motiv strong...
am descoperit ca si-a schimbat parola la un mail...n-ar fi facut-o daca nu are nimic de ascuns sad
l-am sunat sub nush ce pretext sa-mi spuna pretul nush carui telefon... a vb monosilabic, m-a intrebat de ce l-am sunat cu nr ascuns (pentru ca pe cosmo n-avea semnal...si de pe orange nu-mi raspunde dca sun cu nr meu).. de ce n-avea semnal pe cosmo?
l-am intrebat ce face...a spus "cu treaba" ..asta e vesnicul lui raspuns.. la sfarsit l-am mai intrebat ce face...si a zis hai ca ne auzim...si l-am intrebat daca e in tm sad si a zis ca nu... si l-am intrebat daca se intoarce azi si a zis ca nu stie..
o sa mor...ma imbolnaveste!! ma omoara cu zile!!! simt ca nu mai rezist... cum am inchis telefonul...cum am vomitat...de nervi, de tristete, de plans, de disperare... mi se intoarce stomacul!
am luat un distonocalm...macar putin putin sa ma mai calmez..
ma duc la cimitir si dupaia ma duc cu mama undeva.. inca nu stiu unde...undeva afara din oras la o cafea probabil.. sa mai treaca timpul cumva.
toata ideea e ca nu vreau sa-l pierd... daca ma gandesc la extrem, nu as zice nimic nici daca e cu una weekendul asta nush unde, sa fie asa trecator...dar nu vreau sa inceapa o alta relatie...mi-e asa frica...chiar nu vreau sa il pierd..sa vina sa imi spuna "eu sunt cu alta deja"... as muri grater

eu zic sa incerci si alta metoda
inchideti tu telefonul si nu il mai suna.... iti garantez ca in doua zile o sa fie disperta ca nu mai stie nimic de tine, ca nu ai vb cu el... parerea mea e ca el s-a invatat prost; stie ca esti dispusa sa te impaci cu el orice ar face, si profita la maxim
o sa isi dea el seama mai tarziu cat greseste ca nu aprecieaza iubirea ta

#95 2008-03-01 16:04:18

Loveable
Diamond member

da taisha.. in primul rand as muri in zilele alea..nu as stii daca m-a cautat, daca nu... nu cred ca as putea..
si daca as putea pana la urma, sa zicem.. daca nu o sa-si dea seama niciodata ca greseste, daca nu va fi disperat nici dupa 2 saptamani, dar mai dupa 2 zile..?
stiu ca veti spune ca atunci inseamna ca e over si ca nu merita si nu a meritat niciodata...
dar nu ma intereseaza daca merita sau nu... stiu ca nu pot fara el, nu rezist.. nu vreau!

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.