|
Nu esti logat.
Concediu medical#1 2008-02-29 12:08:52
concediu medicalfetelor, am si eu o intrebare. acum o saptamana mi-am luat concediu medical ca sa plec in barcelona . concediu in mintea mea pentru ca nu am stiut ca tre samerg inainte la medic sa-i spun ca vreau sa-mi iau...eu mi-am anuntat sefii, nu asta e problema. numai ca azi am aflat ca nu se poate da retroactiv. e adevarat, chiar tre sa iau concediul inainte sau pot sa merg si akm sa iau hartia respectiva? Offline #2 2008-02-29 12:16:41
Re: concediu medicaldaca ai anuntat medicul din prima zi de concediu sau daca ai norocul si el nu a mai dat altele intre timp/are loc in registru la ziua aia/are bunavointa/etc....il poti lua si acum...altfel, ma indoiesc sincer Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-29 12:17:04
Re: concediu medicalSigur trebuia sa mergi inainte , nu acum . Este adevart ca nu poti sa iei retroactiv . Are si el o data de inregistrare . Offline #4 2008-02-29 12:18:05
Re: concediu medicalda si medicul nu poate da retroactv pt ca hartiile de concediu medical contin o serie si data http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #5 2008-02-29 12:24:56
Re: concediu medicalwofff! mersi mult! Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-29 12:26:43
Re: concediu medical
era mai bine daca ne intrebai inainte,dar nu ai concediu de odihna poate reusesti sa rezolvi cu sefi http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #7 2008-02-29 13:25:19
Re: concediu medicalam rezolvat! am vorbit cu tipa de la resurse umane si imi iau concediu de azi pana saptamana viitoare. sapta trecuta knd am fost libera o sa apar k fiind la serviciu si saptamana viitoare o sa merg la serviciu desi o sa fiu in concediu . sper k nu v-am ametit! Offline #8 2008-02-29 13:50:29
ma bucur ca ai putut rezolva http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #9 2011-08-02 16:48:32
Re: concediu medicalaveti idee daca medicul care a eliberat un certificat de concediu medical, il si depune la cnas sau pe undeva? sau firma se ocupa de asta? Offline #10 2011-08-02 17:00:20
medicul care a eliberat concediul il raporteaza cu toate datele sale la cnas. asta sigur. Offline #11 2011-08-02 17:06:30
Re: concediu medicalhmmm .... multumesc pt raspuns, moksha. am un concediu medical de care nu vreau sa beneficiez. deci spui ca apar probleme daca aleg sa merg la lucru si nu pomenesc nimic de concediu . Offline #12 2011-08-02 17:23:44
hmmm...sunt lucruri la care nu ma pricep si nu as vrea sa zic prostii. sigur sigur medicul raporteaza la cnas...pe urma cumva chestiile astea se regularizeaza intre ei, avand in vedere ca banii pentru concediu medical trebuie luati de undeva... Offline #13 2011-08-02 17:29:14
Re: concediu medicalok moksha, multumesc. Offline #14 2011-08-02 20:11:30
Re: concediu medicaleu stiu ca vin controale acasa mai nou te verifica daca esti acasa si daca nu esti...e vai de tine. indiferent unde esti. eu am avut medical si voiam sa merg la munca si medicul de familie mi-a zis sa stau acasa ca daca imi vine controlul la usa si nu sunt intra cu totii la belea. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2011-08-03 10:27:36
Re: concediu medicalam vorbit la firma si cica medicul care a emis certificatul trebuie sa-l anuleze. cum sa-i zic ca eu nu stau acasa si sa anuleze concediul??!! . mi-e asa de rusine, nu stiu de unde sa incep sa rezolv incurcatura asta . Offline #16 2011-08-03 22:31:13
pai nu e complicat, nu? nu trebuie sa iti fie deloc rusine...mergi frumos, ii spui ca desi ai fost bolnava a fost neaparata nevoie de tine la munca si ai decis pe riscul tau sa mergi si acum trebuie sa rezolvi cu partea birocratica, anume sa iti anuleze concediul. e foarte simplu si dureaza putin, nu trebuie sa iti fie rusine, nu o sa il intereseze asa de mult cum ai putea crede pe medic ca tu nu stai acasa. asta doar si numai daca nu ai o problema de sanatate mai serioasa, pentru care ar trebui sa stai acasa....depinde. Offline #17 2011-08-04 10:01:04
Re: concediu medicaltocmai aici e buba, ca statul acasa era parte din tratament; nu mi-a dat concediu doar asa, sa fie. deci daca ii spun ca n-am stat acasa, va considera ca nu dau 2 bani pe vorba lui, ca nu-l ascult, prin urmare sa nici nu mai merg la el cand am vreo problema. si tocmai ca am mare nevoie de el in urmatoarele luni . Offline #18 2011-08-04 10:05:27
Re: concediu medicalanca, arunca un ochi aici: daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2011-08-04 10:42:16
hmmm..inteleg. dar nu cred ca o sa o ia atat de personal, in nici un caz nu trebuie sa te gandesti ca nu mai poti merge la el cand ai o problema. mergi pe directia in care a fost nevoie urgenta de tine la munca si chiar nu ai avut ce face, desi tu apreciezi sfatul lui si ai de gand sa il respecti de acum incolo. chiar nu o sa fie asa mare problema, sunt sigura, o sa ti-l anuleze, o sa te certe un pic si gata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|