|
Nu esti logat.
Cosuri#1 2008-02-29 08:25:51
cosuribuna! as dori si eu niste lamuriri, va rog in urma unui tratament cu antibiotice si ovule mi-au aparut f multe cosuri bineinteles ca am mers la dermato si mi-a dat un tratament (skinoren, zineryt, triovit si magneziu cu vit B6) eficient dar ptr scurt timp pentru ca mi-a recomandat sa renunt si la antibebe lucru pe care l-am si facut si chiar mi-a precizat ca aceste cosuri vor aparea iar dar ca ar trebui sa merg si la un dr endocrin intrebarea mea este voi scapa de cosuri ??! si la endocrine ce o sa imi faca? in ce consta consultatia si care e leg cu cosurile ? va multumesc Offline #2 2008-02-29 08:28:00
Re: cosurila endocrinologie o sa-ti faca analizele hormonale. poae e vorba de vreo dereglare hormonala. cine si de ce ti-a recomandat sa renunti la antibebe? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-02-29 08:49:28
Re: cosurichiar..cine ti-a recomandat sa renunti la antic.... si cati ani ai? Offline #4 2008-02-29 11:41:56
Re: cosurice treaba au anticc cu ce ai tu? eu una de la anticc am scapat de cosuri , chiar acuma ma lupt cu altceva: deshidratarea. dar nu pot spune ca e de la ele pt ca eu am probleme si cu rinichii, elimin multa apa din corp. dar totusi cine a fost desteptul care ti-a zis o asemenea tampenie? ofera viata unui mic inger Offline #5 2008-02-29 23:51:27
Re: cosuriam 28 ani am luat anticonceptionale vreo 5 ani si dr dermato mi-a propus sa renunt la ele Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-01 00:23:13
Re: cosuriof..eu nu am incredere in medicii dermatologi din romania.nu sunt f bine pregatiti.Stiu si caz in care s a murit de cancer pt ca doctorul dermatolog i a extirpat o alunita presoanei respective.Eu zic sa mergi la un ginecolog sau la planning sa ti prescrie niste anticonceptionale care au efect pe acest front al acneei.De ex Diane 35 e pt asa ceva dar sa nu iei de una singura.Mergi la un planning sa vezi ce zice Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #7 2008-03-01 11:13:02
Re: cosuridaca tot povestim de probleme cu dermatologi, sa va zic si eu povestea mea. imi aparuse pe degete niste bubite mici de ziceai ca-s negi , dar nu erau negi pt ca cresteau ffffff repede si se inmulteau ca o ciupercuta si erau in genul unei creste de cocos. si de la un deget am ajuns sa am la toate si incepea sa se urce pe maini. am fost la dermatolog si asta mia zis sa stau linistita si sa ma dau cu rostopasca ca o sa treaca si asa a trecut juma de an si mie tot nu-mi trecea. pana am aflat de M. Ciuhri si cremele lui pe baza de gandaci. am mers la control ,s-a uitat la maini ,mi-a facut analize asa cum era normal, si mia dat raspunsul: "ce ai tu nu e luat din aer, cum ti-a zis dermatologul, ci e un virus pe care il ai in sange si se declanseaza de cate ori ai probleme emotionale: depresii, socuri, stres si mai ales de la alimentatie." asa ca mia dat o crema pe baza de gandaci si nicte pastilute pe care a zis sa le iau dupa ce trec "bubele" de la maini. si m-am dat fetelor cu aceea crema vro juma de an si mi-au disparut toate problemele , si nici pana acum nu am mai avut probleme si au trecut 2 ani juma. ofera viata unui mic inger Offline #8 2008-03-01 11:18:10#9 2008-03-04 08:36:05
Re: cosurida dermatologii din romania sunt varza bis........eu am niste cojite pe scalp de 6 ani am fost la cel putin 4 dermatologi dferiti nici un tratament nu si'a facut efectul unul dintre ei mi'a spus ca e o ciperca care se afla pe scalp si atat m'am uitat in sila sitiam acest lucru si de una singura vroiam sa aflu ce ciuperca a spus ca nu detine in laborator substantele necesare sa depisteze felul ciuperci desi cosultatia a fost 1 milion jumate!..azi traiesc cu ciupercuta mea am ajuns sa ne impacam destul de bine in sensul ca si'a mai luat talpasita a mai ramas doar in anumite zone la stres insa imi vine sa o scarpin ingrozitor!astept sa aflu d un super cabinet dermatologic si sa mai incerc si eu odata! Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-04 08:37:32) when god made man she was only kidding. Offline #10 2008-03-04 08:59:33
Re: cosuriMimoo, daca esti din Bucuresti incearca la dr. Ioan Nedelcu. Offline #11 2008-03-04 09:07:11
Re: cosurims mult ET am sa incerc desi crede'ma ca desa am un gust amar numai cand ma gandesc... Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-03-04 09:08:10) when god made man she was only kidding. Offline #12 2008-03-04 09:10:43
Re: cosuriDin cate stiu nu mai lucreaza la Spitalul Militar. Are cabinet particular: str. Veronica Micle, nr. 15 (in spatele magazinului "Sora" - Gara de Nord). Telefon: 3107885 Offline #13 2008-03-04 09:16:03
Re: cosuriok ms mult am s aincerc si aici when god made man she was only kidding. Offline #15 2009-01-04 19:29:36
Re: cosuriFetelor, intrebare: ce faceti cand va apare cate un cos nedorit? Il lasati sa treaca de la sine sau il dati cu ceva? Eu aveam o solutie pe care o prepara farmacista, dar de ceva timp nu mai da rezultate, am incercat si cu pasta de dinti dar mi s-a inrosit fata rau :ups: Voi ce solutii minune folositi? (Nu am stiut unde altundeva sa postez, sper ca e bine aici). Offline #16 2009-01-04 19:44:09
Re: cosurieu am o cema cu eritromicia preparata in farmacie si cand imi apare un cos dau repede cu ea si se usuca imediat.crema este recomandata de dermatolog. Offline #17 2009-01-04 19:56:37
Re: cosuriEu sincer il piscalesc....nu ma pot abtine apoi dau cu Zinerit Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #18 2009-01-04 19:59:35
Re: cosurihaideti sa va spun eu un remediu bun si rapid impotriva cosurilor. Mibazon. este un unguent si il puteti lua de la farmaciile veterinare sau din cabinetele veterinare. nu fac misto! multa lume il foloseste. mie intr-o seara vroia sa imi apara un cos. din ala mare si urat care se face sub piele si doare. m-am spalat pe fata si am aplicat mibazon. dimineata de abia se mai simtea ceva sub piele si daca te uitai foarte atent mai vedeai putin rosu. daca il lasam cred ca nu scapam de el o saptamana. si fratele meu foloseste si si la el are efect la fel de bine. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #19 2009-01-04 20:23:24
Re: cosurilucia mibazon asta nu e cumva crema pt vaci(nu fac misto pe cuvant)dar am auzit pe o tipa ca ia de la farma veterinara o crema cu antibiotic pt vaci care face minuni la ten.? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|